|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 19 [20] 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škratki 2014
15.6.2015 13:32:24   
bauko
Neznanka89, ne obupat! Jaz sem mojo učila vsaj 2 meseca (ali pa še več, se ne spomnim dobro), da mora iti z nogami dol, npr po stopnicah ali iz kavča in je šele sedaj dobro skapirala. Važno je, da skos ponavljaš "obrni se, noge dol, noge dol, noge dol..." ...jaz sem bila sama sebi že ful zoprna in zdelo se mije, da nikoli ne bo dojela, ampak potem je nekega dne začela sodelovat in zdaj ji gre super. Se mi zdi, da je zlata vredno, če ga to naučiš, bo manj bušk user posted image
Imava pa enake probleme glede hrane - moja ima samo 2 zobka in ji zelo veliko hrane še vedno pasiram, sploh meso. Za poizkusit ji dam vse, tudi prepečenec, ampak kadar se že en čas trudi in ne more zmehčat (npr skorjo pri kruhu) potem pljune ven in noče več. Glede nabora hrane ji tudi dam vse za poizkusit, potem pa kakor ji je všeč. No...razen paštete user posted image
Sem pa poizkusila narest domačo pašteto, pa je ni marala.

Hodi še vedno ne, no, naredi kakšen korak, potem pa nazaj na tla. Če pa kaj potiska pred sabo pa šiba ko zmešana. Na morju jo je bodlo v kolena in je "kobacala" po dlaneh in stopalih user posted image . HB je bila brez težav bosa, jaz sem bistveno večji pussy proti njej, me vse bode. Ona pa gas in je ni za ustavit.

A je še pri kateri previjanje postalo nočna mora? Naša sploh nima časa ustavit se in hoče 16x pobegnit, preden ji uspem plenico gor dat.

Glede govora: govori kombinacijo - nekaj po svoje, nekaj oponaša zvoke, tiste besede, ki jih najpogosteje uporablja pa govori v zlogih. Ali pove en zlog iz besede, ali pa jih ponavlja, npr dedi je de-de, babi je ba-ba, španga je pa, klobuk je ko, krema je ma, kamen je ka, tobogan je ga...

Kaj rada počne? hmmm...še vedno zelo rada lista knjige, se stiska k medvedku, cufa wc papir, tolče po tvjuuser posted image ...lupmarij kolikor češ. Če je zunaj, najrajši sprobava kamne user posted image Sicer pa obožuje gugalnico in plezanje po toboganu navzgor. Na vodo je dobesedno ubrisana - prejšnji teden smo bili na morju (kemp)in kadar je bila v bazenčku je bilo pošpricano vse v radiju 3m, sama sebe je tunkala in vriskala od veselja. Morje pa tudi obožuje, vsak dan je šla not. Edino blizu kamnov ne sme, ker ji je bil toliko všeč slan okus, da je hotela prelizat celo plažo user posted image

Svečko smo tudi mi že pihali in sem ji dovolila razmazat torto. user posted image K sreči sem imela zraven njen bazenček user posted image

Punce, upam, da se še kaj beremo in želim vam čim lepše poletje! user posted image

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 476
   RE: Junijski škratki 2014
15.6.2015 13:34:56   
bauko
Aja, še to: A vi še kaj vozičkate? Mi smo v zadnjem mesecu 2x, pa ne vem, a je to čudno? Sploh noče bit not...

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 477
   RE: Junijski škratki 2014
22.6.2015 12:05:28   
condfa8h
Hej! Berem da ste vsi ok, super! Tudi nas je tak lump da groza. Previjanje..katastrofa. cez dan mu pogosto dam gor one hlacke plenicke, razen ce greva ven ne. Pa ko fajn trdno zaspi ga previjem tak da ostane suh do jutra.
Vozickama midva se, ni debate da ne bi bil notri. Smo pa kupli tricikel in ga obozuje. Ga pa uporabljam za krajse ture. Al pa ko je ati zraven, ce bi mulc slucajno zaspal.
spi kakor kdaj...ce sva doma dobro urco po spanju ene 20 min, pa pol po kosilu kako urco spi, zvecer pa mu ne dovolim.
Hodi se ne preporiva pa vse mogoce. Trenutno so najbolj zanimivi robcki za ven vlect,papir in skatle za trgat, magneti na hladilniku,...skoda da sploh kupujem igrace. Sem pa zdaj odkrila,da se da kupit zelo lepe rabljene igrace po zmernih cenah.
glede govora...zadnjic je bil z atijem v mestu in je enemu indijcu ki se je pogovarjal z njim rekel...mama..tak, da ocitno sem nadomestljiva :)). Vse je mama, razn kahljica je brumbrum.

