|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 9 [10]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako prekiniti nasilno vedenje
3.12.2013 11:16:31   
ronja
jap, se nam vsem to dogaja, si zadela point...

Včasih moramo prespat. Vsaj jaz včasih takoj ne dojamem, kaj je nekdo hotel napisat - včasih šele po 10ih postih, včasih pa šele naslednji dan ali čez 1 teden. In zgleda kot da samo gonim svoje, ampak nekje v meni se pa nekaj premika. Zato pa vedno pravim, da to ni čisto prazno mlatenje slame - ker tudi če samo razmišljaš o določeni temi dalj časa, se ti izkristalizira, vidiš še kak drug kot, če ti ga kdo osvetli...

Meni je pa všeč, da se z enimi in istimi ljudmi v eni temi strinjam, v drugi pa ne. Dela življenje bolj pestro:)

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   [Brisano sporočilo]
3.12.2013 11:33:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
   [Brisano sporočilo]
3.12.2013 11:36:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: kako prekiniti nasilno vedenje
3.12.2013 11:40:09   
ronja
a sm jz edina cudna, al kva? user posted image al jz to samo priznam

Vsi imamo predsodke, itak in je prav, da priznamo (še ena;). Samo ni pa treba, da jim zato podležemo. Če se uhvatim, si rečem: eeejga, počasi! in potem vidiš, da je kaj čisto pametnega napisala. Meni je smešno, ker se mi je zgodilo, da sem se čez čas brala in bi se kar skregala s sabo. Tako da gledam na te reči mal z razdalje, ker mi je kristalno jasno, da sem se najbolj sposobna skregat s sabo, ker točno vem, kje mojim tezam šepa logikauser posted image . In si lahko pol stvari demantiram, vseeno pa mislim, da so prav - bolj prav kot alternativa, dokler ne najdem pač boljše alternative, včasih mi jo tudi tu kdo predstavi in za to se mi zdi forum fajn.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   [Brisano sporočilo]
3.12.2013 11:40:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu biga)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: kako prekiniti nasilno vedenje
3.12.2013 14:09:48   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: biga
...Ja, je problem v meni. Tudi sama nimam razrešenih odnosov z mojimi starši. ....Verjetno me razjeda dejstvo, da se z mamo ne razumeva, zato bi rada, da je pri mojih otrokih drugače. .....On me skoz sprašuje, če je priden, ....Izpadli smo kot totalno disfunkcionalna družina ...

Vesel sem da razumeš da otrok ne potrebuje psihologa, da moraš odnose spremenit ti, da se bo spremenil otrok.
Kako misliš, da bo s tvojim otrokom drugače kot je s tabo in s tvojimi starši? Saj mu 1:1 z vzgledom kažeš kako se rešuje nestrinjanje. Točno tako se bo on obnašal do tebe (ko zraste). Kar vidi pri tebi bo iskal pri partnerki. Ker pa bo še največ odvisno od "ta mlade" bo situacije še toliko težja, saj si bo tudi našel partnerko, ki se bo obnašala enako.

Danes še sprašuje, ali je priden, ker .... tega res ne razume. Sploh mu ni jasno in s tem ko sprašuje si z vsemi temi odgovori poskuša "narisati zemljevid" o pridnosti - pa mu ne gre. Zemljevida nikakor ne more sestaviti, ker se vsi ti odgovori ne skladajo z nekim močnim vtisom okrog katerega poskuša narisati zemljevid. Kateri vtis je to, ne vem. Če boš kdaj imela srečo boš enkrat ugotovila, on pa ti tega verjetno ne bo znal povedati, ker gre za tako elementarni vtis, da se mu za njega pa ja zdi popolnoma jasno, da ga vsi tako razumejo.

Kakorkoli že, ker je vez otroka na starša tako močna in pomembna, vpliva na njegovo čustveno doživljanje skozi celo njegovo življenje. "Neljubeči odnos" s tvojimi starši bo podedoval tudi tvoj otrok, zato je tolik pomembneje da garazrešiš ti. In ker gre pri odnosu s starši za globoka čutenja (jeza, zamera, ...) to toliko težje razrešuješ sam. Če bi lahko razrešil sam, bi to že v vseh teh letih razrešila. Pa ne gre, ...a je tako. Ob tem da vsi odnosi, ki jih imaš s svojo primarno družino vplivajo na tvojo sedanjo družino in odnos z možem.

Pri tem ne gre za to, da bi rezultat treapije bil, da imajo tvoji starši prav ali ne. Gre za to, da ta vaša razhajanja predelaš in da čeprav naprimer ostanejo, se tvoj odnos do teh razhajanj spremeni. Prepričan sem, da je ta vaš odnos tak ker želiš na nek način otroke obvarovati, vendar kot vidiš jih istočasno s tem odnosom izpostavljaš na nekem drugem področju, lahko še celo bolj.

Vse družine imajo tu in tam disfunkcijo, samo da nihče tu tega ne bo tega priznal. Vsak trudi sebe prikazat v lepi luči v prepričanju, da to doseže z napadanjem drugih. Iz vedno več kommentarjev pa je razbrati njihovo pravo barvo te luči.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   [Brisano sporočilo]
3.12.2013 14:16:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: kako prekiniti nasilno vedenje
3.12.2013 14:54:24   
ronja
Vse družine imajo tu in tam disfunkcijo, samo da nihče tu tega ne bo tega priznal.

kdo to pravi? Saj ves čas pišemo, kje vse smo ga srale! Kje ga trenutno pač navadno ne vemo, ker če bi vedele, bi že popravile... Za kako reč vemo, pa se trudimo, pa ne rata takoj spremenit.

In če nečesa nismo rešili do zdaj, ne pomeni, da ne moremo - včasih prej nismo niti probali, včasih nismo vedeli, da to sploh je problem, včasih nismo znali, pa se z leti naučimo. Se sicer čisto strinjam, da si človek najde strokovno pomoč, kar sem že prej zagovarjala, samo ni pa da zdaj sam pa ne bi mogle, če nisi do zdaj - potem noben človek ne bi več osebnostno rastel brez strokovne pomoči, ko bi enkrat odrasel -v smislu, če do zdaj nisi rešil, pa tudi zdaj sam ne boš. Ni nujno, odvisno koliko si do zdaj na tem delal.

Sama še vedno rešujem par stvari, pa ne mislim, da mi ne bo uspelo - pač ene stvari mi grejo bolj počasi. Ampak tudi počasi se daleč pride:).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: kako prekiniti nasilno vedenje
8.5.2015 16:48:50   
MarjanJ
Zdravo,

če koga zanima je tukaj: SPLETNA RAZPRODAJA z največjimi popusti v Sloveniji.
Zaloge so omejene.

lp

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 234
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 8 9 [10]
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 9 [10]
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?