Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ker naj bi se uposteval najdalji ciklus preteklih mesecih to je bilo 36 -37 dni danes 9.10 pa je 32 dni bolijo pa me prsa ter bradavice kolobarji okoli bradavic so se povečali učasih začutim špikanje v jajčnikih pomalo ter umes imam slabosti pojavljajo se mi mozolji ter pojem neverjetno velik slatkega

. To je pa čudno, da je še ni. Hmmm, kaj pa tvoje počutje, znaki? Misliš, da se ti je vse zmešalo? Jao. Ampak če je ovulacija bila, bi morala prit
Si se pridružila nam, čajčkarjem?
?
.
, te pa baje ne smeš, vsaj tako pravijo navodila. Sej vem, da je majhna, ampak jaz sem res smotana. Tako, da sem porabila pol ure, da sem se prepričala, da mi ne bo nič, če pogoltnem, jaooooooo, cel projekt. Sem pa mojemu včeraj lepo povedala, da pričakujem, da se bo tudi on malo angažiral, jaz jem Klomifen, folno in ne vem kaj še vse, on naj pa vsaj en vitamin na dan pogoltne, da bo v času O vse tipi topi
upam da ti naslednji teden pokaže test en lep plusek.
.
se je pojavila danes popoldan, tako da se bomo morali še truditi. Je pa mogoče ne bo v mesecu novembru.
za srečo.
Saj mi je lepo in vse, verjetno bi ga ravno zato rada kar ustavila. Pa ne gre, pišuka
)
Grozno je...