Zdaj pa ze klice :)

Uzivajte v poletju!!

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 478
   RE: Junijski škratki 2014
20.8.2015 22:26:27   
condfa8h
Mamiceeee..kako ste??

(odgovor članu condfa8h)
Neposredna povezava do sporočila: 479
   RE: Junijski škratki 2014
21.8.2015 9:05:22   
neznanka89
Živijo punce. Kako ste? Sončki rastejo kot gobice. Sem se želela že večkrat oglasiti, ampak nimam nekih posebnih novosti za pisati. Hodimo samostojno se ne, je pa vedno bolj spreten in mu res se čisto malo manjka. Se vedno čakamo na prvo besedo. Zgleda je po stricu, ki je začel komaj pri 2,5 letih s prvimi besedami. Ampak se ne sekiram, ker razume pa ogromno, tako da ni panike. Drugače je pravi navihanega. Vsaki predal in element sta ga polna. Previjanje je znanstvena fantastikauser posted image . Smo pa dva meseca že v vrtcu. Z uvajanjem ni bilo težav edino bolan je kar veliko. Čakamo, da se malo preuži, potem bo pa baje ok. Upajmo. Je pa veliko samostojnejšI odkar je tam. Trudi se sam jesti, ni več tako nestrpen...

Spimo celo noč brez problemov, imamo 7 zobkov in celi kup kodrastih las. No to je zaenkrat to od mene. Upam, da se še ostale kaj javite.

Uživajte.

(odgovor članu condfa8h)
Neposredna povezava do sporočila: 480
   RE: Junijski škratki 2014
21.8.2015 9:10:32   
condfa8h
Neznanka89,pozdravljena!

Pr nas je tak...akcija skoz. Hodi sam en teden,govori samo njamnjam in mama. Sam bi jedo ampak si nabase v usta vse kar ma na krozniku,tak da je to kar problem. Previjanje pa...pampers pants. Drugo ne gre vec. 1.9. Gre v vrtec,jaz pa ostanem brez sluzbe... Tako da se bo postopoma uvajal (in jaz odvajala), ko pa se bo navadil pa grem jaz v sluzbo (samo dobit jo se moram).

Lepo se imejte!

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 481
   RE: Junijski škratki 2014
21.8.2015 9:38:21   
neznanka89
Ja nas žabeC ko ni pretirano lačen zloži iz krožnika na mizo kar se da in je z mize. So prav posrečeni. Je za mamico bolj sok ja, kot pa za otročka, ko gre v vrtec. Služba bo pa ravno v pravem času se našla. Ali pa se en otoček. Jaz si že predstavljam včasih, kako bo, ko bo škrat dobil družbo, pa čeprav nameravama začeti delati na njem komaj čez kakšni dve leti. Mi trenutno en pobere vso energijo, tak da si ne predstavljam, kako bi bilo z dvema.

(odgovor članu condfa8h)
Neposredna povezava do sporočila: 482
   RE: Junijski škratki 2014
28.8.2015 13:23:31   
neznanka89
Punce moj sonček je shodiluser posted image . Sem šla včeraj po njega v vrtec in je prikorakal do mene, ko me je zagledal. sem kar kako solzico spustila.

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 483
   RE: Junijski škratki 2014
28.8.2015 13:25:17   
condfa8h
Ooooo cestitke!!!

