Makksim
|
Hej, punce Evo, še ena sotrpinka... Najprej naj vsem, ki že veselo pričakujete, iz srca čestitam in držim pesti, da bo vaša nosečnost lepa in čim bolj brezskrbna. Vsem nam, ki se še trudimo, pa želim, da bi bilo to leto NAŠE LETO!!!! Najina zgodba na kratko: za nama je 13 krogov neuspelih poskusov. Vem, ni velik, ampak letos bom stara že 35, zato sem šla že po pol leta v akcijo, najprej k moji G, ki mi je dala klomifen za 3 mesece. Pomagal ni nič, zato sem zahtevala kar napotnico za Dravlje. Za Dravlje sma se odločla zaradi moje starosti pa tud po naravi sem bolj neučakana , ker tam pa res gre vse ekspresno hitro. Se je kar hitro pokazal, da me slab občutek ni varal: mož ma majhno koncentracijo spermijev, tud gibljivost je na meji, jaz pa nizek AMH (1. izvid 0,99, 2. izvid 1,16). Smo probal še 2x s klomifenom, spet nič, tako da je Reševa predlagala ivf. Jutri grem prvič po injekcije... Strah me je pa tako, da sem sama na sebe jezna Kako se pa ve soočate s tem psihičnim pritiskom?? Jaz kar ne morem odklopit
|