Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, par dni prej, potem, vmes...skratka sva bila pridna. Na večer pozitivnega testa sem ne glede na vse vzela vseeno Dabroston, ki ga pijem od takrat 2 tabletki/dan. Včeraj (7. dan po O, 27. dan cikla) grem na wc in na toaletnem vidim nekaj kapljic krvi in to je bilo to. Nič več včeraj, nič danes. Glava me je bolela, jajčniki, križ, ma ni da ni... Tako sem bila tečna sama sebi. Zdaj za
se mi zdi absoultno prezgodaj, še posebej ker pijem dabroston. Punce prosim dejte držat pesti, da je to to (si niti ne upam napisati tistih magičnih dveh besed). Mogoče sploh ni nič, upam da ni kaj narobe in da...ne vem, saj pravim morala sem se nekomu potožit
. Tisto čakanje je bilo mučno, vse so bile že preoblečene in čakale na punkcijo/transfer, samo jaz ne. Sem bila edina danes z zamrznjenčkom.
Malo smeha in dobre volje nikoli ne škodi. Sem se jaz tudi nasmejala zdaj, ko sem tvojo objavo prebrala.
hja, mene je ketonal bolel bolj kot punkcija
brez terapije, torej brez tablet. ne vem, zakaj so jo tebi predpisali, nek razlog verjetno je
.