|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 49 [50] 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČKI 2014
14.2.2015 21:44:12   
Shana86
Witch hvala user posted image Cel teden sva trenirali in je uspešno pihala svečko, danes pa sem jo morala jaz user posted image

Pri meni tudi slabo kaže glede drugega otročka... še vedno ni user posted image , pa je minilo že skoraj 6 tednov. Prej sem imela redne... Imam občutek, da boste vse, ki trenutno samo razmišljate o user posted image , prej rodile kot jaz... user posted image

_____________________________

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
   RE: JANUARČKI 2014
16.2.2015 20:49:39   
lencyk
Hey punce. Po dolgem času se še jaz oglasim tukaj. Smo se selili in ni bilo časa. Pa nam je ratalo prodati stanovanje. Je bilo pa kar naporno. Tamala se je ene 3 dni privajala, sedaj pa že pa očitno ve, da smo v novem domu. Sva jo peljala še v prejšnje stanovanje, da smo se poslovili in mi je bilo res težko jo gledat, kako je bila vesela, ko je prišla tja. Čez eno leto pa spet selitev.

Gibanje: No tamala pri nas dirka naokoli. Sedaj zunaj hodiva brez prekinitve tudi po pol ure ali še malo več. Pa tako je firbčna. Vse jo zanima.

Zdravje: Smo že celo leto zdravi, tako da trkam.

Spanje: še vedno bolj tako tako, kljub temu da hodi in jo res utrudim.

Hrana: še vedno ful poje, jo omejujem pri hrani. Sedaj ji popoldan že uvajam hrano, da sama tudi da žličko v usta. Ene 10 minut se res trudi, potem pa začne metati žličko po tleh.

Kazanje s prstom: tudi to dela kakšne 3 tedne. Pokaže s prstom živalice na steni in še marsikaj.

Govor: še vedno eno in isto. Bolj govori zloge. Danes je rekla gaga, ko sem ji rekla kako dela račka. Pa ko je bila na wc-ju je rekla kaka. Samo kakala pa ni 😃

Kahlica: vedno manj mokra plenička in tudi pokaže mi dostikrat, če jo kakat. Jo pa tudi opazujem in približno vem kdaj kaka.

Cepivo: midva je sedaj nisva dala cepiti, ker ni v vrtcu in bova videla ali jo bova dala šele ko bo v vrtcu. Prva tri cepiva je pa dobila. Pa še septembra dobi istega.

Drugače pa res vse kar ji pokažem ve kaj je. Pri hranjenju se greva velikokrat igrico kje je to in ono in vse pokaže in pogleda. Noro res, kako si hitro zapomni. Zadnjič sem kuhala in ji rekla naj mi gre po račko v sobo in mi jo je res prinesla. Potem je bilo pa enako še z žabo. Točno pozna igračke in mi vedno da v roko pravo. Ful je pridna res. Pa ves čas nasmejana.

Ko smo se selili jo je prišla paziti babica in je drugi dan že vedela, da če si oblečem plašč, da nekam grem. In se je name prisesala kot klop. Pa tudi jokala je. Na srečo smo jo potem oblekli in smo šli vsi ven, potem je pa babi sama z njo ostala in je bilo ok. Noro res, kako si hitro zapomnijo. Mi je bilo res težko iti.

Punce, držim pesti za vse ki čakate pluske. Midva bova počakala da se najprej preselimo v hiško, potem se bo pa verjetno še kaj dogajalo. Tudi pri nama je trajalo 1 leto, da se je prijelo, tako da če ne bo ratalo se ne mislim kaj veliko truditi. Enega sončka imam in sem res presrečna da je ratalo.

Aja, pa naša je res velika. Ob pregledu je imela 78,5 cm, pa težka je bila 11300. No sedaj ima že več 😃 Jo še vedno tehtam vsak dan.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
   RE: JANUARČKI 2014
16.2.2015 23:02:36   
Dorotheia
Naš fant ima pa očitno reakcijo na cepivo. user posted image Dobil je vročino in je čisto bogi, pa kot ena viroza se kaže (kašlja tako da mene boli) in vse to kar iz danes na jutri. Prav smili se mi. Jutri ati ostane doma z njim, ker imam jaz neko izobraževanje v službi, potem pa bom verjetno jaz ostala, če bo še potrebno.

Drugače pa se že od včeraj trudi izgovoriti svoje ime in to prav z isto intonacijo kot ga midva kregava, joj kako je smešen.
Govorno je res ful napredoval. Kar ne morem verjeti.

Nič, ostanite zdravi!

