Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Mi je klomifen očitno skrajšal cikel. Upam da mi sedaj ne bo zamaknilo menstruacije. Sem pa O test delala 4 dan po prenehanja jemanja Clomida(pol tabletke). Naj bi ovulacija nastopila 5-9 dan prenehanja jemanja. Je bila pa črtica še danes zjutraj enako močno kot večaraj, je to sploh mogoče (v razmaku 15 ur)? Baje če jemlješ Clomid da ni fajn delat O testa prekmalu ker je lahko lažno pozitvno, in jaz sem se tega tudi držala. Test sem se spomnila delat šele ko me je začelo zvijat spodaj
No ja upam da je to res ovulacija. Bom test naredila še jutri in potem bi mogla biti črtica že švohnejša verjetno.

. Mi je pa včeraj sestra od moje rekla, da je sanjala, da sem noseča in da sem bila na ultrazvoku, da je bila punčka. Upam, da se njene sanje uresničijo
in danes sem ugotovila, da se je moj kar pravi čas tale mesec dokončno odločil, da bomo resno delali na naraščaju... Levi jajčnik že zelo dobro najavlja, da se pričenja pot novega jajčeca... Upam, da se sreča s tistim ta srečnim
, pa je kar ni...Je pa 34 dan ciklusa. Počakam še ta teden, potem pa naredim test n.
..danes dobila.
MAREC
ali
PRIČAKUJEMO
Iza
. Tako da upajmo na kdaj drugič. Navijam pa za ostale, da vam rata
Kar norim od sreče, res lep začetek dneva
. Sedaj pa v tej temi samo še navijam in držim pesti za vse, ki si želite čimprej ugledati
. Vso srečo vsem!