|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Policistični jajčniki 18.2.2014 13:09:44
|
|
|
|
levcka
|
Sem se pozanimala v LJ, MB in CE povsod je čakalna vrsta cca 6 mesecev. Če želim samoplačniško in plačam 80 eur za pregled oziroma pogovor z zdravnikom, sem pa lahko "jutri" na vrsti. Poslala sem jim napotnico v LJ, zdaj pa čakam, da mi javijo kdaj pridem na pregled. Iz principa jim ne plačam 80 eur, ker se mi zdi to skregano z logiko. Upam, da mi vseeno uspe dobiti datum čimprej.
|
|
|
|
|
RE: Policistični jajčniki 18.2.2014 13:39:58
|
|
|
|
alda
|
Probaj še v Šempetru! za čakalne dobe ne vem, so pa zelo prijazni in strokovni, kar tudi šteje!
|
|
|
RE: Policistični jajčniki 18.2.2014 14:39:35
|
|
|
|
levcka
|
Hvala za informacijo, ampak zdaj je napotnica že v Ljubljani. Upam, da so tam tudi ok.
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMoram delodajalcu razkriti načrtovano nose...Ali ste dolžni delodajalcu zaupati svoje načrte glede morebitnih nosečnosti, ko podaljšujete ali na novo sklepate delovn...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Seks.
Admin
Po seksu z možem, vi?