(odgovor članu lencyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
   RE: JANUARČKI 2014
24.2.2015 21:09:24   
Shana86
Zivjo punce. No pa smo se mi dali skoz prvo bolnisko - malo mocnejsi prehlad. Nismo nic spali, bila je cisto narobe, imela malo vrocine in nekam hitro je dihala, tako da je en teden nisem dala v varstvo. No pa saj smo dolgo zdrzali, tri tedne user posted image Od kolegice puncka je po dveh dneh uvajanja v vrtec dobila tako trebusno gripo, da so bili tri dni v bolnici, zbolela je pa se vsa druzina user posted image
Po novem obozuje pucanje noska user posted image Vsec ji je namrec fizioloska user posted image Valda ko kapnem v nos, nekaj pritece nazaj v zrelo in ji je ful vsec okus. Kar pila bi jo user posted image Mi je kar nekaj mamic reklo, da so bili njihovi malcki isti.

Drugace je pa vedno bolj nabrita... nonstop me set___a okrog. Pride do mene, me prime za roko in pelje do omare s piskoti. Potem pa ce ga nocem dati, se jezno usede in protestira - a ni trma pri dveh letih? user posted image
Razume cisto vse, uspe ji ze sestavljati lego kocke in stolpe iz lonckov in risati. Govori pa ne veliko. Mene se vedno klice po imenu user posted image Drugace pa amamam, papa, ata, teta, ajde, oponasa veter, avto in kuza, kaj vec pa ne. Je se cas.

Cepljenje in posvetovalnico pri enem letu bi morala imeti prejsnji teden, ampak sem zaradi bolezni odpovedala. Se morava jutri narociti.

Drugace je pridna - vedno vec razlicnih stvari je, AM ji dam samo se zvecer pred spanjem. Se pred tremi tedni ga je pila parkrat dnevno, ker drugega ni hotela. Skoraj tudi zna jesti sama, na zlicko ji pomagam naloziti, do ust pa lepo prinese. Tudi spi zelo lepo, po kosilu 1,5 h in ponoci 20-7, zbudi se max 3x in se takoj pomiri z dudo. Tako da sem ful vesela, da so se te stvari koncno uredile user posted image Je pa ful nalepljena name, odkar sem zacela s sluzbo. Ce me vidi, hoce biti nonstop pri meni. Tudi igra se samo, ce sedim zraven. Pa nonstop bi se crkljala user posted image

Aja pa koncno se dobila M... upam, da naslednji dve prideta redno, da zacnemo spet poskusati. Se mi res spet lusta en mini mini ... user posted image

Verjetno je se veliko novega, pa mi sedaj ne pride na misel. Bom se naknadno sporocila.

user posted image

< Sporočilo je popravil Shana86 -- 24.2.2015 21:17:18 >


_____________________________

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
   RE: JANUARČKI 2014
26.2.2015 14:17:10   
witch
Pa je tudi naš fantič začel delati prve samostojne korake. Ampak jih je ful malo. Prav noče hoditi. Ne če ga držim za roko, ne s sprehajalcem. Okoli pohištva šiba in ko se drži za neko trdo podlago. Se je pa par krat že spustil in stopil dva, tri korake. Še par dni pa bo 14 mesecev star. Saj se mi ne mudi da hodi, ampak počasi pa bi lahko pokazal nekaj več.

Govoru je dodal teta. Pa opažam, da ful ponavlja za mano besede. Če rečem to je čisto, se prav tudi povedati ta č. Če rečem da lula, ponovi lula. Rečem da je skodelica čaja topla pa ponvi topla. Pač ne ponavlja tako nekaj v kitajščini, pa kar ne črke. Tudi se povedati isto besedo.

Sprosi vsako stvar. Če je lačen reče njam njam, ko se kopava umivanje zobkov. Ve za vskao stvar in točne ve kaj kam paše. Ponovi pa za nama čisto vse.

Isto je začel kar fajn trmariti. Vse bi moglo biti po njegovo. Pa ful afnati se je začel.

To je nekako to. Dan dnevu enak, ati dela cele dneve, midva sama doma. Dete pokaže vsak čas kaj novega, ni mi dolgi čas.

_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
   RE: JANUARČKI 2014
28.2.2015 10:59:17   
Dorotheia
Hejla punce!

