Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Si ne predstavljam tega stresa... potem pa se sef! Ampak tvoja pikica ti kaze, da definitivno hoce biti s tabo, kjub vsem tezavam in kdo je potem sef, da bo tebi in pikici tezil! Do bolniske imas vso pravico, do tvoje pikice pa dolznost, da ostanes doma! Vem, da je vcasih tezko, ampak sefova dolznost je, da je pripravljen na vse take nepricakovane dogodke in ima vedno en back-up plan. In ce je zdaj pod stresom, ker ne ve, kdo bi te lahko nadomestil, je to samo njegova krivda, ker svojega dela ne opravlja dobro. Verjamem pa, da ti je prislo do zivega. Zato se en
, pa naj bo vse v redu. 
imam par vohunov, kateri mi pokažejo sms-e kako se pogovarjajo in ugibajo
ožjim prijateljem sem povedala, doma tudi, pa načeloma bi povedala vsem če bi mene vprašali...
. Pa še nedavno sem se hvalila, da me hormoni nič ne dajejo... Včeraj pa sem se z mamo skregala, ko reva nič ni bla kriva... Ful mi je blo hudo potem in sem se ji opravičla.
danes imam še en UZ, tako da bom videla, če se poklopi s prejšnjim
.....rodila pa bom v Postojni tako kot prvega....meni slabosti že malenkost ponehujejo...upam,da nisem prehitro rekla
....aja povejte mi prosim kako je s to Fb skupino,čeprav je skrita ali to moji prijatelji vidijo?...bi bila rada med vami samo ne želim še,da drugi zvejo.....