Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
če ti je ginekologinja potrdila, da je vse OK, potem bo 100% ratalo, če ne zdaj, pa drug mesec.

ali
, ker tudi če je kakšna prava ovulacija ali menstruacija vmes je itak nemorem predvidet niti vedet kdaj naj delam test. Vrjetno pridem enkrat v 2015 nazaj, če bo želja do takrat dozorela.
Ne glede na to,kakšna bo tvoja odločitev,pa ti želim vse dobro na tvoji poti,da bo na njej čim manj ovir.Pridi nas še kdaj pogledat-če ne drugega za lepši dan
...joj še malo in bo vse jasno.
in mogoče pa rata ko boš najmanj pričakovala....jaz tudi nisem dovolj močna za kakršnekoli postopke...
se je seveda prikazala. Vendar ta mesec pričakovano, saj sem dobila kratko službo
in si poleg vsega dela in stresa ne morem privoščit morebitnih nosečniških slabosti, zato sva
preložila za par mesecev. Se selim med navijačice.
čestitam,vsem ki pa ni ratalo pa želim da se to čimprej zgodi...tudi sama sem že tečna ali bo ta mesec kaj ali se bomo spet selili v novo temo...Moje O še nikjer na vidiku ...upam da ne bo pozabla name ta mesec...sem pa pridna in pijem krvomočnico
Vedno je držal tale koledarček na RR in pa moji občutki... Tokrat pa... joj joj... kr neki!!
Dobr, da sm kupila O teste... in KONČNO se mi je danes rahlo, rahlo in zelo bledo pokazala druga črtica... To se pravi, da bo jutri sigurno močna črta in potem čez kakšen dan-dva O... Ampak za moje pojme tale moja O zamuja! Sploh mi ni nič več jasno... Prej sem bila prepričana, da je moja O tm nekje od 11.-13. dneva od 1. dne M... zdej pa tkole... Danes je 13. dan pa je šele rahla, rahla črtica...
...to pa res ne bi rada... Ker če bo tko, lahk še izrkvavim!!
pa bo septembrski seznamček sigurno lep-kot je bil avgustovski!