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 484
   RE: Junijski škratki 2014
28.8.2015 22:23:15   
bauko
Oooo, živjo punce, kako lepo, da ni čisto zamrla tale naša tema! user posted image

Čestitke za prve samostojne korake, zdaj se pa začne tisto pravo letanje za otročkom! ;-)

Tudi pri nas se je od zadnjega javljanja tu marsikaj spremenilo. user posted image Shodila je pri 13. mesecih in sedaj pri 14,5 mes že pošteno šiba okrog. Pleza povsod - sva ravno danes zaključila, da bo najvarnejše, če knjige iz regala v dnevni preloživa drugam in enostavno odmontirava polico, ker se ji ne da dopovedat, da ne sme plezat gor na regal. Hudiček mali. Res je živahna in nagajiva! Pa kako beži (in se hkrati reži) pred mano, ko jo zalotim, da skuša risat po sebi/tleh/mizi! Jooooj, samo čakam, kdaj se bo napičila! Se je pa končno malo unesla glede raziskovanja z usti. Sicer še vedno veliko stvari da v usta, ampak občutno manj.

Pri previjanju imamo tudi mi občasno precejšnje težave, ampak zaenkrat še ni tako hudo kot pri tebi, condfa8h.

Glede govora je taprava babnica - non stop čeblja. Posreči se ji že kar nekaj besed. Večinoma govori v zlogih, ki so del besede. Mami je mama, ati je ata, babi je večinoma baba, včasih babi, dedi je dedi...in potem cel kup zlogov - pi za pila, am-am za jest, lu-lu kadar gre kdo lulat, pe za zapret, di je zvezdica...skratka cel kup zlogov, iz katerih bližnji znamo razbrat kaj želi :) Ta cele besede, ki jih zna so pa luna, balon, babi, dedi, avto, tam, teta, kamen. Mislim, da je to to. Potem so pa še tiste tahecne - krokodil je kokil, trampolin je pipin, svoji teti Urši pa reče Oto user posted image

Glede hrane smo na slabšem - prej je vedno pridno jedla, zdaj pa mi včasih tako zakomplicira, da je joj. Sem jo pa tudi že pustila lačno. Ni hotela jest kosila, čeprav je bilo za jest tisto, kar ima sicer rada in ji nisem dala nobenega nadomestka (kruh, grisin, piškot oz kaj takega). No in je zaleglo. Potem je par dni res pridno jedla. Potem jo je pa spet nekaj pičilo in smo ponovili vajo user posted image

Glede službe in vrtca je vse po starem - smo brez obojega. user posted image Smo pa pošteno izkoristili paušal v kempu na morju - tamala je preživela dva meseca na morju. Tam je shodila, večinoma je bila bosa in kar se da veliko samo v spodnjih hlačkah. Ful je uživala, kar je super, ampak ko smo se vrnili domov pa totalni šok oz tadruga plat medalje. Ampak mislim, da se bo počasi unesla oz prišla k sebi. user posted image

Aja, zobke imamo samo 4, to gre pri nas reeees počasi.

LP vsem!

(odgovor članu condfa8h)
Neposredna povezava do sporočila: 485
   RE: Junijski škratki 2014
29.8.2015 6:12:25   
condfa8h
Jutro! Da se se jaz malo javim. Mam cas,mali spi. Nas je zacel hodit,s tem,, da se te je drzal pr 13m, pol je slo kar hitro in zdaj greva tudi okoli bloka pes. Nem pravla kak dolgo to traja,ampak vaja dela mojstra. Zobkov ima 9,ta zadnji je bil cela stala. Je spet mel laringitis, ko ga je dr pregledoval se je cist razburo,tak da je namesto inhalacij dobil injekcijo. Govori se vedno bolj kot ne samo brm brm,mama in njam njam. Vceraj se je naucil kje so smeti,tak, da sva cel dan papircke v smeti nosla :). Ampak locevat pa se ne zna :). V vrtcu so me kar pomirili (ceprav hrana je grozna...od cevapov naprej???)ampak dokler sem doma bom sla pac pred kosilom ponj. Bom probala maksimalno cas,ki mi je bil dan izkoristit z malim. Itak pol ko bo sluzba bo kriza... na vrtec se pa le naj navadi. Bom pa prvi dan ko bo v vrtcu sam kako uro nardila red pr igracah ker so povsod.. pa oblacila bom dala stran,mu je 86 ze skoraj premalo. Pa na telovadbo grem. Pa album bom dokoncala, pa sluzbo iskala, pa mogoce bom sla kaj v btc, pa se kaj... aja, pa malega bom pogresala :(

Nic,sibam perilo obesit. Lepo se imejte pa bodite zdravi!

