Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Mojemu je tako težko vzet vitamine iz omare, da je groza, če so nastavljeni jih pa takoj pogoltne, smotan je, moram mislit na vse svoje pripomočke, zraven pa še na njegove. Če kakšen dan pozabim, ga zvečer vprašam, če jih je pojedel in jih valda ne, ufff.
.
.
zgleda da so ti naši moški res vsi glih
. Sej ne bom več tega prakticirala, samo hočem pogruntat to mojo O, da me ne bo več hecala in presenečala.
, vsak dan ne znese, pa tudi nisva vsak dan za stvar
). Je pa s pikico vse okej, kar je najbolj važno. Upam, da bo tako tudi vnaprej.
. Na mojem O testu ni beline, ampak je črtica, ki je še zmeraj šibkejša in včeraj ni bila nič močnejša kot predvčerajšnjem, tako da sem bila najprej kar malo žalostna. Tudi sluzi ni, špikanje občasno, tako da ne vem kaj dogaja tam spodaj. Imam še 6 dni fore, ker naj bi v skrajnem primeru prišlo do O 14 dni po zadnji tabletki (tako pravi Pušenjak), tako je bilo pri meni prejšnji mesec, oziroma konkretno me je takrat bolelo in sluz je bila res očitna. Za enkrat nič od tega
. Je pa lažje drugemu pametovat, priznam