Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
najin je že cel polepljen skupaj, ampak ko rečem, da bi mogoče novega kupila, takega ki bi dobro del tudi najinemu zdravju (oba sva asmatika in alergika) mi reče: "A ta še sesa? No, vidiš. Ko bo pa nehal sesat bova pa drugega kupila". Jah, sam ne vem kako mu naj razložim, da več praha skozi rit vn pihne, kot pa not potegne :D Mah, za činčilje dreke sesat je okej
. Upam da se bo vsaj magistersko lahko hitro začelo delat, da mi bo čas v laboratoriju mineval ne pa doma. 
Gremo na delo.
jaz ne vem kaj se dogaja...ta mesec jecist grozen! Danes mi jecez dan bilogrozno slabo, zdaj pa umiram od bolecin
. Pravzaprav krcev nikoli nimam. Zdaj me pa boli v visini popka in v hrbtu v isti visini. A je mogoce da so to kaksne posledice klomifena?
, ponavadi imava težave ker mene zelo boli. tokrat je bilo čisto drugače kot prejšnji mesec ko sem prvič jedla klomifen. prejšnjič sem imela bolečine vsaj tri dni, in to močne, sedaj pa komaj kaj čutila
. Mi je pa ful lažje, ko berem, da nisem edina s temi zmešnjavami, čeprav prav nobeni ne privoščim tega. Ampak moje kolegice imajo vse lepo urejene cikle, tečeka pride točno kot urica, tako da se včasih počutim prav čudno
.
.
, jaz sem pa že mislila da nas boš ti presenetila z dobro novico
.
. Ga enostavno obožujem in sem mislila, da ga letos ne bomo imeli nič, ker je bila ravno takrat suša. In kar je takrat naredil, sem pustila za seme za drugo leto. Zdaj pa spet dela in še ogromno cvetov ima. Navijam za lepo vreme in take temperature še naprej, da mi bo veselo delal