|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zmrdovanje pri hrani
28.10.2013 18:59:12   
nyna84

IZVIRNO SPOROČILO: patrino


IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

ja odvetnica patrino men je smesno... teb ni?

user posted image


Ne ni. Nekako se mi zdi grdo, ker Lukka ni svojega komentarja napisal zato, da se sedaj , ko on rabi pomoč, z njim grdo dela, temveč, da bi ubogi "naplahtani " mami pomagal. Nikoli mi takšen stil ni bil smešen, temveč nizkoten.


Patrino, glede na to, da mi je dve strani teme zasmetil zaradi svoje izjave, da tamalo po riti zato, da sprosti svojo energijo, sem res mogla. user posted image
Sicer pa sem tako kot on tudi jaz podala svoje mnenje.

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: zmrdovanje pri hrani
28.10.2013 20:15:02   
patrino
O tem, kdo ti je zasmetil temo, bi se dalo precej povedat in če si malo nazaj prebereš "tvojo " temo, boš videla, da je bil sredi mehiških limonad in ostalih vložkov Lukkec sitna riba in da ti prav veselo sodeluješ pri smetenju lastne teme.
In on je podal mnenje tako, da tebe ni žalil in se norčeval iz tebe ko si bila v težavah, zate to žal ne moremo reči.



_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: zmrdovanje pri hrani
28.10.2013 20:28:06   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

oho, zdej pa ne da bomo imelo eno drama queen, še druga je v (trans)formaciji user posted image



Če to leti name, potem lahko mirne duše rečem, da me niti ne gane posebno. Sem pa čisto slučajno prejle odkrila na drugih temah, pa naj se je šlo o debatiranju zaradi mačk, ali takšnih in drugačnih vzgojnih , zaljubljenih ali političnih zadevah- na vseh temah si ti naravnost alergična na bogega Lukkca. Sicer vem, da tip ne rabi telesnega stražarja, saj je velik poba, pa vendar se mi zdi, da tule ni vse tako kot bi moralo biti. Matejči, ali imaš ti kakšne hude predsodke glede njegove spolne usmerjenosti? Pa ravno ti, ki si doma v ah in oh demokratični in svobodomiselni Švedski. To pa ne bo dobro. Po moje bo bolje, da jo odkuriš na Balkan ali pa kam v Azijo. Tam so bolj zagovedeni.
Drugače mi ni jasno, kaj tako pihaš nanj. Človek je prijazen, hecen, nekako malo neroden pri vzgoji, vendar precej manj kot marsikatera RR "brezmadežna" mati.
Po moje ti nič hudega noče- pa ker je sveže oženjen, se po moje tudi okrog tvojega dragega ne bo preveč smukal. Tako, da ti ni potrebno markirati teritorija.user posted image


_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: zmrdovanje pri hrani
28.10.2013 21:11:28   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: patrino
..si ti naravnost alergična na bogega Lukkca.


jaz sem alergična na puhloglavost.

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: zmrdovanje pri hrani
28.10.2013 21:19:51   
patrino
No, no- to pa ni izgovor- če bi te to motilo, bi pa imela tule gor še takooo veliko za poštimat in potrebo sedet še na marsikaterem in ne večino časa le na Lukki.user posted image

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: zmrdovanje pri hrani
28.10.2013 22:11:40   
mateyka
vsega se ne da nikol "poštimat", ta najbolj očitnega, ki se ravno znajde pred očmi, se pa pač ne bom izogibala.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 28.10.2013 22:12:39 >

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: zmrdovanje pri hrani
29.10.2013 12:40:40   
Lukka
user posted image niti približno si nisem mislil, da bo na koncu tema moja puhoglavost in očitnost... Ampak če je to dejstvo, potem se ga pač ne morem izognit...

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: zmrdovanje pri hrani
29.10.2013 13:00:12   
Katy78

IZVIRNO SPOROČILO: Lukka

user posted image niti približno si nisem mislil, da bo na koncu tema moja puhoglavost in očitnost... Ampak če je to dejstvo, potem se ga pač ne morem izognit...