No naš fant pa zdaj tudi že kak teden lepo hodi in je praktično kar od enkrat 80% na nogah in od tega večino sam hodi. Ne mara, da ga kdo drži za rokico, on hoče vse sam. Kdaj pade na ritko (če je prehiter), drugače pa se mi zdi kar stabilen, sploh ker še ne hodi dolgo. Tako da sem itak cela ponosna.user posted image

Tudi sicer že toliko razume in tudi govoriti je začel vedno bolj. Razume pa že vse, mu nekaj rečeš in naredi točno tako kot rečeš (razen če nagaja user posted image ). Vse že ve, kako kaj poteka in kar ne morem verjeti, koliko ti otroci že razumejo. user posted image

Smo pa zdaj že zdravi in upam, da tako ostane še dolgo. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
   RE: JANUARČKI 2014
5.3.2015 17:41:49   
Beat
Živjo punce,

Danes sem čisto out. Bila pri G (spet) zaradi težav, ki se vlečejo že od poroda. In tokrat sem doživela šok. Policistični jajčniki user posted image Vse mi je lepo razložil in dobila sem tablete za sprožanje M (ker je že 100 let niuser posted image ). Ne morem vam povedati, kako me je pretreslo. G mi je tudi povedal, da imam lahko velike težave pri zanositvi in to me je najbolj prestrašilo, saj si želiva še kakšnega otročka user posted image

Na srečo imam vsaj enega in bom mogoče lažje sprejela, če pač nobenega več ne bo. Ampak danes sem čisto na tleh zaradi vsega user posted image
Tudi mi ni jasno, kako se je to zgodilo tako hitro (v letu dni). Prej nikoli nisem imela nobenih težav, vedno redne M, zdaj pa tako. Prebrala sem tudi, da se enim po porodu baje to popravi. Zakaj se je meni po porodu to zgodilo? user posted image

Smo pa mislili na otročku začeti delati maja. Zdaj sem pa čisto izgubila voljo, do vsega, ker mogoče sploh nič ne bo user posted image

Ah, kaj hočem...


(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
   RE: JANUARČKI 2014
5.3.2015 21:42:09   
mala_račka
Beat - ne vrzi puške v koruzo. Glavo pokonci punca in razmišljaj pozitivnouser posted image In naj ti povem, da bom ena izmed tistih, s katerimi boš junija držala pesti za user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
   RE: JANUARČKI 2014
5.3.2015 22:53:35   
Beat
Hvala, mala_račka

Verjetno bo boljše, ko bom prespala. Ker Shana86 pravi, da včasih enim hitro uspe in je vse odvisno od marsičesa. Upam, da sem med temi.
Drugače pa bom zate vsekakor držala pesti, da dobite februarčka user posted image

(odgovor članu mala_račka)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
   RE: JANUARČKI 2014
8.3.2015 10:53:41   
witch
Beat nikar ne obupaj. Milijone žensk ima PCO. Tudi meni so 1x dali diagnozo da jih imam, drugič da ne. Tak da ne vem. PCO je še najmanjši problem za zanositev. Drugi imajo še slabše pogoje pa zanosijo. Uspe. Mogoče bo trajalo dlje časa, mogoče bo potrebna mala pomoč, zanosila pa boš. Ker pravim PCO je še najmanjši problem. Nisi se srečala z neplodnostjo, zato si niti ne predstavljaš kakšne diagnoze imajo nekatere ženske, moški, pa imajo kljub temu otroka. Ko so meni v neplodnostni prvič rekli da gre verjetno za PCO sem rekla hvala bogu. Ker ko bi mi rekli da nimam maternice za donositi, da sploh nimam O... to pa bi bil za mene šok. Dokler pa jaz imam maternico ok, jajčnike, jajčeca pa se ne sekriam. Bo šlo naravno, če ne pa s pomočjo. Boste pa malo stimulirali jajčnike pa bo. Moje dete je produkt klomifena in medicinske pomoči. Pa se sploh ne sekiram. Moj je. Moje jajčece, parnerjeva sperma. Najin je. Ni važno če ni bilo romantike, če partner ni bil zraven pri spočetju. Dvigni glavo pa pozitivno naprej. Ker noben ti ni rekel NIKOLI več ne boš zanosila. Rekli so ti, težje boš zanosila. Pa če si že zdaj obupala in vrgla puško v koruzo bo verjetno trajalo da zanosiš. Pozitivno glej na vse. Zanosila boš hitro. Takoj ko se odločita.
Pri nama tudi v drugo traja že 7 mesecev pa še nisem zanosila. Sem optimistična. Bo. Če ne naravno pa gremo spet v postopek. Žalostna sem edino to, ker sem mislila, želela da bi otročka imela leto in pol, kakšen mesec več razlike. Pa pač ne bo po moje. Sem se že navadila da je tako. Ker če bi bilo po moje bi bil moj prvi otrok zdaj že 5 let star pa je komaj leto.

