|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2015
31.1.2015 13:55:16   
chebula
chocolatecake, prav je, da se občasno človek spiha. Verjamem, da imaš že vsega poln kufer, sploh pa poslušanja neumnosti v stilu "sprostita se", pa "bo ko bo pravi čas" ipd sranje.
Jaz imam sicer že enega otroka doma, je ratal zelo hitro. In seveda sem upala, da bo drugi tudi. Pa valda ni kar v prvo. Zame je zdaj že tretji mesec, dejansko pa je to šele tretji mesec, glede na to da je do 12 mesecev normalno. Ampak psiha itak dela po svoje. Pa kar nekaj sva že dala skozi, pa ne bi zdaj o tem.
Pa morda en nasvet, pa ne me narobe razumet. Ni ti treba špilat glavne pozitivke tu gor, ne rabiš vsaki in srca čestitat in se veselit z njo. Dejstvo je, da ene res samo pridejo sem gor in že odidejo naprej, pa si pač misli "j... ga, majo pač srečo". Ne trpinči se preveč s tem, pa kak dan na off forum mogoče.
Tudi tebi bo uspelo, boš videla.

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: II pričakujemo februarja 2015
31.1.2015 14:35:09   
chocolatecake
shana86 jaaa sprosti se, pa ko boš najmanj pričakovala user posted image . Ta je tut meni zelo všeč user posted image . Čeprav mi je tista vse ob svojem pravem času ljubša .
Hvala chebula in čisto prav imaš, ko nekaj takole čakaš in si želiš je tudi 3 mesece odveč, meni je bilo tudi. Ampak s časom je pa še slabše.
Jaz tudi drugače gledam v večina primerov življenje s pozitivne strani in res premorem veliko mero empatije in se vedno smejem in jokam s kolegicami in včasih še bolj sekiram zarad njihovih problemov in še bolj veselim uspehov. Preprosto se mi zdi, da je tako prav, da je človek vesel tudi za druge in da jim privošči srečo in sem res iskreno vesela, ne igram tega.
Ampak potem, pa pride tiha ubijalska misel, zakaj pa jaz ne, a bom tudi jaz kdaj tako srečna zase, ali bom lahko vedno srečna samo za druge? In to je tisto kar psihično ubija.
Pa tistih par dni, na vsake toliko, ko dejansko zaradi kakšnega pristnega ali namišljenega znaka, ali izboljšanja kakšnih rezultatov, potihem verjameš, da se je zgodil čudež, potem pa vidiš, da ga ni in ga nebo.
Po eni strani je forum super podpora, po drugi pa opomin pri čem si, oz ostajaš, medtem, ko se 90% ostalih, ki so začele takrat kot ti že lahko pritožuje nad nosečniškimi težavami ali celo neprespanimi nočmi.

(odgovor članu chebula)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: II pričakujemo februarja 2015
1.2.2015 14:31:40   
Saryka
Jaz sem tudi za februar 13.2 upam user posted image

Srecnouser posted image user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: II pričakujemo februarja 2015
1.2.2015 15:25:39   
~pikapoka~
No tudi moja M se je danes prikazala v vsem svojem sijaju user posted image cikel je bil dolg 26 dni, torej je zopet ne pričakujem konec februarja!
Drugič napišem kaj več, tamale se spet nekaj loteva, vročina in iz noska kar teče, tako da se ji moram 100% posvetit, da je vsaj znosno, drugače je vik in krik takoj user posted image

(odgovor članu Saryka)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: II pričakujemo februarja 2015
1.2.2015 16:36:33   
Tikie
chocolatecakeuser posted image i feel you.In od vsega je najlepš še to...da čedalje bolj opažam,da je forum očitno namenjen sam sebi oz.mojim in še kakšnim monologom...zadnje čase,ko kaj napišem,mam občutek,da se moj post in še kakšen enostavno kar spregleda.Sem mislila,da je forum zato,da se punce vzpodbujamo in si svetujemo med sabo z nasveti.Pa vsak moj post tu gor zadnje čase naleti na gluha ušesa.Enostavno moje vprašanje povozi po možnosti kakšna nova čebela z novico,da je po treh mesecih mučnega in težkega matranja končno dočakala plusekuser posted image in pol vse čestitamo in jovo na novo...sej privoščim vsem...sam čedalje bolj imam občutek,da forum ni več to kar je bil.Žaluser posted image

(odgovor članu ~pikapoka~)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: II pričakujemo februarja 2015
1.2.2015 20:07:48   
anjam
Chocolatecake in ostale sotrpinke, se lahko totalno poistovetim. Tudi sama sem upala na uspeh ze takoj po ivfju ampak je prisla tecka.. Ne smemo obupat, uspelo nam bo. Na koncu je vednl vse ok. Ce se ni ok, se nisi na koncu. Chocolatecake, ce se prov spomnim si iz nm? Tudi jaz. Tko da ce bos rabila kaksen nasvet glede ivf sem blizu :)


