Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Imam se namen maximalno potrudit, saj je dojenje moja velika želja.

tudi jaz sem imela vdrte bradavice - v bolnišnici smo se namučile, ker sem imela zeelo veliko mleka in je teklo po meni (poleg tega da ni imela kaj zagrabit, ker so bile bradavice vdrte). Ampak ko sem prišla domov, sem jo dojila po nastavku in je to trajalo kar precej časa - nasitile smo se v 10 minutah, ker sem imela dovolj mleka - vendar pa se je nastavkov tako zelo navadila, da enostavno ni potem več hotela zize - ampak po 2-eh mesecih sem poskušala znova samo direktno na zizo in je što - sedaj je stara 4,5 meseca in je zdrava in se dojiva brez problemov. Sem pa imela v bolnici pumpco, da sem si malo poskusila izsesati bradavico, da je vsak poskusila zagrabit...
tiste normalno sploh ni hotela. Čim bolj se potrudi jaz sem imela nedonošenko in je bilo dojenje še toliko težje rabili sva več kot 24 ur da je zagrabila ampak sem se matrala z njo tudi po 1 uro nikar ne obupaj to je moj nasvet. Veliko sreče