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 486
   RE: Junijski škratki 2014
31.8.2015 9:25:43   
neznanka89
Živijo. Moram komentirati tisto glede hrane v vrtcu. Meni je kar slabo postalo, ko sem videla jedilnik. Čevapčiči, lazanje, ocvrti zrezki... nisem vedela, če se naj jočem ali smejem. Ampak zgleda, da se najE, tak da sem se nehala sekirat, ker nima smisla. Mu pa doma teh stvari ne dajem. So se doma obroki čisto spremenili, ker ima tam zajtrk, dve malici in pa kosilo, tako, da mu doma dam kakšno juhico, sadje, jogurt in pa večerjo.

(odgovor članu condfa8h)
Neposredna povezava do sporočila: 487
   RE: Junijski škratki 2014
31.8.2015 12:33:24   
condfa8h
Jaz sem kar na tisti evidencni list napisala,da ne je dolocenih stvari. Bom pa v zacetku bolj pozorna na jedilnike in sitnarla vzgojiteljicam. Pa malo se moram druge mamice na svojo stran dobit :)

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 488
   RE: Junijski škratki 2014
9.9.2015 13:59:10   
yolly76
Ja pa punce. Sploh nisem vedela, da furate temo naših junijčkov tukaj. Uf, najprej vas preberem, pa še sama kaj dodam. pomoje bo minilo kar nekaj časa, ker vidim, da ste bile ful pridne za pisanje.

Hja, eno leto smo imeli 15.6. Hodimo od enega tedna pred prvo svečko. Jemo vse, smo močni, veliki in spretni. Vozimo v vozičku se ne najraje, najboljša je hoja. Smo v vrtcu od 1.9., prej v privat varstvu. Zjutraj jokamo, ko se ločimo, potem je vredu. Nismo imeli nobenih alergij in upam, da tako ostane. Plezat je začel dober teden pred sedmim mesecem. Nosimo konfekcijo že kar 86. Šibamo po stopnicah gor in dol že cca 4 mesece. Zelo ima motoriko razvito. Učimo se jesti sami. Besedic še ne izgovarja, razen kakšen ma-ma ali pa apa, drugega ne. Razume pa kar dobr.

Se beremo in pišemo

Uživajte bejbike s svojimi sončki

(odgovor članu condfa8h)
Neposredna povezava do sporočila: 489
   RE: Junijski škratki 2014
9.10.2015 9:47:04   
neznanka89
hej punce. se že dolgo ni nobena oglasila, tako, da bom kar jaz malo posodobila stanjeuser posted image . imamo kar pestro, saj je naš mali ugotovil, da obstajata trma in pa ipika. ve popestriti dneve. drugače je pa priden in zadovoljen otrok. pri hoji je že zelo spreten, pleza povsod kam se da, tako, da mamica včasih doživi manjši infarktuser posted image . še vedno čakamo na prve besede in sem že kar malo nestrpna postala. razume pa ogromno. včasih me kar preseneti, ko atiju kaj rečem in gre potem tamali tisto naret oziroma se trudit nareti. pa postane kar hud, če hočeva z atijem popraviti pleničko v koš. to je njegovo delouser posted image . že kar lepo je z žličko, hraniti se več skoraj ne pusti, razen, če je res zelo utrujen. spi kar lepo, edino par dni nekaj štrajka, ampak zgleda mu nagaja štirkica.
Vrtec obužuje. gre brez problema zjutraj, popoldan, ko pa pridem po njega pa se včasih ko me zagleda pride samo pocarta, potem pa leti nazaj v igralnico in ga mora vzgojiteljica prinesti nazajuser posted image . so pa trenutno sedaj najbolj zanimivi traktorji in pa zlaganje posode iz predalov.

Upam, da uživate s svojimi srčki, in da se kaj oglasite.

