Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Upam, da vaju dajo čimprej v IVF postopek in da boš kaj bližje temu, da tudi ti dobiš svojega
.
mogoče ne bo. Pa potem IUI za katarega sem, iskreno povedano, že vnaprej vedela, da ne bo nič in da je samo zguba časa. Šele zdaj, ko sva dala skozi ICSI, imam po dolgem času spet upanje, da mogoče bom pa zdaj tudi jaz
.
. Še vseeno se pa vsak dan zahvalim, da sem vsaj zdrava in pomislim na tiste, ki imajo neozdravljive bolezni in umirajo. Potem si pa rečem, da imam jaz srečo in kako je do njih šele življenje krivično 
jst upam, da bo obarvan roza.
. Prejšnji teden sem imela v 6. tednu ss. Dobra stvar je le to, da se je vse samo sčitilo in ni bilo potrebno nobene abrazije ali tablet. Krvavela sem ful, kot še nikoli. G mi je rekel, da je vse ok in lahko takoj poskušava naprej
!!!
.
držim pesti
, vse moram v detajle preštudirat hihihihi
FS je pokazal
ne kaže nič na ekrančku, pa tudi potem ko sem ga razstavila, sploh ni nobene črtice na njem - kar nekaj. Bom v prihodnjih dneh kupila še enega navadnega... Ampak važno, da je vsaj na FS