Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
; vsi datumi povrsti med 1 in 5 so zasedeni :). Naj bodo potem tudi polni pluskov

... Kot sem že napisala v julijski temi, še vedno upam na "slepega potnika" na morju... in upam, da pridem z morja bolj rjava, spočita in tudi kot "dva v enem"
) V glavnem, seveda navijam tudi za ostale... Hja... nekatere se kar držimo na teh temah... "II pričakujemo......" ...res bi blo prav, da skupaj zajadramo tudi v temo, kjer bomo že v veselem pričakovanju
A V G U S T
NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA
.
mislim da ti en kozarček ne bo škodil. Pa še sprostila se boš.
Sicer drugače nimam težav z zobmi, samo eden mi že pošteno nagaja...zdaj pa iščem enega zobarja na Obali, ki bi bil v redu...me je namreč nenormalno strah zobozdravnikov, še iz otroštva, ko sem imela zobarco, ki je bila sam hudič. In zdaj iščem enega, ki bo razumevajoč, me ne bo obsojal, kje sem bila tako dolgo, in da ne bo kompliciral glede injekcij...ker jaz mu brez injekcije s stola dol, zbeži, brez heca
. Pri meni se je tudi samo vse ščistilo, sem si pa vzela en cikel pavze, čeprav naj ne bi bilo nič narobe, če takoj zanosiš. Jaz sem nekako rabila malo odklopa. Drži se.
prišla točno kot urica, tako da tokrat ni šlo. Bom avgusta za enkrat aktivna navijačica, ker se mi ne ljubi niti koledarja gledat kdaj jo spet pričakujem
.