(odgovor članu yolly76)
Neposredna povezava do sporočila: 490
   RE: Junijski škratki 2014
14.10.2015 23:55:35   
bauko
Živjo punce, evo, še moj prispevek, da ne bo čisto zamrla tema user posted image

Midve sva še kar obe doma user posted image skušava se sicer kar največ potepat, ampak večinoma sva še vseeno doma. K sreči je dobila nekaj novih igrač, da ji je malo bolj zanimivo zdaj ko kar naprej dežuje. Kar se igre tiče, najrajši kuha in hrani dojenčka. Na drugem mestu pa je risanje. Pa Mašo in medveda rada gleda. ...no, v resnici je najrajši zunaj, na kakšnih igralih, potem pa pride na vrsto vse našteto user posted image

Zobkov imamo sedem, tako da počasi se bo nabralo. Odkar je začela kobacat in seveda hodit jo je fuuuul pobralo. Hecno je, ker že več kot pol leta nosi 86 bodyje in majčke. Prej je vse špehek pobral, zdaj je pa pač tako velika. user posted image Da je klepetulja sem že omenila; skoraj vsak dan nam prinese kakšno novo besedo. Današnji sta medi in medo. user posted image Aja, pa poizkuša pet, ampak seveda še ne zna in ji je potem nerodno...jooooj je hecna. user posted image

Kupili smo kahlico, ampak nisva prišli še nikamor, čeprav recimo med kopanjem zvečer vstane iz vode, reče lu-lu in se polula. Da pa bi pri miru sedela na kahli pa ni govora. Ampak itak je še prekmalu, tako da je sploh ne silim, sem samo parkrat poizkusila.

Tudi pri nas se je začela kazat trma. Uh, kako je trmasta! Ko si nekaj zapiči je ne morem niti na finto, niti preusmerit pozornost, nič! Včeraj se je zvečer pred spanjem drla, da naj jo vzamem k sebi, ven iz njene posteljice. In dokler je nisem, se dude, medveda in flaše z mlekom (sveta uspavalna trojica) ni hotela dotaknit! Šele ko je obveljala njena se je strinjala, da bo spila mleko in vzela ninico. ...sem bila kar malo paf, ko sem dojela, kaj se je zgodilo. user posted image

Gibalno je spet malo napredovala - ko se afna, hodi po prstkih, se vrti, hodi v rikverc, kobaca v rikverc in na kavču naredi preval. Ko ji obujem gumijaste škornje za na dež pa je cela katastrofa. Ona bi šibala kot ponavadi, kar pa seveda ne gre.

Je pa v splošnem še kar naporna, ker se ji nič ne da dopovedat in jo je zato skos, ampak res SKOS treba pazit in biti z njo. Ona bi plezala po stopnicah, risala po celem stanovanju, mazala kremo po celem stanovanju, brskala po smeteh, razmetavala oblačila iz omare, s kuhovnico mešala po vodi v wcju, jedla nalepke, barvice, kamne, želode, mačjo hrano, šampon (neskončen seznam), "tipkala" po tipkovnici, če je prižgan TV tolče po ekranu...skratka, Denis pokora, nimam drugega za rečt. Same lumparije. user posted image user posted image user posted image K sreči ji je Maša zdaj toliko všeč, da ko to gleda obmiruje, da lahko vsaj skuham. user posted image

Uživajte, pa da nam čimprej minejo ti deževni dnevi!


(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 491
   RE: Junijski škratki 2014
28.12.2015 11:42:39   
neznanka89
Pozdravljene punce. Verjertno vec nobena ne spremlja foruma ampak vseeno. Vesele praznike in vse lepo v novem letu.

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 492
   RE: Junijski škratki 2014
28.12.2015 14:19:11   
bauko
Hvala in enako! user posted image

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 493
   RE: Junijski škratki 2014
11.5.2016 9:37:31   
neznanka89
Živjo punce. čeprav verjetno ni več nobene, sem se jaz po dooooolgem času sedaj ko se bliža drugi rojstni dan spomnila na ta forum in šla malo obujat spomine. Se mi zdi že tako daleč, ko smo pisale, kako nočejo jesti, ne spijo, se ne redijo, ne plazijo.... Me kar malo nostalgija dajeuser posted image . Mi smo odlično, še slab mesec pa bo pihal drugo svečko. Je motorično zelo spreten, malo pa zaostaja v govoru, ampak ni pretirane sile. V vrtcu se počuti odlično, razek kakšen dan vmes protestira, drugače pa se ima fajn, kar mi je tudi zelo všeč, ker se potem tudi mami v službi lahko sprosti in normalno funkcionira.

