|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 18 19 [20]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrčki 2013
25.9.2014 11:52:10   
*zvezdica zaspanka*
živjo špela ... in ostale ;)

joj, kar ne morem verjeti, da bomo natanko čez en mesec praznovali že prvi rojstni dan! že kaj razmišljate kako boste praznovali? mi smo se odločili, da si bomo privoščili ali kakšen izlet (mogoče v zoo) ali pa dan v toplicah (odvisno od vremena). čez 14 dni gre prvič v vrtec in razmišljam ravno tako kot ti - po eni strani mi bo ok, ker bom imela več časa, da si hitro najdem službo, po drugi strani pa jo bom fuuuuul pogrešala, si ne predstavljam teh ur brez nje ... tako da na polno skušava izkoristiti zadnje tedne ;) končno se je malce umirila pri mizi - poje, če pa že vstane v stolčku in hoče na mizo, pa jo opozorim in se hitro usede (se pa moram ponavljati user posted image . zadnjič je bila prvič cepljena ... in glej ga zlomka - od takrat naprej ne prenese zdravnikov. samo, da se je dotaknejo, že joooook user posted image . je pa po cepljenju dobila virozo (nvm, posledica cepljenja ali pa je kaj ujela) ... in ker ni v zadnjem mesecu nič kaj pridobila na teži, smo potem ugotovili, da je slabokrvna ... počasi dobiva apetit nazaj, pa špehec tudi user posted image

bravo za prve korake! user posted image user posted image user posted image super ... naša sicer hodi ob kavču (sedaj je tudi pogruntala kako splezati nanj), omari, s stolom, se za sekundo spusti in potem pade na rit ... samostojnih korakov pa še ni naredila. bo, ko bo pripravljena, se nam nikamor ne mudi ;)

no ravno prav, imam vprašanje ... do sedaj še nismo kupili prvih čeveljcev -- ima ene take "pomladne" copatke, ki so čisto v redu za kobacanje po igralih, notri pa je tako ali tako bosa ... ampak tole vreme, ni nič kaj več prijetno, tako da nameravam ta vikend v nabavo čeveljcev in copat za v vrtec. imam navodilo fizioterapevtke, kakšni naj bi bili malčkovi prvi čeveljci ... zapletem pa se pri številki. kako ugotoviti, katero številko potrebuje? a še vedno velja, da mora biti za peto 1 prst?

(odgovor članu spela10)
Neposredna povezava do sporočila: 476
   RE: Novembrčki 2013
26.9.2014 21:07:38   
marelcaspelca
Js sm zj gledala v trgovini Junior, imajo take, ki se jim vložek vn uzame, pa pomeri. Potem je pa obrisano, do kam more pridet podplat, da je OK.

no, js sm našo pri cca desetih mesecih odstavla, ker se je zgolj in samo crkljala na meni. In glej ga zlomka od takrat spi 19h-4h-6h :) se zbudi samo enkrat vmes. :)
Prej je bil vedno problem, pojedla mogoče žličko ali dve na obrok.... zdej je pravi jedec. Čeprav zelenjave še zmer ne je v izobilju, ampak tud do tja bomo prišli.
Drugače pa je v 3eh mesecih dobila 200g, pa ni P nič rekla.... Zdej jo pa vidim, kako se redi... Tako da bo pomojem full težka, ko gremo pred vrtcem na pregled.

Kar ne morem verjet, čez slabe 2 tedna, gre mala v vrtec.... sem šla na obisk k stari delodajalki (pogodba mi je potekla med porodniško) pa ni bilo ne duha ne sluha o zaposlitvi.... no, bom že kaj najdla....