(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: II pričakujemo februarja 2015
1.2.2015 20:42:41   
chocolatecake
Tikie objemček tudi zate. Sej nevem kaj ti naj rečem, najlepše bi bilo, da bi bile vse "nove čebele", ki bi po 3 mesecih mučnega čakanja dočakale plusek,namesto 101 težave, pa žal nismo. Jaz sem tudi kot "nova čebela" ignorirala večina postov o težavah, ali pa zgolj zaželela srečo, ker nisem niti vedela kaj točno pomenijo kratice, kot so ICSI, IVF, IUI, HSG, varikokela, endometrioza, laparoskopija, oligozoospermija in ostale "tujke" za katere sem upala, da mi nikoli nebo treba vedeti kaj točno pomenijo.
Z moje strani nisi spregledana, držim pesti zate jutri in že komaj čakam na tortico user posted image .
anjam res je, prav si si zapomnila, tudi jaz sem iz nm, no pa Tikie tudi, sva postali prijateljici na račun najinih težav. Sicer še nisem tako daleč, kar se IVF tiče, šele čez eno leto grem, če vmes ne dočakam čudeža. Če oziroma, ko, pa pridem do tja, bom pa vesela kakšnega fajn nasveta. Lahko pa se nama s Tikie vseeno kdaj pridružiš na kakšen klepet ob kavi in tortici user posted image .
Saryka navijam user posted image !
pikapoka Kmalu se pozdravite, pa naj bo konec meseca, oz začetek marca roza obarvan!

< Sporočilo je popravil chocolatecake -- 1.2.2015 20:44:56 >

(odgovor članu anjam)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: II pričakujemo februarja 2015
1.2.2015 21:02:36   
telly
Chocolatecake in Tikie user posted image
Bom govorila v svojem imenu, čeprav mislim da nas je več takšnih. Jaz vajini zgodbi ves čas spremljam in držim pesti za vaju. Ker trenutno ne čakam user posted image v teh temah ne komentiram, vas pa ves čas berem. Vsak dan preverim, če je kaj novega in držim pesti, da bojo novice vesele. Za vsako, ki zagleda plusek sem vesela. Sploh pa če je ena izmed tistih, ki se že dolgo trudijo. Mislim da posti niso spregledani, ampak jaz ne komentiram, ker nisem nikoli bila v takšni situaciji in ne vem kaj preživljata...lahko si samo mislim, ampak je verjetno še 1000x težje.

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   [Brisano sporočilo]
1.2.2015 21:19:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu telly)
  Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: II pričakujemo februarja 2015
2.2.2015 7:21:24   
MauMow
Meni je mogoče ravno zaradi tahitrih bolj všeč pisati v drugih forumih, kjer smo skupine, ki se skupaj bodrimo in čakamo na pluseke, saj nas ima veliko takšne in drugačne probleme... Itak pa vedno držim pesti za prav vsako in ji iz srca želim da se ji uresniči njena velika želja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: II pričakujemo februarja 2015
2.2.2015 8:57:00   
beba92
Se pridružujem v to temo, januarja user posted image ni bilo (nazadnje sem jo imela 20.12.).... lep sneženi pozdrav

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: II pričakujemo februarja 2015
2.2.2015 9:12:29   
kris26
Pozdravljene!
Jaz se javljam bolj poredko, ampak berem pa vas ves čas user posted image . Prejšnji teden sem bila pri ginekologu in tudi jaz sem dobila napotnico za NEPLODNOSTNO. Pričakovano ampak še kar ne morem verjet.user posted image . Naročila se še nisem, ker nimam pojma kam se naj.... Sem pa ta cikel delala O teste in testi so bili pozitivni tako, da očitno O imam. user posted image pričakujem za vikend imam znake PMS boleče prsi tečna pa tut ko hudič...

