Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in bi se vam rafa pridružila v klepetu. Sva neverjetno srečna. To bo moja prva nosečnost zato imam sto in eno vprašanje. Po mojih izračunih bi naj imela PDP 31. 8.
. Dobesedno cel dan mi je že slabo in nič ne morem jesti, ker se mi že samo misel na hrano upira
. Komaj sem se prislila, da sem eno žemljo pojedla, ampak sem skoraj bruhala zraven. Tako slabo kot mi je danes, mi še nikoli ni bilo. Upam, da ne bo takole zdaj vsak dan, drugače se mi zmeša
.
danes smo zagledali končno lepi
pdp po zadnji M naj bi bil 23. 8 ampak moram na pregled počakat , se mi zdi da bo kasneje.
je pa to moja 3 N.
že kmalu začel poznat? Saj po eni strani komaj čakam da se bo videlo
Še najbolj me muči to izogibanje alkoholu, itak je tak čas, da mi ga turijo v roke na vsakem vogalu, jaz pa ne vem kaj naredit da nebi nihče opazil da ne pjiem
Ko bi bilo le tega konec z novim letom, pa se pri nas potem januarja začne še sezona rojstnih dnevov...
Se mi zdi, da me nekateri že amlo postrani gledajo, ampak ne vem ali je to res ali se samo meni zdi