_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
   RE: JANUARČKI 2014
8.3.2015 19:41:35   
Beat
Hvala, witch,

saj to imaš prav, da moja diagnoza res ni tako huda in bi lahko bilo še kaj dosti hujšega. Zdaj, ko sem malo prespala, se pogovorila z možem itd. bolj optimistično gledam na vse. In če ne bo, bomo pač potrebovali malo medicinske pomoči. Na srečo je danes medicina že tako daleč. Jaz sem si želela razliko recimo 2leti ali 2,5 let. Ampak če ne bo in bo več, pač ni panike, samo da bo. Ko sem pa izvedela, pa sem bila res čisto iz sebe in šokirana in vse in mi je kar vse dol padlo in sem bila obupana. Ampak kot si rekla, to še ni tako huda diagnoza. Pač včasih v življenju ne gre vse po našem načrtu.
Za vaju pa upam, da vama čimprej uspe in bo vajin sonček dobil bratca ali sestrico (morda tudi oboje, kdo ve user posted image )

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
   RE: JANUARČKI 2014
12.3.2015 13:27:08   
witch
Jp služba vam pobere res veliko časa. Tišina je tukaj. user posted image

Kako ste? Pa vaši sončki?

Naše dete hodi. Končno. Že ene par tednov. Spustil se je pohištva in hodi. Nič ne pada, zelo je stabilen. Sem ponosna.

Kupila sva kahlico da pač probamo če se bo kdaj polulal v njo. In prvič ko sem ga dala gor je bila lužica. Jaz pa cela ponosna. Sem ga imela namen začeti učiti poleti, ampak mislim da bova kar počasi nadaljevala.

Začel je neverjetno veliko govoriti. Ponavlja besede za mano. Pa take da si ne bi mislila da bo. Mama noče in noče ponoviti, ne ati. Pove pa kruh, spat, čisto. Prav smešen je.

Jaz čakam da bo končeno lepo vreme. Da bomo zunaj, pa urejali vrt. Sem spet tik pred M. Zvija me. Mislim da bo prišla. Nekako se tu in tam vdam v usodo. SPet ne bo nič, potem pa sem spet optimistična in pozitivna. Bomi videli...

_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
   RE: JANUARČKI 2014
12.3.2015 16:52:34   
Shana86
Witch čestitam za prve korake user posted image Pa ne pusti se pesimizmu, samo poglej chocolatecake, kako malo možnosti so jima dali...

Moja tudi vedno bolj govori. Danes je recimo za mano ponovila osa, vsak dan je kaka beseda. Ampak samo, če hoče. Če rečem, kako rečeš avto?, mirno odkima in ona to ne bi user posted image Ja, naučila se je smiselno odkimat in to redno prakticira... no pa saj pride prav, npr ko noče več jesti, pove. Aja glede hrane se ji je ta vikend čisto odprlo. Nonstop bi samo jedla. Prišiba do stolčka, vzame slinček in govori amamam user posted image Tudi raste ful hitro, vidim po oblekah, kar naenkrat ji je vse premajhno. En set bodijev sem kupila pred enim mesecem in jih je prerastla. Sicer sva danes imeli posvetovalnico pri enem letu, vse je okej. Je bila tudi cepljena OMR, hvala bogu. Sicer nič novega... služba, dete, hiša, kak izlet in monevajo tedni...

Aha mere ob enem letu:
74 cm, 8950 g.

_____________________________

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
   RE: JANUARČKI 2014
16.3.2015 10:04:59   
witch
Evo prej bi pojokala prej bi verjento bilo. Včeraj sem nalulala dve črtici. Sicer je še šibka ampak je. Močno upam, da pridemo do novembra.

Beat imej v glavi, da imam PCO, pa da je uspelo v sedmih mesecih. Pojdi pozitivno v boj!

_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
   RE: JANUARČKI 2014
16.3.2015 12:00:34   
Beat
witch, kako lepa novica user posted image super user posted image Naj bo lepa nosečnost user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
   RE: JANUARČKI 2014
16.3.2015 20:38:25   
Shana86
Witch user posted image user posted image user posted image Neham navijat za plusek in začnem za zdravega novembrčka user posted image

_____________________________

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
   RE: JANUARČKI 2014
16.3.2015 20:56:33   
Aeio
čestitke, which!!

