Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
vem vem...ja, res upam, da bo uspešen, ker ne vem kako bi prenesla neuspeh. Tokrat je to pikanje tak roller coaster. Komaj sem se začela pikat in že jočem

dobili smo jih pa na žalost samo 4...ostali so bili pa premajhni
tudi ne morem. Če postopek ne uspe bom začela spet iskat, za enkrat pa ne, ker vem, da bo uspešno in da bo šlo vse tako kot mora!!! Miklavž ima da mi prinese letos čisto posebno darilo
...pa še letos sem videla toliko štorkelj kot v celem mojem življenju ne, pa ni hudič, da ena ne najde našega naslova.
po 7 dni prezgodaj in po 5 dni lije iz mene, kar se mi prej ni nikoli dogajalo. Sem imela res blage
Na poti iz službe vsak dan vidim gnezdišče štorkelj, visoko na drevesu. Upam, da lahko to znamenje vzamem kot simboliko, da bo letošnja pomlad prinesla veliko mladine
, nato se javim Reševi, da se dogovorimo za terapijo oz. špikanje. Še vedno sicer obstaja kanček upanja, da je pa le uspelo tik pred postopkom IVF. Upam do konca!