|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oodaja stanovanja
23.10.2013 9:00:49   
Anonimen
Draga anonimna,naj ti jaz iz prve roke povem da to je nezakonito.Šest let sem bila zaposlena na stanovanjskih zadevah,zdaj sem pa pred enim letom šla na drug oddelek,tako da če te kaj zanima me lahko vprašaš tudi na zs...u glavnem ,oddaja neprofitnega stanovanja je nezakonita in če te odkrijejo ti vzamejo stanovanje in nimaš več možnosti da zaprosiš za občinsko stanovanje,ker si kršila pogodbo...Lastniku stanovanja-torej občini- mora bit omogočen vstop v stanovanje vsaj dvakrat letno oziroma če je sum na kakršnekoli kršitve tudi večkrat.Ne potrebuje se noben odvetnik in sodišče tukaj če kdo zatoži situacijo(npr.sosed) vse se vodi brez sodišča in tudi izpelje vsaj kar se tega primera tiče....Mi smo imeli primer pred tremi leti,ko so šli najemniki v večje stanovanje ( so ga kupili) to neprofitno eno sobno pa so pustili prazno,ker je bila hčerka takrat stara 15 let in so planirali da ga bodo obdržali za njo.So plačevali najemnino in stroške,ampak se vseeno hitro izve da nekaj ne štima,saj ima vsaka večstanovanjska stavba upravnika ,ki je dolžen obvestit.In po treh mesecih smo mi izvedeli za situacijo,izdali 90 dnevni rok za izpraznitev stanovanja in nobene možnosti da ga še kdaj dobijo,pa če bi se naslednji dan hoteli nazaj preselit ne gre,bila je kršitev in to se kaznuje...opisala sem samo en primer ,čeprav jih je bilo še več s stanovanji.Hočem ti povedat da se ni za igrat ,ker ne mora ostat skrito nikakor ne.Sem napisala bolj po domače da je ja čim bolj jasno.Če pa se vam zdi da je stanovanje premalo ,lahko zaprosite za večje stanovanje,saj je zdaj kar veliko ta večjih stanovanj po Sloveniji na razpolago,ker ljudje težko plačujejo in dajejo prošnje za manjša stanovanja in se potem najdejo zamenjave.Je pa res da če greste vi samo vprašat če je kakšno veliko stanovanje na razpolago,da vam bodo rekli da ni,ampak je potrebno oddat vlogo in potem ste na seznamu za zamenjavo,če da kdo kontra vlogo pa se potem zamenja...na naši občini je tega kar nekaj,in imamo vlog za manjše stanovanje kar nekaj,torej bi bilo veliko možnosti pri nas da dobite večje stanovanje ,ampak jih je pač takih manj,ker je problem s denarjem in stroški v večjih stanovanjih so pač žal previsoki za mnoge....Bodite hvaležni za stanovanje pa čeprav je majhno,ker jih je ogromno brez in bodite brez skrbi da če ga ne boste uporabljali vi,da ga bo občina z veseljem dala nekomu drugemu...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: oodaja stanovanja
23.10.2013 9:04:05   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

Punce- tale anonimna je zagotovo Ronja. Ona se na vse kriplje trudi zlezti z stanovanja v hiško in sedaj je potuhtala rešitevuser posted image . Hecam se. Kolikor je včasih odštekana , vem, da tega ne bi nikoli ušpičla. Po moje bi še koga vzela pod streho, kjer se že sedaj tlačijouser posted image .



patrino,
ni Ronja.
Ona je imela lastno stanovanje, poleti pa so - končno user posted image - uspeli najti svojo sanjsko hišico.
Glede na to, da se zadnje čase zelo malo oglaša na RR, ima očitno sedaj z njo in usklajevanjem logistike precej več dela kot prej. user posted image



Drugače pa: seveda je razumljivo, da vsak skuša nuditi svojemu otroku po svojih zmožnostih čim bolj kvalitetno življenje. Samo včasih ne vidimo možnosti, ki se nam ponujajo na dosegu roke, ampak na vsak način rinemo po nekih ustaljenih poteh, četudi nam ne ustrezajo oz. sploh ne pomislimo na alternative.