Oh Lukka, kako da ne? user posted image Ne odpiraj tem in ne komentiraj, pa je. Raje se zabavaj samo ob branju in "prepucavanju" ne-puhoglavih. Je občasno prav zanimivo branje ob katerem se resno vprašaš, kdo je zdaj tu puhoglav. user posted image

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: zmrdovanje pri hrani
29.10.2013 14:29:10   
Lukka
Razumem, da so nekatere stvari za vas pač "normalne" oz. da so določene stvari, ki jih jaz vidim, kot "problem", za vas samoumevno rešljive.
Ne sprašujem kakšnih zdravstvenih tem, ker imam pač zdravnika doma. Rad pa dam kak nasvet, ker pač vprašam moža, in če lahko pomagam, zakaj ne bi...
Sprašujem splošne stvari. Stvari, ki se dogajajo vsakodnevno, ko sem z malčico sam doma. Od nasvetov za igro, do manjših in večjih "otroških" dnevnih dilem.
Če je to greh, potem se kesam, ker pa sumim da ni... Je pač tako...
Veliko berem ta forum, ker v določenih elementih vidim v teh dilemicah tudi svojo punčko. Pač jo vidim in marsikateri nasvet mi je že pomagal.
Nisem bil od rojstva vzgajan za kuhinjo, gospodinjstvo in vzgojo manjših in večjih otrok. Vse to je zame novo, čeprav sem si tega tudi želel. Punce, ki ste tu, ste najbrž pri svojih osemnajstih letih že znale skuhati zdravo kosilo, upale popazit manjšega otroka sorodnikov, se znale pogovarjati in igrati z majhnimi. Mogoče je to prirojeno "žensko". Ko sem bil sam star osemnajst, sem bil zgolj anoreksičen mulc, sam sebi komaj priznal, da sem pač z vidom za enak spol... Pa vozil sem se z motorjem po vseh manjših in večjih kuclih.
Ja, ampak otroka bom moral do kruha spravit tako jaz, kot pa vi. In zato mislim, da se ni treba norčevat iz vsakega mojega posta. Lahko ste samo ponosne, da vam je določeno samoumevno, kar je meni tuje. Tiste pa, ki mi resno pomagate s kakšnim nasvetom, pri moji včasih nerodni vzgoji, pa HVALA.
Ne bom blokiral oseb, ne bom ignoriral določenih tem, prosim pa tiste, ki nimate namena podati mnenja in mogoče kanček pomoči, da me raje izpustite. Če ne moreš pomagat, tudi škodit ni treba...
Napisana beseda včasih boli bolj, kot slišana. In tudi jaz imam čustva, ko jo preberem...

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: zmrdovanje pri hrani
29.10.2013 15:43:24   
josephine27
Lukka oprosti toda tvoje razmišljanje je po eni strani zelo stereotipno pa mi je res čudno, od tebe to brat. Nismo bile vse ženske že od rojstva naprej vzgoje za kuhinjo in materinstvo. Ok kosilo sem znala skuhat že pri 10 letih samo v življenju nisem držala otroka prej kot sem rodila svojega tako, da mi je bilo vse skupaj tako novo kot tudi tebi.In če bi mi kdo pri 18 letnih omenil otroka bi se mu verjetno smejala, ker sem bila prepričana, da nikoli ne bom imela otrok oz. si jih nisem želela. Ampak stvari se spreminjajo. Verjamem, da nisem edina taka. Verjetno imamo res matere eno posebno vez z otrokom, ker smo ga pač rodile in smo vsaj v začetku zaradi tega bolj povezane z njim ampak kar se tiče vzgojnih in drugih dilem smo pa več al manj na istem.

_____________________________



(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: zmrdovanje pri hrani
29.10.2013 16:01:25   
pomlad08
A dej Lukka ne joki user posted image Nihče se ne norčuje iz tebe, ker česa ne bi znal ali ker bi vprašal kakšno nemunost, ampak ker se konstantno obnašaš kot Cameron iz Modern Family :) Torej ne kot zrel, odrasel človek, temveč kot ena hecna karikatura geja s stereotipnimi "drama queen" izpadi in vsem, kar paše zraven (zato pa se nekateri sprašujejo, a si sploh real).

Z zgornjim ueee ueee ueee postom si pa to le še 1x več potrdil.