Naš mali bo kmalu vzljubil vrtec, vsak dan manj joče, sedaj je boj jok iz užaljenosti. Hodi hitro kot strela, na poganjalčku je zelo spreten, pleza niti ne, večina večerov je tečnobica. Rad ima tobogan in sedaj že govori mama :) Zanimivo je, res. Pred dvema letoma je bil ta "projekt", ta čudež v delu. Neskončno sem hvaležna zanj!

Pozdravček vsem!

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
   RE: JANUARČKI 2014
31.3.2015 8:43:49   
Shana86
Witch očitno bova skupaj klepetali tudi pri novembrčkih...

_____________________________

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu Aeio)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
   RE: JANUARČKI 2014
31.3.2015 16:42:17   
Nina33
Wau, čestitam Witch in Shana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo nosečnost!!!

_____________________________

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
   RE: JANUARČKI 2014
31.3.2015 16:52:50   
Beat
Čestitam Shana, super novica user posted image pa srečno do konca user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
   RE: JANUARČKI 2014
31.3.2015 20:56:53   
mala_račka
Iskrene čestitke obema punceuser posted image Lepo in mirno nosečnost vama želimuser posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
   RE: JANUARČKI 2014
2.4.2015 6:26:51   
Shana86
Hvala punce user posted image

_____________________________

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu mala_račka)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
   RE: JANUARČKI 2014
2.4.2015 14:40:32   
oblekca
user posted image user posted image

Iskrene čestitke witch in shana86!!! Želim vamam mirno nosečnost!user posted image

Sta dali tudi meni upanje.


(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
   RE: JANUARČKI 2014
7.4.2015 21:53:02   
Dorotheia
Hejla punce! Po dolgem času prišla malo pogledat med vas.

Najprej čestitke vsem novim nosečkam! user posted image Kako lepo, res! Vse dobro do konca in zdravo dete vsem!

Mi smo ok. Mali napreduje lepo in vsak dan se mi zdi, da je kaj novega. Trenutno je priljubljen izraz "opa". Ko mu nekaj pade recimo na tla, reče potem opa. Tako rad govori to, da je zdaj začel že sam metat stvari, da lahko potem reče "opa".
Ful je posrečen no. Ostrigli smo ga tudi že, ima ful ful las in res goste. Tako se mi zdi, da je odrastel. Je pa še kar dobrovoljen in vesel otrok. Aja, na novo je to, da se je začela kazati trma. In to včasih tudi taka, da se kar vrže na tla. Na srečo sva oba z mojim dosledna in mali kar pokapiral, da ne bo po njegovo, zato zaenkrat hitro odneha. Itak najhuje šele pride, kar se trme tiče. user posted image

Drugače vse dela tako hitro, še vedno je kaskader in sploh mu ne morem dopovedat, da naj gleda pod noge. Itak se nonstop spotika potem in je že cel pobuškan. Sem se parkrat tudi ustrašila že.

Čeblja sicer na polno, ne vem, koliko v tem obdobju kaj govorijo že, nekaj smiselnih besed reče, ogromno ponavlja za mano ali kom drugim. Tako da pomoje bo kar zgovoren otrok. user posted image

Aja, pa vrtec smo končno dobili. Septembra sicer. Mi je čisto ok, ker sem s privat varstvom ful zadovoljna in bo takrat že večji za med grupo otrok. Drugače se pa NIČ ne boji. Še tisto kar se je včasih (kakega starejšega gospoda s kakim globokim glasom), zdaj sploh ne več. Tako da je neustrašen. No, to bi se komot lahko kaj bal. Mi ni všeč, da je tako neustrašen.

Drugače pa smo super. Pri nas v službi edino že dober mesec norišnica, ker se širimo, in bo še par mesecev tako, tako da imam seveda največ slabo vest, ker sem tudi po 10ur kak teden vsak dan v službi. Ampak kaj naj. Služba je služba. Se tolažim, da bo kmalu za nami, treba zdaj malo potrpet. Pa še dopusti se bližajo.
Bi pa tudi jaz počasi bila spet nosečka, pa itak ni šans zaradi službe. Bo treba še počakat. Pa ko/če bo namenjeno, pač bo. Mi je v veselje že to, da imava vsaj enega sončka.

Skratka, naši januarčki rastejo.

Javite se še ostale kaj!


(odgovor članu oblekca)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
   RE: Januarčki 2014
8.5.2015 16:54:17   
MarjanJ
Zdravo,

če koga zanima je tukaj: SPLETNA RAZPRODAJA z največjimi popusti v Sloveniji.
Zaloge so omejene.

lp

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 49 [50] 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 49 [50] 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?