Zdej pa ne vem, ali so alergije izzvenele, ali pa sem se jaz samo navadila kaj sme in kaj ne, uglavnem nobenih injekcij več :)

Punce, koliko približno po tem, ko nehaš dojit naj bi prišla menstruacija? Jaz jo čakam, oziroma upam, da je ne bo :)user posted image

(odgovor članu *zvezdica zaspanka*)
Neposredna povezava do sporočila: 477
   RE: Novembrčki 2013
26.9.2014 22:26:18   
*zvezdica zaspanka*

IZVIRNO SPOROČILO: marelcaspelca

Punce, koliko približno po tem, ko nehaš dojit naj bi prišla menstruacija? Jaz jo čakam, oziroma upam, da je ne bo :)user posted image



jaz sem prvo m dobila julija - mala je bila stara 9m. takrat sem dojila še zjutraj, popoldan, zvečer in ponoči. pred nosečnostjo sem imela redne m, no sedaj pa je ta druga prišla po 33 dneh, tretja pa še bolj zamuja... upam, da se kmalu uredi. dojim še zvečer in ponoči, bolj za pocartat ;) sem pa ravno v fazi razmišljanja, kaj naredit s temi nočnimi - mala se zbudi in potolažim jo samo jaz, pa je včasih dovolj samo minuta dojenja, ali pa da se samo stisneva (kar mi je sicer všeč - včasih se sploh ni rada stiskala, sedaj je pa pravi crkljivc). saj razumem, da potrebuje, pa zgleda pričakujemo nov zobek... ampak včasih moram vstati tudi 3x. še dobro da imam v otroški sobi posteljo in malo podremljem tam. nisem pa za ono varianto, da bi jo pustila jokat... ah saj bo že ;)

(odgovor članu marelcaspelca)
Neposredna povezava do sporočila: 478
   RE: Novembrčki 2013
29.9.2014 10:12:59   
tintin
hoj punce,
no naju pa vrtec čaka čez slaba 2 meseca, toliko imam tud še porodniške (3. otrok). HB, midve se še 99% dojiva, GH ji nikakor ne gre..ne tako ne drugače, upam da bo v vrtcu bolje sprejela, ko mene ne bo zraven...tako pa poje par žličk in konec. Sadja sploh ne mara....skratka takole. Hodi ob opori, veliko klepeta...je pa tud kar velika punca, pri 9m je imela 74 cm in 9,5 kg. Menstruacije še nimam, po mojih izkušnjah pride 1m po koncu dojenja:) lp vsem! Aja čevlje...doma imamo usnjene copatke, zunaj pa nike supergice.

(odgovor članu *zvezdica zaspanka*)
Neposredna povezava do sporočila: 479
   RE: Novembrčki 2013
7.10.2014 9:46:07   
*zvezdica zaspanka*
joooj punce ... mene pa malo stiska user posted image samo še dva dni sem na porodniški, samo še dva dni sva skupaj doma ... potem pa vrtec (ki se ga sicer veselimo, ampak imam kar malo slabo vest, ker imam občutek, da bom fuuul zamujala teh par ur, ko bo mala v vrtcu) in iskanje službe (ki je ni in ni in ni) user posted image saj bo a ne? user posted image

kako ste kaj drugače? user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 480
   RE: Novembrčki 2013
12.10.2014 20:54:46   
ni_ka21
Pozdravljene punce, že dolgo nisem bila na forumu in res počasi bo minilo 1 leto kar so naše user posted image prišle na svet. No naša je že kar pridna, je že gosto hrano zvečer pa se še tudi dojima. Je pa kar tečko ker ji gre 4 zobek ven. Hodi že sama, tako da je kar pestrouser posted image ja v vrtec pa gre drugo letouser posted image lepo se imejte