Je že katera drugič v veselem pričakovanju oz že ziba katera? Jaz imam vedno močnejšo željo: sva se odločila, da začnema drugo leto delati še na enem škratku.
Upam, da se še katera kaj oglasi, da malce pokramljamo. Lep (deževen) dan.

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 494
   RE: Junijski škratki 2014
11.5.2016 22:38:58   
bauko
Hej hoj,
kako lepo, da se katera še kdaj oglasi tu! user posted image
Tudi mene na trenutke malce nostalgija zagrabi. user posted image In jaaa, še malo, pa pride "naš" mesec, ko bodo naši škrati pihali drugo svečko!!! user posted image

Tudi mi smo super, jaz delam po 4 ure, tamala je zaenkrat v varstvu pri babicah in dedkih. V jeseni upam da dobimo vrtec, ker ji ful manjka družba + da se malo navadi. Sicer pa je še vedno nagajiva in navihana, govori od jutra do večera in še v spanju. Ko pa pride kam v tuje okolje pa kot bi jo ugasnil. user posted image Tako kot vsi dvoletniki, bi tudi ona povsod vtaknila svoj firbčni nos, plezala in se zvirala, packala in skakala po lužah in blatu, jedla svinjarijo in kamne...ah, do jutri lahko naštevam user posted image Vozička nimamo več že dobro leto, zanimivo mi je, da so ji poganjalci kr neki, tako da smo na sprehodih peš ali pa s triciklom. Vsi uporabljajo poganjalce, samo mi ne. user posted image Tricikel pa zna gonit (kadar se ji da seveda).
Všeč mi je, ker se vedno več igra sama in kadar zraven še naglas v detajle razlaga, kaj dela, jo je res zabavno opazovat; ogromno tudi riše, čeprav še vedno bolj kot ne čičke čačke.

Zdaj je bila 14 dni na morju, nekaj smo bili skupaj, nekaj je bila z atijem, nekaj dni pa tudi sama z babico in dedkom...bilo je vse BP, tako da je super, ker imava midva vedno več svobode. Edino moram priznat, da se mi ni tako zelo enostavno ločit od nje, kakor sem mislila, da mi bo. user posted image Je bilo pa zato toliko lepše, ko sva se spet videli user posted image user posted image

neznanka89, tudi jaz imam vedno močnejšo željo po še enem + ne želim imeti prevelike razlike, vendar si resnično želim prej boljšo službo. Saj je ful lepo pričakovat otroka, imet dojenčka in potem malčka...ampak sem mnenja, da je fajn, če mu imaš za ponudit še kaj več od golega preživetja. user posted image Tako da bova tudi midva še malo počakala user posted image

Kako boste pa kaj praznovale RDje svojih sončkov?

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 495
   RE: Junijski škratki 2014
17.5.2016 9:05:26   
neznanka89
Živjo. Midva sicer imava vse pogoje za drugega čmrlja ampak se mi zdi, da me še taprvi preveč potrebuje. Ima sedaj obdobje, ko vsake 3 minute kliče mamo, pa čeprav stojim zraven njega;) Tvoj škratek že spi v svoji sobici? Jaz sem ga poskušala navaditi ampak sem prej obupala, ker to, da nisem celo noč spala in potem služba ob 5 zjutraj ne gre skupaj. Bomo poskusili ko bom imela dopust spetuser posted image

Mi bomo praznovali s klasičnim staromodnim piknikom, če bo le vreme dopuščalo. In seveda s tortico s traktorjem Tomom. Je obseden s to risanko.

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 496
   RE: Junijski škratki 2014
17.5.2016 9:06:13   
neznanka89
Joj oprosti, sem šele zdaj vidla, da sem ti pisala za fantka, imaš pa punčko.