Pa da ne bo pomote, vsi imamo radi Camerona, Cameron is the best, ampak me pa preseneča, da tak tip res obstaja user posted image

< Sporočilo je popravil pomlad08 -- 29.10.2013 16:03:04 >

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: zmrdovanje pri hrani
29.10.2013 16:24:51   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka

Napisana beseda včasih boli bolj, kot slišana. In tudi jaz imam čustva, ko jo preberem...


Nasvet še od mene  user posted image

Če si taka ranljiva dušica, kar je tudi ok, smo različni... ti priporočam, da za svoja vprašanja več ne iščeš odgovorov na RR. Ziher sem, da lahko ali na kakih drugih spl. straneh, revijah, pri prijateljih, še bolje... knjigah, najdeš vse odgovore. Ne bo napačnih, žaljivih in osebnih odgovorov, boš pa izvedel vse.
Malo si mazohističen, ko kar naprej odpiraš take teme in se čudiš odgovorom. Če ti to ne ustreza ali delaš izbor komentarjev... probaj najti kaj bolj tebi primernega.
Kadarkoli pa prideš na čvek, kar tako... brezveze in dodaš mnenje. Pa sem sigurna, da te več nič ne bo bolelo. Ni razloga, da si delaš take čustvene situacije, da te sploh kdaj zaboli. Enkrat je že preveč... user posted image

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: zmrdovanje pri hrani
29.10.2013 18:20:54   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: Lukka

Razumem, da so nekatere stvari za vas pač "normalne" oz. da so določene stvari, ki jih jaz vidim, kot "problem", za vas samoumevno rešljive.
Ne sprašujem kakšnih zdravstvenih tem, ker imam pač zdravnika doma. Rad pa dam kak nasvet, ker pač vprašam moža, in če lahko pomagam, zakaj ne bi...
Sprašujem splošne stvari. Stvari, ki se dogajajo vsakodnevno, ko sem z malčico sam doma. Od nasvetov za igro, do manjših in večjih "otroških" dnevnih dilem.
Če je to greh, potem se kesam, ker pa sumim da ni... Je pač tako...
Veliko berem ta forum, ker v določenih elementih vidim v teh dilemicah tudi svojo punčko. Pač jo vidim in marsikateri nasvet mi je že pomagal.
Nisem bil od rojstva vzgajan za kuhinjo, gospodinjstvo in vzgojo manjših in večjih otrok. Vse to je zame novo, čeprav sem si tega tudi želel. Punce, ki ste tu, ste najbrž pri svojih osemnajstih letih že znale skuhati zdravo kosilo, upale popazit manjšega otroka sorodnikov, se znale pogovarjati in igrati z majhnimi. Mogoče je to prirojeno "žensko". Ko sem bil sam star osemnajst, sem bil zgolj anoreksičen mulc, sam sebi komaj priznal, da sem pač z vidom za enak spol... Pa vozil sem se z motorjem po vseh manjših in večjih kuclih.
Ja, ampak otroka bom moral do kruha spravit tako jaz, kot pa vi. In zato mislim, da se ni treba norčevat iz vsakega mojega posta. Lahko ste samo ponosne, da vam je določeno samoumevno, kar je meni tuje. Tiste pa, ki mi resno pomagate s kakšnim nasvetom, pri moji včasih nerodni vzgoji, pa HVALA.
Ne bom blokiral oseb, ne bom ignoriral določenih tem, prosim pa tiste, ki nimate namena podati mnenja in mogoče kanček pomoči, da me raje izpustite. Če ne moreš pomagat, tudi škodit ni treba...
Napisana beseda včasih boli bolj, kot slišana. In tudi jaz imam čustva, ko jo preberem...



Lukka, škoda besed. Sama sem že večkrat podobno omenila, pa ni posebno pomagalo. Nekatere so tule gor pač take " možače, da se ne čudim , da raje gledaš za fanti, saj tudi jazuser posted image . Pod krinko ženske imajo take grde in strupene, še slabše kot sto let star kovač, da je včasih mene sram za njih. Uživajo, ko se norčujejo iz tebe in nekako jim ne sede, da v bistvu delajo klovna iz sebe.

Torej ne kot zrel, odrasel človek, temveč kot ena hecna karikatura geja s stereotipnimi "drama queen" izpadi in vsem, kar paše zraven (zato pa se nekateri sprašujejo, a si sploh real).

