Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 9.9.2013 14:12:19
|
|
|
|
donna22
|
Vid.
|
|
|
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 9.9.2013 15:19:26
|
|
|
|
Miškolo
|
Vid je ze v ožji žlahti, tko da žal odpade
|
|
|
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 9.9.2013 16:27:57
|
|
|
|
sannndra
|
Anže ali Filip
|
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 9.9.2013 17:41:22
|
|
|
|
mateyka
|
Črt Vito - Vitan Bor Jošt Juš
|
|
|
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 9.9.2013 17:54:04
|
|
|
|
ronja
|
Bor, Brin, Val, Maj, to so slovanska, kratka, meni lepa (so pa nekatera bolj nenavadna in niso vsakemu všeč).
|
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 9.9.2013 18:11:44
|
|
|
|
mateyka
|
meni je Val lepo, sem razmišljala o njem, samo ga nisem napisala, ker je dost žensk alergičnih na "moderna kratka brezpomenska" imena in ne vejo, da Val v bistvu spada drugam (staroslovanska in ta seveda imajo pomen) ali pa avtomatsko sklepajo, ker se sliši podobno kot moderna..
|
|
|
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 9.9.2013 20:37:48
|
|
|
|
Miškolo
|
Ste mi dali že kar nekaj lepih predlogov. Hvala! Se še priporočam seveda
|
|
|
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 10.9.2013 3:29:23
|
|
|
|
*PBS*
|
Kaj pa TIT? Poznam bratca s tema imenoma; starejši je TIT, mlajši SVIT. Meni osebno porečena kombunacija, nista mi pa tako všeč, da bi ju imela doma-imeni namreč.
|
|
|
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 10.9.2013 8:57:42
|
|
|
|
mateyka
|
Tit se mi sliši tako - incomplete original je Titus (rimska cesarja) - funny tho, italijanska/španska verzija (skrajšana) tega imena je Tito samo ni slovensko ime.. sta mi pa padl na pamet še Urh - Udo - Uroš zelo redko moško ime, vse tri različice izhajajo iz Ulricha. ter Ožbej - Ožbalt - Ažbe izhaja iz nemškega imena Oswald..
|
|
|
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 10.9.2013 9:08:21
|
|
|
|
mateyka
|
pa še Gaber (drevo) Rok (skrajšana oblika imena Rochwald) pa Urban (latinski Urbanus) ter Žiga (nemški Siegmund)
|
|
|
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 10.9.2013 9:21:56
|
|
|
|
tintin
|
Vito pa ne zato, ker je moj mlajši Vito, ampak ker se mi zdi da paše Svit - Vito Pasal bi tudi kak Ožbej, Črt,...
|
|
|
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 10.9.2013 17:35:35
|
|
|
|
ronja
|
Uroš zelo redko moško ime Ja, ful hecno, pri tamali majo pa dva v razredu... Tako kot smo na faksu imeli na enem hodniku dva Kazimirja... Verjetno edina v Sloveniji .
|
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 10.9.2013 18:40:25
|
|
|
|
mateyka
|
verjetno je un zakon privlačnosti - saj veš, prideš v trgovino, ni veliko ljudi in blagajna je brez dela. takoj ko se odločiš it do blagajne, se tudi vsi ostali
|
|
|
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 10.9.2013 18:47:43
|
|
|
|
ronja
|
To je dokazano, da se te zadeve gručasto dogajajo, pač taka porazdelitev je. Tudi lokali se gručasto polnijo.
|
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 12.9.2013 8:27:15
|
|
|
|
pomladnaroža
|
Glede na pomen, bi se zraven podalo: Brin, Lan, morda Gaber, Bor Kombinacije, ki se rimajo ali so preveč podobne, mi pa niso simpatične: Tit, Črt, Sven Z isto začetno črko: Samo Sama bi k Svitu izbrala Brina
|
|
|
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 12.9.2013 9:48:31
|
|
|
|
sazi
|
Svit in Dan, če bi bila punca, pa Zarja
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
HujšanjeTeya*D.Ali menite, da je hujšanje težko dosegljiv cilj?DA (
59%)

NE (
16%)

NE VEM (
4%)

NISEM NIKOLI HUJŠAL/A (
14%)

ZAME NE (
7%)
Število vseh glasov: 433Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!