Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
aja pa čestitke za plusek, jst bi tut rekla da je to to. Pr men je blo prvič tudi tko, potem pa vsak drug dan bolj butal plusek. Prvič sem bila namreč čist paranoična in sem naredila 8 testov-ne se mi smejat

na obisk. Me je že zjutraj zvijalo, na EC sem opazila, da je bilo malo krvi na papirju.
Tako, da naslednji mesec bom rajši kakšen dan počakala, očitno imam sedaj daljše cikle
. Sva bile danes pri zobarci na kontroli. Jaz sem ji čisto šokirano gledala v ustno votlino, ko me je na to opozorila. Ali ni to eno leto prezgodaj
mi je bilo pa itak hudo na začetku, kateri mamici pa ni ko svojega otroka spusti iz svojega "gnezda", ampak itak sem vedla da bo dobila nove prijatelčke in se veliko naučila
samo upam da se bo obdržalo, ker je zgleda še reeees na začetku.
. Sedaj naj bi se vse uredilo. Prejšnji mesec je
.
, kakšni pa so sicer tvoji cikli glede bolečih bradavic? Te le-te vedno bolijo pred M, al so te samo prejšnji mesec? Če bi jaz gledala sebe - mene namreč bolijo čist čist vsak cikel. In ko nehajo bolet, to pomeni padec tistega hormona in posledično pride M. Če tebe nič ne bolijo ta mesec, to seveda nič ne pomeni pa tudi sicer si verjetno delala test prezgodaj. Jaz sem ga delala zdaj v avgustu dva oz. tri dni pred predvidenim izostankom M (test First sign, dva trakca) in mi je pokazal raaahlo črtico. Enako pri Miiški, če prebereš njen post. Ker se ti je morda cikel malo zamaknil, ti tudi test verjetno še nič ne pokaže. Poskusi spet v nedeljo, ja... če ne bo nič! Močno, močno držim pesti!!!!
, vendar v resnici moj boj poteka že skoraj leto dni in sva oba že neučakana. Pomoje ko bom, upam da kmalu povedala da bo oči, sploh ne bo verjel ker sva že toliko predebatirala o tem in je z nogami trdno na tleh saj se boji razočaranja. On je tisti ki je realen(en mora biti) in ne sanjari kot jaz ko vsak mesec upam da zdaj pa bo