(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   [Brisano sporočilo]
23.10.2013 9:08:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: oodaja stanovanja
23.10.2013 9:14:08   
LuLu
ma všeč mi je, da je anonimna vseeno prišla sem vprašati. Sicer po moje ni pričakovala takih komentarjev, ampak ji je zdaj verjetno bolj jasno, da to ni moralno prav in tudi kršenje pogodbe s posledicami.
Marsikdo dela kažin, pa ne sprašuje drugih ali je to ok, tudi sebe ne... no, mogoče pa bo le en goljuf manj v naši deželici user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: oodaja stanovanja
23.10.2013 9:21:07   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

daj nehaj user posted image  preveč kompliciraš... si bo še premislila user posted image



LuLu,
saj samo 'glasno' razmišljam o nejasnostih, ki se mi porajajo ob raznih zanimivih dilemah drugih ljudi ter tehtam, kako bi sama reagirala v takšnih situacijah. user posted image

Meni se je življenje v mestu in v bloku vedno zdelo veliko bolj 'na easy' in lažje ...

Očitno res kompliciram ... user posted image



Bova ob priliki kakšno predebatirali v tvoji temi o botrstvu ...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: oodaja stanovanja
23.10.2013 9:22:38   
notkar
No, pa še ena renična. Sosednja hiša je imela dve stanovanjski enoti. V eni od njih je najemnik vzel v eno sobo podnajemnico. Le-ta pa je plačevala za sobo več, kot najemnik za celo stanovanjsko enoto. Iznajdljivo, mar ne. Pa lep pozdrav od Notkarja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   [Brisano sporočilo]
23.10.2013 9:23:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: oodaja stanovanja
23.10.2013 9:24:41   
alda

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

ma všeč mi je, da je anonimna vseeno prišla sem vprašati. Sicer po moje ni pričakovala takih komentarjev, ampak ji je zdaj verjetno bolj jasno, da to ni moralno prav in tudi kršenje pogodbe s posledicami.
Marsikdo dela kažin, pa ne sprašuje drugih ali je to ok, tudi sebe ne... no, mogoče pa bo le en goljuf manj v naši deželici user posted image

user posted image

_____________________________

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   [Brisano sporočilo]
23.10.2013 9:25:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu notkar)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: oodaja stanovanja
23.10.2013 10:03:06   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Draga anonimna,naj ti jaz iz prve roke povem da to je nezakonito.Šest let sem bila zaposlena na stanovanjskih zadevah,zdaj sem pa pred enim letom šla na drug oddelek,tako da če te kaj zanima me lahko vprašaš tudi na zs...u glavnem ,oddaja neprofitnega stanovanja je nezakonita in če te odkrijejo ti vzamejo stanovanje in nimaš več možnosti da zaprosiš za občinsko stanovanje,ker si kršila pogodbo...

Ni res, odpoved iz krivdnih razlogov ni več izločilni razlog, da ne moreš sodelovati na naslednjem razpisu. Spremenjen 10. člen po intervenciji varuha človekovih pravic. Torej če ti odpovejo pogodbo iz krivdnih razlogov (neplačevanje, goljufija...) se lahko vseeno prijaviš na naslednji razpis in če ustrezaš kriterijem pač ponovno prideš zdraven, če le nimaš dolga do najemodajalca, če si dolžnik si avtomatsko izločen. Ustrezati pogojem pomeni ne imeti v lasti nepremičnine oz. ustrezati cenzusu glede prihodkov itd... pogoji so znani. Pravilnik.


Lastniku stanovanja-torej občini- mora bit omogočen vstop v stanovanje vsaj dvakrat letno oziroma če je sum na kakršnekoli kršitve tudi večkrat.

Drži, ampak moraš vstop napovedati. Nenapovedano te NIHČE ni dolžan spustiti v stanovanje. Samo policija, in eventuelno gasilci in reševalci (ob prisotnosti policije), ima pod določenimi pogoji možnost vstopa. Tudi inšpekcija ne more v stanovanje brez dovoljenja stanovalca ali odločbe sodišča. Skratka... če povzamem: obisk moraš napovedati, najmnik te lahko spusti ali pa ne, če te ne je to krivdni odpovedni razlog najemne pogodbe. Vstop lastnika (občina ali JSS) v stanovanje, kjer najemnik ne dovoli vstopa je samo na podlagi sodbe sodišča, moraš tožit najemnika na dovolitev vstopa v stanovanje. Vse ostalo je protipravni vstop oziroma motenje posesti. Ustava in nedotakljivost stanovanja.

Ne potrebuje se noben odvetnik in sodišče tukaj če kdo zatoži situacijo(npr.sosed) vse se vodi brez sodišča in tudi izpelje vsaj kar se tega primera tiče....

