Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
trdovratni madeži...tokrat banana in ko.. 18.9.2005 23:02:06
|
|
|
|
kofetek2010
|
al pa mister koperfild, matr mu
|
|
|
|
|
trdovratni madeži...tokrat banana in ko.. 18.9.2005 23:03:58
|
|
|
|
CatJa
|
Ne, ne, vesna briše. Če bo šlo tako naprej, boš kmal pristala na 4
|
|
|
|
|
trdovratni madeži...tokrat banana in ko.. 18.9.2005 23:06:13
|
|
|
|
kofetek2010
|
boljše, da nič več ne rečem in grem spat kot 5 da vidim teh današnjih 5003 jutri
|
|
|
|
|
trdovratni madeži...tokrat banana in ko.. 18.9.2005 23:08:35
|
|
|
|
Baldi
|
Jana, piši na tej temi pa tu mogoče uspe ohranit
|
|
|
|
|
trdovratni madeži...tokrat banana in ko.. 18.9.2005 23:21:05
|
|
|
|
kofetek2010
|
Baldi je napisal/a:
Jana, piši na tej temi pa tu mogoče uspe ohranit
ne, ne bom MATR MU KOPERFILDOVO dost mam
|
|
|
|
|
trdovratni madeži...tokrat banana in ko.. 18.9.2005 23:25:42
|
|
|
|
Baldi
|
SEM OPAZIL
Ja, se boš morala zresnit in od zdaj naprej pisat na forumih, kjer se ne čveka
|
|
|
|
|
trdovratni madeži...tokrat banana in ko.. 18.9.2005 23:38:42
|
|
|
|
Baldi
|
CatJa je napisal/a:
Baldi, a veš da ne vem
A hočeš, da grem pogledat?
Prej sem spregledal tvoj komentar...ja, pejt pogledat...samo vidim, da si trenutno neaktivna in iz te moke danes očitno ne bo kruha
|
|
|
|
|
trdovratni madeži...tokrat banana in ko.. 19.9.2005 9:18:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Pojma nimam, če gre banana s Trujem ven. Kolikor se spomnim, je šlo zaenkrat še vse. Je pa korenje najbolj trdovratno, tega se pa še megleno spominjam.
|
|
|
|
|
trdovratni madeži...tokrat banana in ko.. 20.9.2005 11:52:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz splaknem oblačilo, kjer je banana gor pod vodo in dam prati, drugače je vse črno. Če pa se mi ljubi, pa kar skuham v piskru z vodo in praškom, pa je.
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Teža po porodugrahek85Koliko časa po porodu ste rabile, da ste dosegle težo kot pred nosečnostjo? en mesec ali manj (
21%)

nekaj mesecev (
19%)

vsaj pol leta (
18%)

eno leto ali več (
17%)

je nisem dosegla (
25%)
Število vseh glasov: 411Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!