Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

za
ki mi lepša dneve in občasno kravžlja lase
srečke nosečke in se zavedati sreče, ki nam je bila podarjena.
ali vas je že zajc odnesel?
juhu, sem bila tolk vesela, se mi je ena ogroooomna skala zvalila, nisem mogla niti govort neki časa, sem bla tooook vesela, ja no tko da sem vse pozabla kaj mi je rekla (sej mi je napisala na listek, kdaj imam naslednji pregled (čez 5-6 tednov), pa kri naj dam čez cca 3-4 tedne in za nuhalno, to pa ne vem za kdaj se naročim (po pregledu,...?). No kakorkoli nasledji pregled imam šele 12.5. Se mi zdi takooo daleč. Rok naj bi imela 3.12.
. Stalno pa nekaj malcam, sej prej mi nič ne paše, ampak ko začnem, pa težko neham
jooj res nenenenen,samo dva ne prosim....vsi nekaj skoz okoli teh dvojčkov govorijo, ma ni dvakrat za rečt da res ne bosta dva
. No, še nobena ni umrla, pa tut jaz ne bom, ampak res si nekako želim da bi bil eden no.
. Imam že enega 5 letnika in dva angelčka na nebu. Pregled imam 5.5. Bilo je pa tole nenačrtovano in je bil kar šok. PDP je okoli 10.12. Več povem po 5.5.