Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
?

mislim da je vseeno to lahko še od hormonov vse skupi. Drugače pa me zdaj 2 dni špika po jajčnikih,...drugega nič.
.
midva pa imava v četrtek 3.okt. za biti v Mb. Na malem bež kartončiču piše; spermiogram+zamrzovanje in izvidi+navodila OBMP. Kaj mislite, ali to pomeni, da z naslednjo
že pričnem z kontracepcijo
Tako me skrbi; ali bodo našli kaj semenčic v spermi, ali bova res že štartala postopek
. Če povem po pravici sploh nimam volje, da bi šla spet v postopek. Po petih ET se mi enostavno več ne da. Za zdaj sem na pauzi
, popolnoma te razumem, včasih bi človek obupal, pustil vse in bi bilo to to
. Tudi sama sem razmišljala zakaj mi je tega treba, posebej sedaj po ponovnem spontanem splavu (avgusta), pa mi je ena punca takrat v bolnici (pričakuje dvojčka z umetno
), ko sem bila čist na tleh dejala "veš, če boš ti obupala, pač tega otročka ne bo, eni se pač moramo za njih veliko bolj potrudit in znamo to bolj cenit" in veš imela je prav, pusti času čas in potem ponovno v boj mora nam uspet
.
. arcika ti pa lepo počakaj do 12 ali 14 dne in ne prehitevaj, vem da si neučakana, vendar dokler tečke ni, je še vedno upanje.
začela z jemanjem kontracepcijskih tabletk in če grem z novembrsko
kako je življenje nepredvidljivo
A je vsega konec? Je možno da je vgnezditvena?