Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Bom razmislila, hvala.
Vsake toliko me popika vsepovsod kjer se spomne moje telo. Od levega jajčnika, pa pod popkom pa blizu ledvičke. Brez veze uglavnem. Imam pa danes občutek da bo tetka mogoče celo prehitevala in bo prej prišla. Bomo vidli. Moj je sicer včeraj čez zobe tako potiho pripomnil, da ni hotu nič rečt, ampak da zadnjič ni šlo vse mimo. Ampak da se mu ni zdelo omembe vredno. A bog se usmili moških
, kar veliko zmečeš za tablete. In če imaš raznovrstno prehrano, je folna pomembna šele od dneva, ko se jajčece oplodi. In to je nekako od O dalje
ampak poskušam se čim bolj držat. sicer je pa vsak začetek težak
. Dobiti bi jo morala 8.9 tako da do testa se bo še vleklo. Meni se pa sanja ne kaj se dogaja. Nekako vse jemljem z rezervo, ker psiha nardi veliko in mi je skrajno nemogoče da bi mi bilo tako slabo že sedaj. Mi je bilo prejšnji 2 menstruaciji tudi slabo pred njo, ampak res občutno manj. Sedaj mi je že 2 dni konstantno, razen ko jem
. Glede na to da je do tvoje m. še manj kot teden dni, bi lahko bili tudi prvi znaki nosčnosti...kaj pa tvoj občutek pravi?