Postopek je znan.... če pride do kršitve - opomin pred odpovedjo in 90 dnevni rok, da se situacija uredi. Če najemnik ne želi zapustiti stanovanja je pa edina možnost da se ga ven dobi samo tožba na odpoved najemne pogodbe in izpraznitev stanovanja, ter počakat, da sodišče odloči in postane sodba izvršljiva. Takrat se pač najemnika, ki noče iz stanovanja, preko sodnega izvršitelja izseli iz stanovanja. Če pa gre najemnik že po opominu sam ven pa itak ni treba v tožbo. Ampak takih je malo.

Mi smo imeli primer pred tremi leti,ko so šli najemniki v večje stanovanje ( so ga kupili) to neprofitno eno sobno pa so pustili prazno,ker je bila hčerka takrat stara 15 let in so planirali da ga bodo obdržali za njo.So plačevali najemnino in stroške,ampak se vseeno hitro izve da nekaj ne štima,saj ima vsaka večstanovanjska stavba upravnika ,ki je dolžen obvestit.

Če se število članov ne spremeni in upravnik lih ne diha za ovratnik, če se grejo šišmiš itd... tudi upravnik nima kaj prcat. Ker vse poslove opravlja z lastnikom, za število uporabnikov pa se itak prek obrazcev rihta. In to lahko pošlje tudi ''kao najemnik''. Ni to lih relevanten pokazatelj.

In po treh mesecih smo mi izvedeli za situacijo,izdali 90 dnevni rok za izpraznitev stanovanja in nobene možnosti da ga še kdaj dobijo,pa če bi se naslednji dan hoteli nazaj preselit ne gre,bila je kršitev in to se kaznuje...

Predpostavljam, da je družina prostovoljno zapustila stanovanje. Možnost da dobijo stanovanje so si 'zapravili' z nakupom nepremičnine in ne samo s kršitvijo pogodbe. REcimo hčerka bi pa lahko dobila neprofitno stanovanje, ker ona verjetno ni bila lastnica stanovanja (seveda če bi sutrezala razpisnim pogojem, ko bi se prijavila na razpis). Ni bila samo kršitev najemne pogodbe, ampak niso več izpolnjevali osnovnega pogoja, ki je, da najemnik ni lastnik nepremičnine.

opisala sem samo en primer ,čeprav jih je bilo še več s stanovanji.
Hočem ti povedat da se ni za igrat ,ker ne mora ostat skrito nikakor ne.

Skrito ne ostane, to je res, možnosti za hitro in učinkovito sankcioniranje takih 'iznajdljivih' najemnikov pa je zelo malo. Sploh če se ''malo bolj znajdejo''. Vedno so korak pred raznoraznimi uradniki.

Sem napisala bolj po domače da je ja čim bolj jasno.Če pa se vam zdi da je stanovanje premalo ,lahko zaprosite za večje stanovanje,saj je zdaj kar veliko ta večjih stanovanj po Sloveniji na razpolago,ker ljudje težko plačujejo in dajejo prošnje za manjša stanovanja in se potem najdejo zamenjave.Je pa res da če greste vi samo vprašat če je kakšno veliko stanovanje na razpolago,da vam bodo rekli da ni,ampak je potrebno oddat vlogo in potem ste na seznamu za zamenjavo,če da kdo kontra vlogo pa se potem zamenja...na naši občini je tega kar nekaj,in imamo vlog za manjše stanovanje kar nekaj,torej bi bilo veliko možnosti pri nas da dobite večje stanovanje ,ampak jih je pač takih manj,ker je problem s denarjem in stroški v večjih stanovanjih so pač žal previsoki za mnoge....Bodite hvaležni za stanovanje pa čeprav je majhno,ker jih je ogromno brez in bodite brez skrbi da če ga ne boste uporabljali vi,da ga bo občina z veseljem dala nekomu drugemu...

tukaj se pa popolnoma strinjam


V neprofitni najem s strani občin ali JSS lahko grejo samo tista stanovanja, ki so v lasti le teh oz. imajo JSS/občine razpolagalno pravico. To da je ful stanovanj praznih nima veze s količino neprofitnih stanovanj, ker ta prazna stanovanja ponavadi niso v lasti JSS ali občin. S stanovanji vojske ali policije pa JSSji ali občine ne morejo razpolagati, ker niso v njihovi lasti, so v lasti države. Občine se lahko samo dogovorijo, da lahko razpolagajo z njimi, če je država pripravljena dat ta stanovanja v uporabo, okej, če ne pač ostanejo prazna. S tistimi stanovanji, ki so v zasebni lasti pa itak nima nihče kaj prcat, ker so zasebna lastnina.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: oodaja stanovanja
23.10.2013 10:21:32   
notkar
Draga Ankica, pa ja nisi pomislila, da se s takšnim ravnanjem strinjam. Oprosti, pozabil sem dati besedo iznajdljivo v navednice. Lp, Notkar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: oodaja stanovanja
23.10.2013 10:33:38   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