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 497
   RE: Junijski škratki 2014
18.5.2016 21:53:46   
bauko
hehe, nič hudega user posted image

Ja, spi v svoji sobici od novega leta naprej. Pri nas je situacija taka, da je samo najina spalnica nadstropje višje, vse ostalo je dol. Zato je čez dan vedno spala v prenosni posteljici v svoji sobici, da je nisem prenašala po tistih strmih stopnicah. Tako da je bila na nek način navajena spati v svoji sobi. Samo ponoči ne. Potem sva samo preselila taleseno posteljico dol v njeno sobo in ni bilo nobenih težav. Kadar je bolna, pa spim kar na kavču v dnevni user posted image

Pri nas je še vedno taglavna risanka Maša in medved. Sploh je ne zanima nič drugega. Imamo vse DVDje ki obstajajo in gas. user posted image

A si se ti že kaj lotila kahlice? Meni se moja zdi še premalo zrela zato, čeprav vsakič, ko se pokaka, pove in jo polna plenica vidno moti. Ampak da bi kdaj po spancu imela suho plenico pa ni šans...ali pa da bi obsedela na kahli več kot 2 sekundi. user posted image Sicer se mi nič ne mudi kam...bomo pa verjetno poizkusili jo navaditi na kahlico zdaj, ko bo bolj toplo.

Kaj pa hranjenje? Je že samostojen? Moja dama vztraja pri pincetnem prijemanju žlice in vilice, čeprav jo učim, da naj jo zagrabi orenk. In potem seveda vse leti naokoli... user posted image Tako da imamo okrog tega še kar nekaj dela. user posted image

Aja, pa vrtec smo dobili, juhuuu user posted image

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 498
   RE: Junijski škratki 2014
20.5.2016 9:26:12   
neznanka89
Živjo. Jah pri našem se pa glede hranjenja zeloo vidi vpliv vrtca. Tam je bil pač že od začetka prisiljen sam jesti ali je pa ostal lačen in je žlico in vilico brez večjega problema osvojil. Je tudi juho sam, brez prevelikega polivanja. Sicer je še vedno kaj okrog razpackano ampak je glede tega kar priden. Kahlica pa kakor kdaj. Oz mi uporabljamo kar nastavek za WC. Se mi zdi bolj komot (ni potem čiščenja), pa tudi bolj ga je sprejel kot samo kahljico. Se polula in pokaka brez problema, ampak da pa bi sam šel, ko ga tišči pa ni šans, Še ni tako daleč. Pa niti ne vztrajam še zaenkrat, ker se mi zdi brezveze, da se mu vse skupaj zameri. Bomo se mi tudi bolj v poletnih dneh temu posvetili.

Sem se malo zamislila, ko sem brala, da je bila tvoja pupa sama z babico in dedije, potem pa z atijem... Naš ni bil še nikjer sam. Tudi prespal še ni nikjer. Mogoče bi bilo dobro, če bi poskusili za kakšen dan, ampak, kaj, ko pa babi in dedi ne kažeta interesa, druga dva sta pa predaleč doma, da bi se vozili, glede na to, da sploh nevem, če bi ostal tam.user posted image

Čestitam za vrtecuser posted image user posted image Je fajn da so tam: Naš vsaki dan preseneti z nečem novim, kar vem da so se učili v vrtcu. Sedaj je navdušen nad tem, da mu pojem pesmice in potem on zraven pleše in kaže tisto o čemer jaz pojem.

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 499
   RE: Junijski škratki 2014
24.5.2016 14:49:10   
bauko
Vaja dela mojstra, tako da bo slej ko prej vse štimalo. Kahlica, samostojno hranjenje in spanje brez mamice. user posted image

To je pa škoda, da stara starša ne kažeta interesa za varstvo. Se mi zdi, da vsi profitirajo, če se družijo. Od starih staršev, otroka in do nas, ki imamo več časa za druge reči. Ampak hkrati pa se mi zdi boljše, da če nista zainteresirana, da ne siliš. Če ne bi bila samo živčna, ko bi ga pustila samega z njima.

Kam greste pa kaj na dopust?

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 19 [20] 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 19 [20] 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




POROKA ?
tailor

ali ste v današnjih časih za poroko ali samo za skupno življenje brez papirja.

poročeni (52%)

zaročeni (7%)

ločeni (1%)

izvenzakonski (36%)

samski (5%)


Število vseh glasov: 438

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!