Z zgornjim ueee ueee ueee postom si pa to le še 1x več potrdil.


Kot si ti potrdila Pomlad, da si neobčutljiva možača s predsodki.

Če si taka ranljiva dušica, kar je tudi ok, smo različni... ti priporočam, da za svoja vprašanja več ne iščeš odgovorov na RR. Ziher sem, da lahko ali na kakih drugih spl. straneh, revijah, pri prijateljih, še bolje... knjigah, najdeš vse odgovore. Ne bo napačnih, žaljivih in osebnih odgovorov, boš pa izvedel vse.


Jaki mi nasvet. user posted image Lulu, kaj ko bi tudi ti svoje kokice in vztrajno smetenje tem tudi popokala in odnesla kam drugam- recimo na kak drug forum ali v kakšno revijo? Veš tudi ti greš marsikomu na nerve, pa vseen ne zliva tako vztrajno greznice po tebi, kot jo ti rada. Kot sem že rekla- forum je skupek različnega folka in marsikdo je komu mimo. Tudi tvoji "zabavni" inserti so večino časa bolj malo zabavni, pa se pač tisti , ki nam ne pašejo spokamo na drugo temo, dokler spet ne prideš prodajat kokic. Ponavadi te tam, kjer kdo sprašuje če je v težavah, niti ni zaslediti- prideš le malo posmetit. Tako, da se z Lukkcem in podobnimi sploh ne bi bilo treba srečevati, če to ti ne bi hotela.

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: zmrdovanje pri hrani
29.10.2013 18:29:39   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

Lukka oprosti toda tvoje razmišljanje je po eni strani zelo stereotipno pa mi je res čudno, od tebe to brat. Nismo bile vse ženske že od rojstva naprej vzgoje za kuhinjo in materinstvo. Ok kosilo sem znala skuhat že pri 10 letih samo v življenju nisem držala otroka prej kot sem rodila svojega tako, da mi je bilo vse skupaj tako novo kot tudi tebi.In če bi mi kdo pri 18 letnih omenil otroka bi se mu verjetno smejala, ker sem bila prepričana, da nikoli ne bom imela otrok oz. si jih nisem želela. Ampak stvari se spreminjajo. Verjamem, da nisem edina taka. Verjetno imamo res matere eno posebno vez z otrokom, ker smo ga pač rodile in smo vsaj v začetku zaradi tega bolj povezane z njim ampak kar se tiče vzgojnih in drugih dilem smo pa več al manj na istem.

Tako je tudi v mojem svetu.
Lukka ne zdaj zapasti v sto in en kompleks. Po svoje mi je vseeno ali si "real" ali tak pol- pol ali pa čisto izmišljen. Vem le, da sama tretiram tule gor uporabnike kot virtualne frende in malo manj frende in nič drugega. Lahko pa rečem , da tudi nam ženskam ni vse kar v nedrja položeno. Osebno sem postala prava ženska ob svojem možu in prava mati ob svojih otrocih. Tudi moj mož ima zelo dober instinkt kot oče najinih otrok in se sama marsikaj naučim od njega.


_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: zmrdovanje pri hrani
29.10.2013 18:35:20   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: patrino

Jaki mi nasvet. user posted image Lulu, kaj ko bi tudi ti svoje kokice in vztrajno smetenje tem tudi popokala in odnesla kam drugam- recimo na kak drug forum ali v kakšno revijo? Veš tudi ti greš marsikomu na nerve, pa vseen ne zliva tako vztrajno greznice po tebi, kot jo ti rada. Kot sem že rekla- forum je skupek različnega folka in marsikdo je komu mimo. Tudi tvoji "zabavni" inserti so večino časa bolj malo zabavni, pa se pač tisti , ki nam ne pašejo spokamo na drugo temo, dokler spet ne prideš prodajat kokic. Ponavadi te tam, kjer kdo sprašuje če je v težavah, niti ni zaslediti- prideš le malo posmetit. Tako, da se z Lukkcem in podobnimi sploh ne bi bilo treba srečevati, če to ti ne bi hotela.


