Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Držim pesti, da dobiš službo!
prit...ne dvomim da bo...morda malo zamujala ampak se sploh ne sekiram...sem hladna ko spricar :-)
. Sem jih včeraj poslušala, kako sem štorasta
. Jao, punce, me cela desna stran boli, spala itak nisem nič oz. skoraj nič.
sem ga včeraj pozabila kupit, sem se spomnila ko sem se že peljala proti domu, pa mi ni blo več nazaj za it. Danes tud ne vem če bo čas...jaz bom na koncu prej tetko pričakala kot naredila test
. Sem 6 dni po O, nimam več visokih pričakovanj, ne vem zakaj, sem že tečka postala, koncetracija je na nuli, tako da malo sumim na PMS, tudi neke rahle krčke imam, mogoče bo gospa tudi pohitela. Kanček upanja pa še zmeraj čuvam za plusek, bomo videli naslednji teden. Ne vem, če bom delala testek, za enkrat se izogibam lekarnam
.