Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
odpiranje tem zares deluje

oktobra 2011, tako da sem v akciji dobri 2 leti. Ja, začet leto z
bi bil zame po moje čudež. Punce, še dobri sv. 3 kralji so ostali, mogoče nam oni prinesejo še kake lepe novice
Jaz samo vem da nisem isto kot prej pred 1 letom ali 2mi leti nazaj ko sem nestrpno čakala ali bo prišla ali ne , mislim da sem nekako dojela da pač ko bo bo bolj ko bom gledala kdaj jo imam za dobit in ali bo ali ne sem bila prav psihično zmučena zakaj ne - zdaj pa nestrpno čakam januar,ker komaj čakam da začneva s postopkom :) okoli 20. jan se bo začel odvijati glavni del - sem kot otrok,ki se veseli nečesa novega
(osebni razlogi). Ker sem končno dobila
po nekajdnevni zamudi (sem že mislila da nam je po kar nekaj letih naravno uspelo), sem se naročila na transfer 2 zamrznjenčkov. Tako da imam 3.1. UZ v MB. Upam da bosta ta dva korenjaka iz 4. postopka taprava ali vsaj eden.
Mogoče mi kakšen mesec še uspe pol sem pa spet kjer sem bila. Ja, verjamem, da komaj čakaš, da začneš. Jaz tudi!!
ali
PRIČAKUJEMO
...zdaj pa veselo v službo
se bom kr kot I
),
. zato glavo gor, boš videla, leto 2014 bo čarobno
lahko samo rečem kapo dol ...........ampak tudi za vas bo posijal sonček
. No tud če je M, ostajam tuki sej januarja je pa sigurno ne bo
, ampak nič drastičnega; jaz sem pa stara in imam očitno slabe celice - in skupaj sva dobra kombinacija da pač ne rata. Ampak v 2014 pa bo