Me pa smo nekaj zanima. In sicer ali je možno neprofitno (občinsko) stanovanje oddajat?



spet prva anonimna..
evo kopiram svoje prvotno vprašanje. Samo to me je zanimalo, če se da. Če se bi dalo legalno, ok. če pa ne pa tud prav, bom pač to možnost opustila. Ne vem zakaj tako napadanje, pa govor o izigravanju in o pohlepu in ve možno. ker če bi to bilo tako, ne bi niti tukaj spraševala, eostavno bi se podala v to in konec.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
   [Brisano sporočilo]
23.10.2013 10:36:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu notkar)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: oodaja stanovanja
23.10.2013 10:59:42   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*
IZVIRNO SPOROČILO: notkar
Draga Ankica, pa ja nisi pomislila, da se s takšnim ravnanjem strinjam. Oprosti, pozabil sem dati besedo iznajdljivo v navednice. Lp, Notkar.


Ne, ne, razumem, kaj si hotel povedat. S komentarjem nisem mislila tebe, ampak unega podnajemnika user posted image .


če lastnik enkrat zve, bo še veselo..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: oodaja stanovanja
23.10.2013 11:01:47   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Me pa smo nekaj zanima. In sicer ali je možno neprofitno (občinsko) stanovanje oddajat?


spet prva anonimna..
evo kopiram svoje prvotno vprašanje. Samo to me je zanimalo, če se da. Če se bi dalo legalno, ok. če pa ne pa tud prav, bom pač to možnost opustila. Ne vem zakaj tako napadanje, pa govor o izigravanju in o pohlepu in ve možno. ker če bi to bilo tako, ne bi niti tukaj spraševala, eostavno bi se podala v to in konec.


spet: daj ne bodi lena, preberi si svojo pogodbo in ti bo jasno. razen če maš "kratko lajtungo" pol pa ajd, recimo da razumem da nisi glih popolnoma opravilno sposobna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: oodaja stanovanja
23.10.2013 11:03:33   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka


IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*
IZVIRNO SPOROČILO: notkar
Draga Ankica, pa ja nisi pomislila, da se s takšnim ravnanjem strinjam. Oprosti, pozabil sem dati besedo iznajdljivo v navednice. Lp, Notkar.


Ne, ne, razumem, kaj si hotel povedat. S komentarjem nisem mislila tebe, ampak unega podnajemnika user posted image .


če lastnik enkrat zve, bo še veselo..



mene bolj zanima, kako je (oz. bo) reagirala podnajemnica, ko bo izvedela, da s svojim prispevkom v celoti pokriva še najemnino svojega sostanovalca ...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: oodaja stanovanja
23.10.2013 11:18:03   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: petea
mene bolj zanima, kako je (oz. bo) reagirala podnajemnica, ko bo izvedela, da s svojim prispevkom v celoti pokriva še najemnino svojega sostanovalca ...


santa barbara user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: oodaja stanovanja
23.10.2013 11:21:24   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka


IZVIRNO SPOROČILO: petea
mene bolj zanima, kako je (oz. bo) reagirala podnajemnica, ko bo izvedela, da s svojim prispevkom v celoti pokriva še najemnino svojega sostanovalca ...


santa barbara user posted image


Glede na to, da jo je dolgo časa nategoval... se komot lahko ženi z njim user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: oodaja stanovanja
23.10.2013 11:36:36   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


Me pa smo nekaj zanima. In sicer ali je možno neprofitno (občinsko) stanovanje oddajat?


spet prva anonimna..
evo kopiram svoje prvotno vprašanje. Samo to me je zanimalo, če se da. Če se bi dalo legalno, ok. če pa ne pa tud prav, bom pač to možnost opustila. Ne vem zakaj tako napadanje, pa govor o izigravanju in o pohlepu in ve možno. ker če bi to bilo tako, ne bi niti tukaj spraševala, eostavno bi se podala v to in konec.


Mislim, da ti je bilo v tej temi že parkrat posredovan odgovor:
legalno se ne da.user posted image Če slučajno ne verjameš, si preberi pogodbo, ki si jo sklenila z najemodajalcem.



