kavbojka
|
Zivjo punce, po parih straneh, ki sem jih prebrala, sem dobila zeljo se vam pridruzit v temi, ker se tako lepo podpirate in bodrite med sabo, meni pa tega tako manjka. Sama sem dozivela zamujeni splav lani, pred tem en UPN ko sem bila stara 22 let, sedaj pa jih stejem 35. Do sedaj je M prisla vsak mesec :( Veselih dni skorajda ni vec, so sami slabsi in malo boljsi. Poraja se me melanholija, drsela sem tudi ze proti depresiji. Kaksne dneve sem cisto na dnu, vrtim se okoli slabih misli, tonem v obup... Grozno je. Partner je sicer razumevajoc, skupaj delava na plodnih dneh, ampak vseeno ga ne morem vsak dan obremenjevat s tem. Zadosti je ze, da sama sebe mucim s temnimi mislimi. Zavedam se, da je tako stanje verjetno se slabse kar se zanositve tice, ampak kaj ko je tako tezko zbrati misli. Zacela sem hodit na hipnoterapijo, vendar zaenkrat se nisem vzpostavila notranjega miru. Sama se bom probala vsak dan sproscati z avtogenim treningom, razmisljam pa tudi o bioenergiji. Imam miome, vendar G meni, da jih zaenkrat ne bomo odstranjevali. Uporabljam ovulacijske teste, spremljam sluz in maternicni vrat in merim BT. Zaenkrat vse kaze da ovulacije imam. Trenutno sem 2. dan po ovulaciji, testov nosecnosti pa ne delam, ampak pocakam na M. Ponavadi kaksen dan, dva pred M ze vem da bo prisla. Toliko za danes. En soncen pozdrav, ceprav na dezeven dan.
|