Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, potem pa zopet v nov krog. Na nek način sem bila včeraj kar malo "razočarana", vendar mi je pa vseeno dala upanje, da nama z novo dozo uspe pridelati
. To je to! :)

Ampak sem bila vstrajna
Joj, sem tako vesela, kot bi bila jaz na tvojem mestu. Ne vem, saj mogoče sem čudna, ampak take novičke me res ganejo. Mi je dober občutek ko vem, da si z vsakim korakom bližje
.
Sunprincess, pri Rešu daš kri takrat, ko greš v postopek, vsaj tako je meni sedaj rekla.
tako da pojdi lepo s pozitivo na punkcijo in kasneje na ET. Jaz sem sicer hodila v Mb, in je bolniske po punkciji 14 dni (oziroma do krvnega testa), poleg tega ce imas vec kot en folikel, ti dajo kratko anastezijo (spis samo par minutk) in nic niti ne ves. Zal baje tega v Lj ni, ampak po govoru nekaterih punc, je za zdrzat. nekatere niti cutile niso, pa imajo nizek prag bolecine.