Kaj pa je to drugega kot izigravanje sistema in pravil? Četudi je takšno in podobno ravnanje v preteklih letih postalo na tiho sprejemljivo na vseh nivojih, tega, kar želiš, legalno ne moreš izvesti. user posted image




Vprašala si, kar si želela, dobila si odgovore, ki ti ne ustrezajo oz. ne pomagajo pri tvojih željah.

Na vprašanja, ki smo ti jih zastavili, ker ocenjujemo, da bi jih pri svoji odločitvi morala pretehtati in upoštevati, ne daš odgovora.



Dobronamernih predlogov, kako bi v tvoji situaciji lahko skušala v skladu z zakonodajo ustrezneje rešiti vaš stanovanjski problem, očitno tudi nočeš sprejeti. user posted image



Kaj zdaj še želiš od nas? Da naenkrat obrnemo ploščo in te začnemo podpirati pri tvojem projektu?
In kaj bo potem, če ti ''požegnamo'' tvoj projekt in boš čez nekaj mesecev ostala brez neprofitnega stanovanja, najemnine hiše pa več ne boš zmogla plačevati?

Boš prišla user posted image na RR forum, kakšna krivica se ti je zgodila? Bomo krivi mi za to?
Te bomo gledali po TV, kako sedaj trpijo tvoji otroci, ker si morala preseliti v kakšno neprimerno vlažno kletno stanovanje, ker boš morda le za njegovo najemnino imela dovolj denarja?



Teme na RR pa so javne in namenjene izmenjavanju mnenj vseh forumašev. Če forumska mnenja smatraš predvsem kot oseben napad user posted image nate, jih že z razlogom čutiš kot takšne.




Seveda se je težko odreči očitno dovolj zanimivi ponudbi. A če ne gre, ne gre.
Ali pa je treba pri iskanju rešitev upoštevati še kakšne druge možnosti.
In iz tvojega pisanja imam občutek, da tega nočeš sprejeti.


< Sporočilo je popravil petea -- 23.10.2013 11:41:42 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: oodaja stanovanja
23.10.2013 12:02:21   
josephine27
Ah ja če smo čisto iskreni kakšne hudo podpore ( pa tudi če je kdaj bila kakšna ženska v resnih teževah) tu gor na RRju ni. Več al manj pride vedno do spotikanj in pametovanj, obračan besed in dokazovanja, kakšne koristne pomoči pa bore malo. Se včasih prav sprašujem kaj je ratalo z nami ženskami, da vedno samo ena po drugi toučemo...

_____________________________



(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: oodaja stanovanja
23.10.2013 12:45:51   
alda
Zdaj pa je že več nevem katera anonimna kaj govori, ko jih je toliko ratalo user posted image

_____________________________

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: oodaja stanovanja
23.10.2013 12:58:05   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: alda

Zdaj pa je že več nevem katera anonimna kaj govori, ko jih je toliko ratalo user posted image


mislim, da so tri
user posted image

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: oodaja stanovanja
23.10.2013 13:07:34   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

Ah ja če smo čisto iskreni kakšne hudo podpore ( pa tudi če je kdaj bila kakšna ženska v resnih teževah) tu gor na RRju ni. Več al manj pride vedno do spotikanj in pametovanj, obračan besed in dokazovanja, kakšne koristne pomoči pa bore malo. Se včasih prav sprašujem kaj je ratalo z nami ženskami, da vedno samo ena po drugi toučemo...


so, so... tudi preko ZS-ja. Pač se kaka avtorica ni več javila na temo, drugi so/smo jo peljali v sto drugih strani user posted image , ampak ne izgubi vero v RR in njeno pomoč user posted image

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: oodaja stanovanja
23.10.2013 13:10:17   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: petea


IZVIRNO SPOROČILO: alda

Zdaj pa je že več nevem katera anonimna kaj govori, ko jih je toliko ratalo user posted image


mislim, da so tri
user posted image


Prva je postavila vprašanje, druga sem se zacahnala, da sem druga, tatretja je pa delala na stanovanjih.

PS... anonimni se po ZSjih ne morejo menit, ker ni možnosti pošiljanja anonimnih ZSjev. user posted image

(odgovor članu petea)
  Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: oodaja stanovanja
23.10.2013 13:12:58   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: petea


IZVIRNO SPOROČILO: alda

Zdaj pa je že več nevem katera anonimna kaj govori, ko jih je toliko ratalo user posted image


mislim, da so tri
user posted image

dve?
popravljam... 3 so user posted image

< Sporočilo je popravil LuLu -- 23.10.2013 13:13:56 >

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?