Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
js sm tud mela prejšn mesec enkrat izcedek pa bla vsa vesela da je vgnezditvena...pol pa nč od tega
.Nočem te strašit zdj...itak pa nam lahko samo test pove kaj se dogaja...tko da ugibamo lahko,vedt pa ne mormo...
.Tko da sm skor zihr da se tud js selim v naslednji mesec.
Tko da punce dejmo pluske nalulat vse
, ki sta kot izgleda povzročila zmedo v ciklusu. Pomislila sem tudi na maco, ker sem jo začela jemat tko, da mogoče pri tebi kaj vpliva antibiotik
Sem imela občutek, da sem noseča, ker sem imela nek izcedek teden dni po ovulaciji in en dan mi je blo ful slabo, ampak očitno še ni prišel ta pravi čas. Enkrat (upam, da kmalu) bo že. Držim pesti za ostale. :)
in sva porabila mentolov lubrikant(pase nama obcutek hlajenja) in me je po kobcanem odnosu ful ful peklo pa zdravim se z antibiotiki za vnetje mehurja,zjutraj je bila pa krvavitev najbrz povezana s tem...ker menda vnetje in mentol sta sovraznika(itak), tecke ni od nikoder tako da se cakam in upam da je ne bo da bo plusek
; se še ne ve, sem pa danes kupila CB.
je že dolgo nazaj ko sem jih dvigovala ;) noseča pa itak sem , samo da se ne vem