(odgovor članu *zvezdica zaspanka*)
Neposredna povezava do sporočila: 481
   RE: Novembrčki 2013
26.10.2014 21:50:28   
mala zirafa
Pozdravljene vse skupaj! končno sem si vzela nekaj časa za napisat.Ja hitro je minilo to leto in tudi mene stiska pri srcu. Naš vrtca ni dobil, ga bo čuvala tašča, pa malo moja mama. upam da gre čimkasneje v vrtec ker so samo bolani potem. V glavnem lepo napreduje, je hud za jest, ker hči ni bila. Vanj pa samo lahko mečemouser posted image .
Začel je tudi hoditi v začetku oktobra.Po malem, korak za korakom.Sedaj naredi 6 korakov pa se vrže na tla ali se na nekaj nasloni. Glede čevljev.njemu sem jih kupila že julija.v poštev so prišli samo usnjeni in odprti.Kupila sem jih v Cicibanu Marines prvi koraki. V platnenih copatkah semu je noga zelo potila in zaudarjala na daleč,v usnju pa ne.
Sedaj smo že na št. 20. za po hiši ima cicibanove copatke, vem da so mnenja deljena, ampak hči je tudi na njih zrasla pa je vse ok.
Je zelo močan, dosti v gibanju, najraje pa ima tisti voziček za potiskanje pri hoji, pa hodiva gor in dol po ulici.vozička kar kmalu ne bomo rabili več.delat pa ne grem še tako hitro, grem 7.12., ker imam ogroomno neizkoriščenega dopusta.

Kakšno torto boste imeli za 1. rojstni dan?Boste praznovali doma?
Kako pa kaj govor?Meni lepo reče mama in ko se odzovem potem samo še ponavljauser posted image . Babici reče baba, očka pa še ne zna izgovorit. Sva šla z možem v Nemčijo za par dni, je pasalo malo oddiha, ta mali pa ko me je videl, in objel je bil dobesedno hipnotiziran,čisto okamenel.

Toliko za zdej, pa se še kaj pišemo.

(odgovor članu ni_ka21)
Neposredna povezava do sporočila: 482
   RE: Novembrčki 2013
27.10.2014 10:43:36   
*zvezdica zaspanka*
evo, mi smo pa med vikendom upihnili prvo svečko. špela vi tudi a ne? user posted image user posted image user posted image
v soboto smo bili v živalskem vrtu - je s takšnimi očki opazovala živali, kazala na njih in jih oponašala ... joj, cukr mali. včeraj pa smo imeli na obisku najbližje - je bila revica čisto zmedena, ker je bilo toliko ljudi na kupu, pa je skakala od enega do drugega (ji je pasala pozornost, ampak jo je pa na koncu čisto utrudilo - je šla spat že pred 19., danes sem jo mogla zjutraj pa celo zbudit za v vrtec user posted image ). user posted image sem ji kar sama naredila - bebi piškoti, jogurtovo-smetanova krema, banane in hruške, po vrhu pa smetana in malo čokolade in en marcipanast zajček (v bistvu je kar super izpadla, pa dobra je tudi bila) ... mnjaaaam, s takšnim veseljem je porinila roko v smetano in jo obliznila, potem smo ji pa še dovolili, da se je malo nahranila, je točno vedela, kaj mora storiti user posted image
uvajanje v vrtec smo nekoliko prekinili, ker je vmes zbolela ... je ujela kar konkretno virozo in sva bili doma 14 dni. no, sedaj se pa počasi spet uvajava. copatke sva kupili tu v eni trgovinici, navadne usnjene, te ki se samo nataknejo na nogo, čeveljce sem ji pa zadnjič kupila v babycentru od perfectfit (so čisto po navodilih iz ra - gibljive, mehke, brez tiste oporice pod stopalom ... pa rdeče user posted image ) in jih ima zelo rada. odkar je v vrtcu občutno več čeblja, mislim pa da tiste prve prave besede še ni našla. reče "ma-ma", če jo nahecaš, ampak še ne povezuje z mano, čeprav če jo pa vprašaš, kje je mama, pa pokaže name (kdo bi vedel user posted image ). ah, saj se nam še ne mudi. hodi še vedno ob pohištvu, rine stol, občasno obstoji brez opore za kakšno sekundo ...
v glavnem pri nas dogaja user posted image vsake toliko časa pogrunta kaj novega in prav uživa v tem. luštno jo je opazovati, kako lepo napreduje user posted image
tako, sedaj pa šibam počasi nazaj v vrtec. uživajte ... pa pišite kaj user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 483
   RE: Novembrčki 2013
5.11.2014 16:31:06   
mala zirafa
Mi bomo pa vpihnili prvo svečko v ta petek.Kaj vi vse ponudite na mizi?ali obstaja kaka alternativa namesto klasičnih narezkov?Ok, torta je naročena, mam mi bo spekla par slaščic, sedaj pa se moram izmislit še glede hrane.Ne bi rada kuhala na veliko. Praznovali bomo v ožjem družinskem krogu, ker tudi nimamo tako prostornega stanovanja.
aja, pa še hodimo zelo samostojno, brez težav.Kako sem vesela, da mi ga ni treba več nosit, ker me je že ornk križ načel. Poskušam preživet čim bolj intenzivno ta čas, ko sem še doma.Se mi zdi da bi morale biti vsaj dve leti na porodniški, kot v Nemčiji.user posted image .Ne bi blo slabo.
aja, kaj ste jim pa kupile?Za obleč ali raje kako igračo?

