Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Madež od kulija je šel ven z ... 18.9.2005 21:51:06
|
|
|
|
kofetek2010
|
to so tiste majhne zelene flaške? mi jih tud uporabljamo, mulc prihaja iz šole čist počečkan, kot da nima zvezka
pa flaška za lepilo tud odstrani madeže
edino rje nisem spravila s hlač
|
|
|
|
|
Madež od kulija je šel ven z ... 18.9.2005 22:48:00
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, tiste zelene, ki so vsaka za svojo vrsto madeža. Krvi pa nisem spravila ven, verjetno zato, ker je bila majica prej že enkrat oprana.
|
|
|
|
|
Madež od kulija je šel ven z ... 18.9.2005 23:12:53
|
|
|
|
snorlax
|
Kri spraviš enostavno s cot tako, da coto zmočiš, posoliš madež (pa če se še tako smešno sliši), malo pustiš in spereš z mrzlo vodo.
Veliko uspeha pri čiščenju madežev!
L.p.
|
|
|
|
|
Madež od kulija je šel ven z ... 18.9.2005 23:17:54
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja sej, če to takoj narediš, resnično pali! Jaz sem pa nekaj mečkala in se je že zasušilo, pol sem pa pozabila na to in dala majico prat kar tako .
|
|
|
|
|
Madež od kulija je šel ven z ... 18.9.2005 23:21:30
|
|
|
|
Baldi
|
Pri na studi deluje...odstrani sledove kemičnega svinčnika in krvi...pa še par drugi reči...ja, kar nekaj flašk za različne vrste madežev imava v predalu...za banane in korenje pa ni rešitve
|
|
|
|
|
Madež od kulija je šel ven z ... 19.9.2005 6:05:53
|
|
|
|
Lunca1
|
Meni se pa banane ne zdijo problematične. Jih namažem z Beckmannom - tista z rumeno krtačko, dam še Vanish v stroj in je šla do zdaj vedno ven.
|
|
|
|
|
Madež od kulija je šel ven z ... 19.9.2005 7:35:07
|
|
|
|
soncece24
|
Joooooooj, a obstaja ta tajfl tud za bučno olje? v soboto smo meli kosilo in sem na taščin bel prt spravla bučno olje , pa bi ga rada ven dobila?? sam kak. nisem pa še oprala, ampak sem ga v radensko namočla. pa konc tedna pride z morja, pa me zadavi, če bo to vidla.
|
|
|
|
|
Madež od kulija je šel ven z ... 19.9.2005 20:48:39
|
|
|
|
Anja**
|
Kaj pa meggllio (al nekak tak se napise). Je pa giftno rumene barve? Se smir in motorno olje gre dol :-)
|
|
|
|
|
RE: Madež od kulija je šel ven z ... 24.9.2005 23:48:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, dr, beckmann je res fajn za vse madeže. Brošuro dobite v DM ali TUŠ drog.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Materinski dan v prvem nadstropjuMedtem ko številne mame danes prejemajo objeme in risbice, nekatere materinski dan preživljajo ob inkubatorjih. V prvem ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
"Prepih."
пеперутка16
Ali verjamete v 'prepih' in ali sebe in svojega otroka zaščitite pred njim? Zanima me, koliko smo v Sloveniji obremenjeni z osnutki, medtem ko na primer v nekaterih delih sveta sploh ne vedo, kaj prepih je?