Ja, ja.. si mi že napisala vse to. Ponavljaš se.
Razen, da grem tebi na nerv.. daj še druga imena. Mene sicer boli patka za to, če me ne bi, bi šla drugam.. ampak daj imena. Da greš ti nekaterim na nerv pa se tudi ve.. so napisali. Za mene pa si do zdaj le ti javno napisala. Kaj si pa kdo misli o meni, pa lahko ugibam. (pa se mi ne da)

Si pa hecna... taaakooo zeeelooo ti grem na živce, da si že smešna user posted image  

In pišeš... in forum je skupek različnega folka in marsikdo je komu mimo... ja, zato pa me že enkrat daj na ignor user posted image  

Tudi jaz, kot nekatere druge tukaj,  mislim, da lahko Lukka sam da meni odgovor, ne potrebuje odvetnika. Upam, da on ni razumel mojega komentarja tako, kot si ga ti. Zelo napačno.
Je pa ta nasvet seveda bil le njemu namenjen.

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: zmrdovanje pri hrani
29.10.2013 18:50:42   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

Jaki mi nasvet. user posted image Lulu, kaj ko bi tudi ti svoje kokice in vztrajno smetenje tem tudi popokala in odnesla kam drugam- recimo na kak drug forum ali v kakšno revijo? Veš tudi ti greš marsikomu na nerve, pa vseen ne zliva tako vztrajno greznice po tebi, kot jo ti rada. Kot sem že rekla- forum je skupek različnega folka in marsikdo je komu mimo. Tudi tvoji "zabavni" inserti so večino časa bolj malo zabavni, pa se pač tisti , ki nam ne pašejo spokamo na drugo temo, dokler spet ne prideš prodajat kokic. Ponavadi te tam, kjer kdo sprašuje če je v težavah, niti ni zaslediti- prideš le malo posmetit. Tako, da se z Lukkcem in podobnimi sploh ne bi bilo treba srečevati, če to ti ne bi hotela.


Ja, ja.. si mi že napisala vse to. Ponavljaš se.
Razen, da grem tebi na nerv.. daj še druga imena. Mene sicer boli patka za to, če me ne bi, bi šla drugam.. ampak daj imena. Da greš ti nekaterim na nerv pa se tudi ve.. so napisali. Za mene pa si do zdaj le ti javno napisala. Kaj si pa kdo misli o meni, pa lahko ugibam. (pa se mi ne da)

Si pa hecna... taaakooo zeeelooo ti grem na živce, da si že smešna user posted image  

In pišeš... in forum je skupek različnega folka in marsikdo je komu mimo... ja, zato pa me že enkrat daj na ignor user posted image  

Tudi jaz, kot nekatere druge tukaj,  mislim, da lahko Lukka sam da meni odgovor, ne potrebuje odvetnika. Upam, da on ni razumel mojega komentarja tako, kot si ga ti. Zelo napačno.
Je pa ta nasvet seveda bil le njemu namenjen.



Lulu, ne greš mi tako zelo in ne vedno. Kadar mi greš, se pač speljem s teme . Ti pa Lukkcu " prijazno" svetuješ, da naj se on odmakne, ker gre pač tebi in enkaterim v nos. Zakaj se pa potem vi ne prestavite? Zakaj ne trosiš kokic drugje, kjer ni Lukke in meni podobnih? Če noben nima namena spokat je potem primerno, da se pač malo manj spravlja vedno na ene in iste osebke, ker pač nihče ni vsem všeč.
Želiš imena, vseh , ki jim tvoje prodajanje kokic in izvenkontekstno smetenje tem ni všeč? Ne morem ti jih dati, ker se ponavadi odmaknem iz teh tem in vem da nisem edina. Po teh odmikih in po tem, da po tvojih kokicah ponavadi tema zamre sklepam, da marsikomu to ni všeč. Če je kdo takega mnenja, se bo zagotovo sam javil.


_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: zmrdovanje pri hrani
29.10.2013 18:55:39   
saragr
Joj, škoda da sem zdaj prebrala te poste, zdaj pa sem brez smešnega gradiva za branje ob jutranji kavi:)))))))))

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: zmrdovanje pri hrani
29.10.2013 19:04:31   
mateyka
fun with Cam


(odgovor članu saragr)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: zmrdovanje pri hrani
29.10.2013 19:19:36   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: patrino

Ti pa Lukkcu " prijazno" svetuješ, da naj se on odmakne, ker gre pač tebi in enkaterim v nos. Zakaj se pa potem vi ne prestavite?