(odgovor članu *zvezdica zaspanka*)
Neposredna povezava do sporočila: 484
   RE: Novembrčki 2013
14.11.2014 22:19:46   
spela10
živjo punce, po dolgem času :)
Ja tudi mi smo 25.upihnili prvo svečko. Smo imeli čisto preprosto praznovanje z babico in dedkom, ampak je bilo super. Vikki je zelo uživala.
V vrtcu je tudi zelo vredu in rada hodi. Smo imeli 14 dni uvajanje in je bilo vse brez težav in nobenega joka.
Hodi že samostojno kakšen mesec, tako da smo voziček kar pospravili, ker ni hotela biti več v njem.
Tudi spanje se je zadnje dni uredilo, hvalabogu, ker smo imeli kar malo težav vmes in veliko neprespanih noči, predvsem zame.
Smo pa zaenkrat zdravi, edino nosek nam včasih nagaja.
Uživajte še naprej!

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 485
   RE: Novembrčki 2013
17.11.2014 10:27:55   
*zvezdica zaspanka*
IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Kaj vi vse ponudite na mizi?ali obstaja kaka alternativa namesto klasičnih narezkov?


sicer malo pozno odgovarjam ... mi smo imeli na mizi (poleg sladic in sadja) en veeeeelik kup palačink in veliko različnih namazov, potem pa si je vsak sam postregel, kar je želel user posted image jih je jedla tudi mala, jih ima zelo rada user posted image

aja, kaj ste jim pa kupile?Za obleč ali raje kako igračo?


kapico, rokavičke in žabice (igrač ima ogromno, pa še veliko jih je dobila za rojstni dan, tako da sva ji raje kupila nekaj, kar potrebuje) user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 486
   RE: Novembrčki 2013
1.12.2014 10:18:32   
marelcaspelca
Punce, joj, sem vesela :) Julija dobi sestrico ali bratca :)
Tako sem vesela, sedaj v drugo je kar malo dlje trajalo :)

Drugače pa naša skoraj 13 mesečnica še ne hodi samostojno, ob opori pa že kar šiba. Vozička nismo vem potegnili od kar je v vrtcu, ko gremo na sprehod ji malo pomagava hodit, potem pa v bobo in šibnemo. Mi je bolj všeč, kot pa voziček.

Ta vikend smo bili vsi trije bolani, mami je imela jutranjo slabost celo nedeljo, ati je očitno namesto mami bruhal, mala je imela pa vročino. Smo bili cel dan v postelji. vsi skupaj. je kar pasalo, ker se trenutno mala ne mara stiskat, razen kadar je bolana :)

(odgovor članu *zvezdica zaspanka*)
Neposredna povezava do sporočila: 487
   RE: Novembrčki 2013
2.1.2015 22:43:18   
mala zirafa
user posted image user posted image user posted image čestitke marelcašpelca.To je pa super novica za novo dete. zimski čas,žal prinese tudi viroze, jaz se takrat vedno tolažim da bo boljše.
Kdaj pa imaš točno rok?

