Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.

.
zamuja 2 dni, testi pa negativni.
, je lahko med njimi, kljub negativnim testom. Včasih pride do kasnejše oploditve in hormon še ne zraste dovolj do izostanka, zato je test negativen. Počakaj nekaj dni in poskusi ponovno.
. Res pa je da zdaj že 2 meseca nisem bila pozorna kdaj sem imela ovulacijo, ker sem rabla malo oddiha od tega. Žal mi ne preostane nič druga kot da počakam do naslenjega tedna. Bom pa šla kar na krvni test, ker tisto je pa pol ziher baje.
, da se nobena ne oglasi tukaj
.
in se preselimo na drugo temo.
. Sem pa klicala gineko, da kako in kaj je, pa je rekla da je do 3 mesecev zamude čisto normalno. In seveda sem po tem še bolj zmedena.
evo pikapolonca za vse nas, da nam čim prej uspe. Sem fulll vesela, da obstaja ta forum, da se lahko malo potožimo in si malo pomagamo.
moja
-imam vse znake, pa je kar ni. Vsak dan sem živčna, ker raje je ne bi imela, ampak vem, da jo bom dobila in zato jo hočem čimprej.
ahh ...