No, kot vidim me res ne prenašaš, ker drugače ne bi tako negativno brala mojega nasveta Lukkcu.
SEM bila prijazna, JE bil nasvet, MENI ne gre v nos. Bolj mi greš ti s temi vložki o mojem humorju in napačno bereš moje komentarje. No, vsaj vidim, kje je res problem... ne znaš me brati. Vse jasno.

In še to... sploh me ne gane na kateri temi si ti.. vsaj tukaj si mi bila isto pomembna, kot vse ostale, razen Lukkca. In tudi to... nekak se mi ne zdi, da se umikaš od tem... še kar si tu, in vedno si... do konca... z mano in z drugimi.
Slabo ti opazuješ... mene, druge, in ne nazadnje še sebe.


(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: zmrdovanje pri hrani
29.10.2013 20:38:07   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: patrino

Lulu, ne greš mi tako zelo in ne vedno. Kadar mi greš, se pač speljem s teme . Ti pa Lukkcu " prijazno" svetuješ, da naj se on odmakne, ker gre pač tebi in enkaterim v nos. Zakaj se pa potem vi ne prestavite? Zakaj ne trosiš kokic drugje, kjer ni Lukke in meni podobnih? Če noben nima namena spokat je potem primerno, da se pač malo manj spravlja vedno na ene in iste osebke, ker pač nihče ni vsem všeč.
Želiš imena, vseh , ki jim tvoje prodajanje kokic in izvenkontekstno smetenje tem ni všeč? Ne morem ti jih dati, ker se ponavadi odmaknem iz teh tem in vem da nisem edina. Po teh odmikih in po tem, da po tvojih kokicah ponavadi tema zamre sklepam, da marsikomu to ni všeč. Če je kdo takega mnenja, se bo zagotovo sam javil.



pa res ne bereš prav dobro patrino...

a pa še en prijazen pomislek avtorju teme: Lukka mogoče je čas, da svoji malčici predstaviš tudi vilico in nož, ker se nekatere jedi veliko lažje, čisteje in hitreje poje z vilico...


< Sporočilo je popravil Izabelina -- 29.10.2013 20:39:59 >


_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: zmrdovanje pri hrani
29.10.2013 21:33:32   
patrino
Če si taka ranljiva dušica, kar je tudi ok, smo različni... ti priporočam, da za svoja vprašanja več ne iščeš odgovorov na RR. Ziher sem, da lahko ali na kakih drugih spl. straneh, revijah, pri prijateljih, še bolje... knjigah, najdeš vse odgovore. Ne bo napačnih, žaljivih in osebnih odgovorov, boš pa izvedel vse.

Dragi Lulu in Izabelina- ne berem narobe, slabo in kaj vem še vse . Tale " prijazen " nasvet ne tolaži Lukko naj se ne ozira na žaljive komentarje. Ne tolaži ga , ker se on zaradi neumestnih, sumničavih in žaljivih komentarjev slabo počuti. Enostavno mu v iber pokroviteljsko " svetuje" naj ne išče pomoči tule gor, naj spoka kufre in gre na drug forum, drugam po nasvete.. Zakaj že??? Ker se nekateri ne znate kulturno pogovarjat? Ker vam gre v nos, ker ni tako " pameten " kot vi? Ker ste našle žrtev n katero spet skačete, da prikrijete svoje napake??
Lulu, ti bom direkt povedala- osebno mi dol mahaš, ker nisi od kar sem tule gor , podala niti ene uporabne, konkretne izjave, ki bi komu pomagala iz zagate. In , če je kdo ves čas tukaj in ves čas tišči svoje "hecne" vložke zraven , si to definitivno ti. In ne, nikoli ne obstanem dolgo na temi, ki jo prideš ti zaminirati. Kot sem že rekla- ti s svojimi kokicami si kot grobar za marsikatero precej zanimivo temo. Ne govorim brez veze- pojdi malo posrfat gor. Ne da se mi lepit sto in enega primera- bi predolgo trajalo.
In kar je bistveno- tebi nihče "pametno, dobrohotno" ne svetuje, da bi bilo bolje, da prodajaš kokice drugje- pa veliko manj pašejo v določene teme , kot pa Lukkova vprašanja .

