Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

).Tudi ginekolga ne skrbi kaj, izvidi urina in krvi so bili ok,tako da je zaenkrat vse po pravem.
vsekakor pa me skrbi še NS, me zanima če se je katera že naročila...upam da bo vse ok...
in vamčestitam za
ali
- hm tudi to presenečenje še vse čaka a ne? So pa tudi pri nas bili možni dvojčki a me je tudi eno bitje srčka na UZ zelo razveselilo....
in me res že pošteno matra moj mali rižek
pa sem pač povedala, je bil res vesel
Ostajam pa še vedno z vami :-) Dobrodošle vse nove nosecke, za vse ki imate preglede v kratkem držim pesti! Tanjita, kako je s teboj?
Zadnjih par dni mi je bilo slabo od kosila dalje, danes pa večino dneva. Večerjo sem komaj obdržala (sem tiste sorte, da ne grem bruhat, dokler res ne morem več). Mogoče je malo pomagal ingverjev čaj. Se spomnim še od prvič, da je na začetku kaka taka stvar še pomagala, potem pa popolnoma nič
Rok imam 4.8.
Jutro sonosečke!
In to mi tud pomiri slabost. Mi pa nečeloma hrana niti ne diši preveč, razen kaki specifični izdelki, včeraj recimo se mi je zvečer zaluštalo roza Ego in je bil moj dragi tako zelo prijazen in skočil v trgovino :) Se pa nisem še nič zredina, upam, da bo šlo malo manj gor kot v prvi nosečnosti, ko sem šla kar 26 kg gor. Pa ni da sem kaj ful pretiravala. Je pa očitno v genih, saj sta bili in mami in sestra prav ogromni med nosečnostmi.
mene pa skor kap.