Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Piše, da 114 minut na dan....zdaj pa če ti za ista gospodinjska dela (nakupovanje se baje tudi šteje zraven) porabiš na dan 200 minut ni moški kriv, da je bolj učinkovit.......
OECD priporoča Slovence kot idealne moške, saj po statističnih podatkih največ časa izmed vseh pomagajo v gospodinjstvu -
komu? mamici svoji?
ni mi všeč izraz "pomagajo" naj raje naredijo, pa jim me pomagajmo
No....to gospodinjsko delo se ob vseh gospodinjskih tehničnih pomagalih tako poveličuje, da človek misli, da večina še danes na roke pere, s krtačo drgne vsakodnevno tla, pomiva na roke gore posode.....tako, da je potrebno delati neke brezvezne raziskave, koliko minut moški in ženske porabijo za gospodinjska opravila......
sicer na ne vem kako so to minutažo izračunali, ker jaz nimam pojma, koliko minut na dan mi vzame gospodinjenje......to opravim usput, največ še zjutraj, tistih 10 ali 15 minut, ko se mi kava kuha, šoping špecerije pa včasih traja čisto malo, če pa grem še vmes na kavo, pa malo dlje......aja, pa mož mi "pomaga" samo za vikend, ker ga med tednom ni.......pa se vseeno ne počutim ogrožena vrsta in ob gospodinjenju ne trpim, ker praktično niti ne opazim, gospodinjim, ker ni to nek blazni napor.......tistih 3 krat na leto, ko pa okna pucam pa me tudi ne pobere od sekiranja in obnemoglosti, če mi pri tem ne asistira mož......
OECD priporoča Slovence kot idealne moške, saj po statističnih podatkih največ časa izmed vseh pomagajo v gospodinjstvu -
komu? mamici svoji?
ni mi všeč izraz "pomagajo" naj raje naredijo, pa jim me pomagajmo
No....to gospodinjsko delo se ob vseh gospodinjskih tehničnih pomagalih tako poveličuje, da človek misli, da večina še danes na roke pere, s krtačo drgne vsakodnevno tla, pomiva na roke gore posode
Če bi se malo bolj poglobila v prah in vse, kar sodi zraven, bi ugotovila, da je to cel znanstveni projekt - tehnični, socialni, psihološki. Vse je mogoče, če se le hoče - tudi iz gospodinjstva delato znanost.
Če bi se malo bolj poglobila v prah in vse, kar sodi zraven, bi ugotovila, da je to cel znanstveni projekt - tehnični, socialni, psihološki. Vse je mogoče, če se le hoče - tudi iz gospodinjstva delato znanost.
Na 114 min/dan pridejo če štejejo še minutažo delujočih malih gospodinjskih aparatov in bele tehnike v katero so soinvestirali.
pri nas še to nebi pripeljalo niti k polovici predvidenega časa, kaj šele 114 minutam
Mogoče pa imaš moškega, ki malo večjo minutažo posveti dobremu se.ksu.....v bistvu bi morala tistih "njegovih" 114 minut z širokim nasmehom na obrazu peglati, pucati, obešati cunje.......
Na 114 min/dan pridejo če štejejo še minutažo delujočih malih gospodinjskih aparatov in bele tehnike v katero so soinvestirali.
pri nas še to nebi pripeljalo niti k polovici predvidenega časa, kaj šele 114 minutam
Mogoče pa imaš moškega, ki malo večjo minutažo posveti dobremu se.ksu.....v bistvu bi morala tistih "njegovih" 114 minut z širokim nasmehom na obrazu peglati, pucati, obešati cunje.......
Mogoče se med 114 min uvršča tudi servis generalnega multifunkcionalnega gospodinjskega aparata. Čeprav lahko 114 min servisa vsakodnevno samo sanjam. Sej ne bi zdržala tolk servisiranja.
Mogoče se med 114 min uvršča tudi servis generalnega multifunkcionalnega gospodinjskega aparata. Čeprav lahko 114 min servisa vsakodnevno samo sanjam. Sej ne bi zdržala tolk servisiranja.