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: zmrdovanje pri hrani
29.10.2013 21:57:55   
LuLu
Dihaj user posted image
kot prvo... nisem mu svetovala drug forum. Po moje bi bilo isto kot tukaj. Druge spletne strani pomeni nekaj drugega. Na spletu najdeš marsikakšno koristno čtivo. Delaš se neumno, ker tega ne vidiš.
Še vedno mislim, da ti bolj pomagajo nasveti prijateljev ali kakih strokovnjakov v živo, kot pa forumi. Tudi dobre knjige obstajajo.
Izraz " spokaj kufre" mi je žaljiv in ni mi padel na pamet. Ker me ti po svoje bereš... ja, to je tvoj izraz. Upam, da Lukka zna s svojo glavo razmišljati in upam, da ne bo padel na tvoje napeljevanje, da je bil moj komentar žaljiv.
Ne vem v čem je bistvo foruma zate, zame ni nabiranje točk s številom resnih odgovorov na probleme. Različno si razlagava virtualni forum.
Kar cel čas uporabljaš množino. Umiri ponije. Jaz sem ena, pišem s svojo roko, razmišljam z eno glavo. Zatezena postajas. Bodi kulturna in dovoli, da Lukka napiše svoje mnenje o mojem nasvetu.
Ne rabim srfati, vem kaj pišem... pa veš, da mi ni jasno, zakaj ti gredo na živce ravno moje kokice in moji humorni vložki.
Lahko nehaš s svojim privat tekmovanjem, kdo bolj resno odgovarja, kdo bolj smeti, kdo ima več kokic, kdo je bolj humoren... tečna si s temi statističnimi podatki. Koga to sploh zanima?
Raje išči kje kdo rabi kako pomoč, mu pomagaj in si nabiraj točke. One ta prave, kot jih vsak forumas mora imeti ogromno user posted image

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: zmrdovanje pri hrani
29.10.2013 22:01:25   
mateyka
(aja, you patrino) dej nehi že dramatizirat te miši v enega slona.

svetovala mu je kako dobro knjigo, kar sem mu jaz najmanj 3x že. ker vprašanja kako naj rit popraska tamali, bi lahko prišparal za svojga partnerja. ne bi rekla, če bi bila res kaka težava, samo za eno zmrdovanje pri hrani? če bi uporabil iskalnik bi si lahko prihranil kar ga zdaj (in tebe) moti; da ga mal bockamo, ker si ne vzame 5 minut časa, da malo pogleda okoli in se vsaj minimalno informira, preden odpre temo "zakaj moj otrok noče lepo držat žlice". mogoče mu je potem ne bi bilo treba sploh odpirat (teme namreč). naj se malo tudi drugje potrudi, mu ne bo škodovalo.

ti pa uživaš igrat pravičniškega viteza, eh? ni ti dolgčas. premisli, ko zlivaš in zlivaš tole "pravičniško jezo", da ne postaneš to kar sama tako šimfaš - zatežena udrihajoča možača user posted image le pazi...

< Sporočilo je popravil mateyka -- 29.10.2013 22:04:59 >

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: zmrdovanje pri hrani
29.10.2013 22:17:16   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Dihaj user posted image
kot prvo... nisem mu svetovala drug forum. Po moje bi bilo isto kot tukaj. Druge spletne strani pomeni nekaj drugega. Na spletu najdeš marsikakšno koristno čtivo. Delaš se neumno, ker tega ne vidiš.
Še vedno mislim, da ti bolj pomagajo nasveti prijateljev ali kakih strokovnjakov v živo, kot pa forumi. Tudi dobre knjige obstajajo.
Izraz " spokaj kufre" mi je žaljiv in ni mi padel na pamet. Ker me ti po svoje bereš... ja, to je tvoj izraz. Upam, da Lukka zna s svojo glavo razmišljati in upam, da ne bo padel na tvoje napeljevanje, da je bil moj komentar žaljiv.
Ne vem v čem je bistvo foruma zate, zame ni nabiranje točk s številom resnih odgovorov na probleme. Različno si razlagava virtualni forum.
Kar cel čas uporabljaš množino. Umiri ponije. Jaz sem ena, pišem s svojo roko, razmišljam z eno glavo. Zatezena postajas. Bodi kulturna in dovoli, da Lukka napiše svoje mnenje o mojem nasvetu.
Ne rabim srfati, vem kaj pišem... pa veš, da mi ni jasno, zakaj ti gredo na živce ravno moje kokice in moji humorni vložki.
Lahko nehaš s svojim privat tekmovanjem, kdo bolj resno odgovarja, kdo bolj smeti, kdo ima več kokic, kdo je bolj humoren... tečna si s temi statističnimi podatki. Koga to sploh zanima?
Raje išči kje kdo rabi kako pomoč, mu pomagaj in si nabiraj točke. One ta prave, kot jih vsak forumas mora imeti ogromno user posted image

