Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. TESTI MI NE POKAŽEJO NIČ,POL PA PREBEREŠDA ENIM TESTI NE POKAŽEJO NIČ SO PA VSEENO NOSEČE?

?Mogoče si noseča pa ti ne pokaže.Najbolje da greš do ginekologa pa mu poveš kaj pa kako......Jaz nisem imela nikoli težav po prenehanju KT meni se je še ciklus uredil...prej sem imela zelo neredno po KT pa redno...
že pred dvemi dnevi(ponavadi je ful točna, še prezgodnja dostikrat), pa je še vedno ni, test sem naredila, pa nič. Kaj zdaj?
ČE PA ŽE TJA PRIDEŠ TI MI JE PA PRVIČ ONA ŠE EN TEST URINSKI NARDILA.SEVEDA ME JE NAROČLA ČEZ EN MESEC,KO SEM JAZ NJO POKLICALA!!!VMES KO SEM PA NANJO ČAKALA ,ME JE PA M DOBILA(tisoč stopinj na predelu jajčnikov;pa taki krči da sploh stat nisem mogla!) NEVEM NO TOKRAT BOM SE MALO POČAKALA IN JO KASNEJE POKLICALA??
, da si nova srečka
A si si kaj merila BT. Jaz si jo redno merim. Tudi takrat, ko sva delala na 1.