Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

) dal recept za neke vaginalne svečke, za preventivo. Termalna voda res ni OK, ampak saj bazeni niso vsi ogrevani na T, ki je že vprašljiva. Mi smo bili za prvomajske, sem se kopala v vodi 28C, nisem pa šla v tiste mehurčkaste jakuzzije, ki so pretopli.
. Vsaka drugače doživlja. Glede na starost prvih dveh predvidevam, da si že med nekoliko starejšimi
...pa sem obakrat grozno rada plavala, ker sem se počutila odlično, ne čutiš teže, nič dol ne vleče, ne tišči... super občutek. in pri hčerki sem bla 1,5 meseca pred PDP še na morju, in sem res uživala v vodi... Nič ni blo narobe. V toplicah pa ponavadi, v "navadnem" bazenu ni tko topla voda... razen v tistih termalnih/masažnih... teh se pa izogibaj. Sicer pa vsi priporočajo plavanje med nosečnostjo. Uživaj!