Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Upam, da mi tokrat prinese srečo

ne pričakujem okol 2.6. vendar mislim da bo potrebno ta mesec izpustiti saj bo dragi v mojih top dnevih na službeni poti, ampak upanje umre zadnje.
.
Že hodim z vložkom naokrog, čeprav sem mislila, da jih ne bo več treba kupovat... neki časa...
Glede na zdaj, je NE pričakujem 13.6. ... mogoče mi pa 13ica tokrat prinese srečo! Oziroma prinese...
ali
PRIČAKUJEMO
NAVIJAČICE
v juniju:
.
. Ne pričakujem je zadnje dni junija.
ampak ok...saj bo....M imam redne na 28 dni...ta mesec sem dobila s 6-dnevno zamudo, pa zelo rahla je bila in praktično brez bolečin, trajala je slabe 3 dni-moje M so drugače zelo močne, zelo boleče, in trajajo tam nekje 6-8 dni. Že med krvavitvami me je zelo močno špikalo v jajčnikih, nekje 5 dni po M pa me je začelo rahlo črvičit v maternici, v jajčnikih me špika, dojke so napetek, mozolji so se pojavili, skozi hodim lulat; skratka; vsi znaki, kot pred M. Test sem delala, 2x negativen. Res pa je, da mi je tudi pri prvem pokazal test + šele po 1 mesecu in pol. tako da...bomo videli kaj je to