Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, kriza je mimo, recimo
. Za ta ciklus ne pričakujem nič več, samo še čakam M, in ta mesec imam še UZ, tako da sem malo potolažena.
, ker ne dobim službe. No važno da jo imam. Ampak še vedno upam, da bom enkrat delala to kar si res močno želim, z malimi sončki.

. Koliko koristnih inforacij človek tukaj dobi.
je dobivala na vsake 6 mesecev, potem je začela z nekimi Femisan A kapljicami, baje se jih ne dobi v Sloveniji, in so rezultati perfektni, torej urejen cikel prvič v življenju. Nočem reklame delat ne nič, ker jaz prvič slišim za to, ampak sem rekla, da delim še tukaj, škodit ne more. Vem, da si spraševala o čajčkih in to, zato omenjam kapljice.
.
, to pa za sebe in ostale okrog mene upam da ne bo.
ni mi se s tem za ukvarjat, upam da bo se to res avtomatsko uredilo (kot mi je na referatu rekel) in ne bo treba okrog še to reševat, ker mi ni do tega....to je potem pri nas ponavadi klicarjenje in pisarjenje in se mi ne daaaa....
za vse, ki vas čakajo razgovori.
. Upam samo, da se mi kmalu vlije, ker moje razpoloženje je počasi res nevzdržno za okolico
.
.
posvetila, ne da samo nekaj po hiši šariva, dosti je bilo
.