Mi že veselo tekamo naokrog, mali ima vse sorte fint.Rad se skriva.Opazila pa sem da malo manj govori, ali pa noče. Prede kakim mesecem je povedal nekaj besed, če smo ga vprašali, sedaj pa ne več. Pravi škorpjonček.
Na srečo sem potem vrtec dobila in sicer z januarjem s ponedeljkom.Šel bo pa13., ker dobimo obiske iz zda in ne bi rada da je kdo od nas bolan ravno takrat. Bom poročala kako se je obneslo.
Uživajte

(odgovor članu marelcaspelca)
Neposredna povezava do sporočila: 488
   RE: Novembrčki 2013
3.1.2015 10:55:29   
marelcaspelca
10. avgusta pričakujemo (zaenkrat). Pregleda seveda zaradi praznikov še nisem imela , grem v sredo :) komaj čakam in odštevam :)

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 489
   RE: Novembrčki 2013
20.1.2015 12:02:35   
mala zirafa
Držim pesti da bo vse ok z obema. Naj povem, da je mali z veseljem sprejel vrtec, Samao malo je prvič pojokcal, mogoče 5 minut za mano.Naslednje dni ga je uvajal mož in je kar pred njim stekel not, kot da je že stari veteranuser posted image . Sem prav potolažena, da se ima fajn.Je pa manjši vrtec s samo 3 skupinami in vse skupaj zgleda kot privat varstvo.
Naj povem da ležim z virozo in komaj čakam ozdravet. Malega pa ima tašča za vsak slučaj, da se ne naleze od mene.Kako kaj napredujejo vaši sončki?

(odgovor članu marelcaspelca)
Neposredna povezava do sporočila: 490
   RE: Novembrčki 2013
20.1.2015 16:09:08   
*zvezdica zaspanka*
živjo mamice!

evo, da se vam tudi jaz malo oglasim. za nami je nekaj napornih mesecev - non stop vneta ušesa. v vrtcu je bila vsega skupaj 14 dni, ostalo pa v bolnici in predvsem doma - viroze, vneta ušesa ipd. ampak sedaj je že od božiča zdrava. na srečo (in na žalost, ker tole že pošteno najeda mojo psiho) še nisem našla službe, tako da sva skupaj doma. tudi po priporočilu pediatra. cepili smo se proti pnevmokoku, tako da upam, da bo bolje, ko se bo ponovno vključila v vrtec.
drugače pridno raste in napreduje. pred nekaj dnevi je naredila prve samostojne korake, tako da jo sedaj spodbujamo, da trenira ... potem pa s takšnim veseljem pride do tebe, iii user posted image če gre počasi in previdno prehodi tudi par metrov user posted image mala se je malo po dopolnjenem enem letu sama odločila, da bo velika punca in se ne bo več dojila ... pa sem se čisto strinjala user posted image ko se je odločila, sploh ni želela več poskusiti, ko sem ji ponujala, se je začela trmati ... potem pa sem po parih dneh nehala (malo sem si pomagala s tableti in hlajenjem, pa je šlo). odkar sva prišli iz bolnice je takšne porcije hrane, skoraj kot jaz, je pa sedaj že vse in to s takšnim veseljem, da jo je prav luštno opazovati user posted image govori še bolj malo. reče mama, ata, teta - če jo nahecaš, drugače pa s takšnim veseljem govori ti, tu in tam in kaže naokoli. user posted image

marelcaspelca, čestitkeee user posted image user posted image user posted image tudi mene na momente prime, da bi že kar imela še enega, tudi mala uživa v družbi otrok, ampak trenutna situacija ni ravno najboljša, pa tudi mala potrebuje ogromno pozornosti, tako da sem se odločila, da sem trenutno samo zanjo user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 491
   RE: Novembrčki 2013
26.1.2015 8:15:02   
marelcaspelca
Ko povem, da je naša 14 mesečnica ponoči suha, mi ljudje zavidajo. Zamolčim pa, da se zbuja en 1-2 uri, ker hoče na kahlico. Zgleda ima tak mini mini mehur user posted image Čakam, da malo zraste in upam, da se do avgusta zadeva umiri, ker takrat bo imel prednost nov mladiček user posted image

(odgovor članu *zvezdica zaspanka*)
Neposredna povezava do sporočila: 492
   RE: Novembrčki 2013
16.2.2015 22:19:00   
Anonimen
Pozdravljene babuške po dooolgem času user posted image !