Poglej Lulu- tale trk med nama ni prvi , če se ne motim in je po svoje brez veze, ker nikamor ne prideva. Meni ( ne bom govorila v množini) se ne zdi prav, da vedno prideš na kakšno resno temo in z neumestnimi norčevanji , ki nimajo ponavadi nobene veze s samo temo, povzročiš pogreb teme. Osebno gre meni to na živce. In , ko se skupina uporabnic zelo rada spravi na enega ( to je zelo pogosto), ki malo ven štrli s komentarji, ti že pribrenčiš s svojim vozičkom pokovke in se jim pridružiš. To mi je moteče. To mi je grdo. Sedaj govorim zase. Nekako pa ne moremo mimo tega, da tema ponavadi kar hitro po tem zamre in iz tega sklepam, da to moti tudi koga drugega. Razumeš?
Zato pravim, da si tudi ti, tako kot si lahko najde Lukka in ostali reveži z resnimi problemi, prostor, kjer boš našla vso potrebno simpatijo in podporo pri kokcanju. Odpri temo in peči kokice po mili volji. Močno dvomim, da mi bodo tako zadišale, da bom prišla nanjo.
Pa nobenih točk ne neabiram, saj prvič slišim zanje. Rada berem debate, kjer se kaj pametnega piše, kjer ima vse skupaj nek smisel in rdečo nit in me iskreno moti tvoj način kvarjenja takih debat.



_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: zmrdovanje pri hrani
29.10.2013 22:26:06   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

(aja, you patrino) dej nehi že dramatizirat te miši v enega slona.

svetovala mu je kako dobro knjigo, kar sem mu jaz najmanj 3x že. ker vprašanja kako naj rit popraska tamali, bi lahko prišparal za svojga partnerja. ne bi rekla, če bi bila res kaka težava, samo za eno zmrdovanje pri hrani? če bi uporabil iskalnik bi si lahko prihranil kar ga zdaj (in tebe) moti; da ga mal bockamo, ker si ne vzame 5 minut časa, da malo pogleda okoli in se vsaj minimalno informira, preden odpre temo "zakaj moj otrok noče lepo držat žlice". mogoče mu je potem ne bi bilo treba sploh odpirat (teme namreč). naj se malo tudi drugje potrudi, mu ne bo škodovalo.

ti pa uživaš igrat pravičniškega viteza, eh? ni ti dolgčas. premisli, ko zlivaš in zlivaš tole "pravičniško jezo", da ne postaneš to kar sama tako šimfaš - zatežena udrihajoča možača user posted image le pazi...


Matejka, če ti je bilo brez veze brati njegove komentarje in vprašanja, kaj do strele pa potem visiš na njem in v tistih temah, kjer se pojavlja on?user posted image Jaz se tem, ki i smrdijo in uporabnikov, ki mi ne potegnejo, na daleč izognem. Ti pa tiščiš na ubogem revežu, kot tretja ritnica. Zakaj mu ne daš dihat?
Še na temi pri mačkah, si ga povozila koliko peska en maček polula in ponuca?! Lepo te prosim, revež še kihne ne tako, da ga ne bi ti popravila.

Pač so v njegovih očeh njegovi problemi največji, kar se mi zdi čisto normalno. Pač je to njegov stil, da se ves zasekiran izjada tule gor. Tvoj je pa verjetno v tem, da se uriš v lepljenju fotk in različnih povezav na sto in eno spletno mesto. Kot smo že rekli- skupek različnih ljudi je tule gor-- nekateri si poiščemo prostorčke , ki nas zanimajo, nekateri pa kar počez povozijo in pretelebanijo forum in forumaše kot bager.


_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?