Sem imela kar slabo vest, ker se tako dolgo nisem javila, toda ko sem sedaj videla, da smo bile vse bolj kot ne zasedene, sem se malo potolažila user posted image . Kar ne morem verjeti, da bodo naše pikice kmalu stare leto in pol, ko pa se mi zdi, da smo se še včeraj pogovarjale o tem, katera bo prva rodila. Lili je čisto prava škorpijonka, ki nas vsak dan spravlja v smeh user posted image . Shodila je pri 13 mesecih, isto kot njena starejša sestrica, kakšnih 14 dni je racala user posted image , sedaj se pa že lovita po kuhinji user posted image . Imamo že 16 zob user posted image . Ja, prav ste prebrale user posted image . Ker ima zelo malo lask, se hecam, da ji je vse šlo v zobe, zato ima tako malo las user posted image . Sicer je prav tako kot njena sestrica ultralahka (pri 12m je imela šele 8.600 g), česar je mami zelo vesela, da jo lahko z lahkoto nosim user posted image . Strašno rada pleše tako, da se vrti v krogu tudi po 10 minut, vmes kdaj pade, še čudno da ne večkrat, saj se ves čas vrti user posted image , zna povedati že mama, baba, daj, na in še nekaj svojih besed ima, ki jih nihče ne razume user posted image . Toda, če ji pa rečeš, naj kaj ponovi za tabo, te samo gleda in ne reče niti b user posted image . Ni kaj, škorpijonka user posted image . V vrtcu še nismo, ker ga itak nismo dobili, pa še mami je brez službe (jo še vedno iščem user posted image ), tako da sem sedaj doma z obema. Čeprav je včasih kar naporno in se mi že meša od pospravljanja igrač in kuhanja, pa je veliko trenutkov, ko se imamo strašno lepo in sem hvaležna situaciji, da sem lahko skupaj s svojima princesama user posted image . Starejša gre jeseni itak v šolo, Lili pa v vrtec, tako da so to sedaj naši zadnji skupni meseci, ko lahko zjutraj skupaj poležavamo v postelji, jemo zajtrk ob 9.30, se potepamo naokoli, skupaj rišemo, plešemo in gledamo risanke ... v glavnem poslušamo naš ritem ne glede na uro. Aja, nič še nismo na kahlici, saj sem jo že dvakrat poskušala dati, pa ni hotela niti sedeti, tako da sem jo sedaj spet malo pospravila za nekaj časa. Saj časa je še dovolj. Sicer smo zdravi, viroze zelo dobro preboli, se lahko prav opazi, kako se ji z vsako prebolelo virozo okrepi imunski sistem. Cepljeni nismo bili in tudi ne bomo, tako da upam, da bo tudi njeno zdravje tako ok kot pri starejši, ki pri skoraj 6 letih še niti enkrat ni jemala antibiotika.

En lep pozdravček in čestitke marelcaspelca za novega člana, takšno novico je prav vedno lepo slišat user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu marelcaspelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 493
   RE: Novembrčki 2013
8.5.2015 16:54:26   
MarjanJ
Zdravo,

če koga zanima je tukaj: SPLETNA RAZPRODAJA z največjimi popusti v Sloveniji.
Zaloge so omejene.

lp

(odgovor članu *zvezdica zaspanka*)
Neposredna povezava do sporočila: 494
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 18 19 [20]
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 18 19 [20]
Pojdi na:





Novorojenček: Prvi dnevi doma
Porod je za vami, zdaj pa je čas, da se navadite na novo življenje s svojim dojenčkom. Poskrbite za dobro prehrano in či...
10 nenavadnih značilnosti novorojenčkov
Preverite seznam desetih najbolj čudnih značilnosti novorojenčka, zaradi katerih pa vam kljub njihovi čudnosti ni treba ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?