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: II pričakujemo februarja 2015
2.2.2015 9:30:11   
chocolatecake
Maumow meni so tudi bodoče nosečke malo bolj všeč, ker se bolj debatira še o drugih zadevah in je vedno zanimivo brat.
Hvala telly da držiš pesti za vse nas user posted image .
LadyJen si želim, da bi bila tudi jaz lahko malo bolj flegma. Meni tudi ni top prioriteta v življenju zanosit, mojem partnerju pa je, da jaz zanosim, zato imam vsak mesec posebej, ko ga vidim kako opazuje razne znake in goji upanje, občutek, da sem ga razočarala.
Je pa res, da so se mi tudi vse ostale top prioritete v 2014 podrle, kot hišica iz kart, ko propade plan A, B, C in še par naslednjih, potem si pač bolj občutljiv za tisto področje, kjer je še upanje, pa čeprav jalovo. Dejstvo, da user posted image vsi v tvoji okolici "delajo kot po tekočem traku" in da skoraj vse kolegice govorijo samo še od vozičkov, nuhalne, imen, kašic in vrtcev, pa definitivno ne pomaga.
Pol se pa morem vsake toliko tut jst malo spihat.
kris26 Jaz sem se odločila za Maribor, ker so na forumih zelo pohvaljeni glede odnosa do pacientk, kar meni osebno zelo veliko pomeni. Pa tudi punkcija se dela pod narkozo, kar je meni veeelik plus, ker slabo prenašam bolečine. Je pa dolga čakalna doba, na prvi pregled oz posvet 6 mesecev, potem pa dalje. V Lj si prej na vrsti, najhitrejša pot je pa definitivno dr. Reš. Nekateri ga zelo pohvalijo,a odnosi z ljudmi baje niso njegovo najboljše področje.

(odgovor članu kris26)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: II pričakujemo februarja 2015
2.2.2015 9:32:08   
MauMow
Chocolatecake če ti povem pri meni je isto, samo še o otrocih se govori..... Jao pa ko se ljudje ne zavedajo da ima mogoče kdo drug kake probleme.... No ja bo že ko bo.... No velika šansa je da februarja spet nič ne bo ker ma dragi spet službeno pot. Pol pa uskladi da se vse poklapa. user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: II pričakujemo februarja 2015
2.2.2015 13:20:15   
Tikie
telly in LadyJen hvala za vzpodbudo.Nisem mislila čisto tako...če ne pišeš na forum, pač ne pišeš.Tudi jaz dostikrat kaj samo preberem in sploh ne pišem.Me pa moti recimo, ko jaz nekaj vprašam, dostikrat kaj povsem splošnega-npr.kakšne bolečine ve čutite ob ovulaciji, torej vprašanje, na katerega 'zna' vsaka odgovorit...pa je spregledano.Po možnosti ga 'povozi' kakšna nova na forumu...z besedilom 'hei punce, men zamuja že 2dni, znake mam čist vse, upam, da nama je po 2težkih mesecih mučenja, ko sem dala že toliko čez, končno uspelo' user posted image Jaz zase lahko rečem, da skoraj vedno, ko vidim, da kdo nekaj sprašuje in smatram, da bi moj odgovor lahko pomagal, probam odgovorit...Kontra zgodbe sem pa bolj redko deležna.Sej tudi, če ne poznaš odgovora in ravno prideš na forum nekaj napisat, lahko predhodnici vsaj zaželiš npr.srečno pri posegu ali karkoli podobnega...
kris26 midve s chocolatecake sva približno enak čas oz.ona en mesec pred mano, oddali napotnici za neplodnostno.Jaz v Lj, ona v Mb. Jaz sem na vrsti marca, ona pa maja. Kot ti je že čokolada napisala, prednost Mb je zelo prijazen odnos, punkcija pod narkozo.Prednost Lj pa je bližina (bližje Novemu mestu), stroške prevoza ti nameč pokrijejo samo do najbližjega centra.Ter seveda hitrost-v Mb so čakalne dobe precej daljše.Pri punkciji je pa tako, da dobiš narkozo, če je na voljo takrat anesteziolog, če ga ni pa samo protibolečinske in pomirjevalne tablete. Od vseh je najhitrejši dr.Reš-Dravlje, samo, če si občutljiva in težko prenašaš bolečino, se k njemu raje ne odpravljaj.Pa kar dobro premisli, kam boš poslala napotnico, ker ti velja 1 leto in se prej, preden to eno leto poteče, ne moreš prestavljat drugam.
P.s: kaj pa je s tabo narobe, da so te dali direkt na neplodnostno?Če prav vem, si ti tudi iz Nm?A k nam v specialistične ambulante pa ne bi šla, vsaj na pogovor in pregled?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: II pričakujemo februarja 2015
2.2.2015 13:26:41   
anjam
Tikie, marca, to bo kmalu :)katerega zdravnika si izbrala? midva sva imela prvi pregled konec junija, decembra sem imela ze postopek. S tem da so bile umes se poletne pocitnice. Kris26, nic se bati te napotnice, ni tko hudo :) je naporen postopek, ampak ce si pripravljen, stecevbrez problema. Kar se tice punkcije. Jaz sem imela 35 foliklov (ogromno). Punkcija je trajala vec kot pol ure. Priznam, tisti trenutek zelo bolece in neprijetno. Ampak mine, prezivis tudi bre narkoze.

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: II pričakujemo februarja 2015
2.2.2015 14:13:51   
Tikie
anjam sem pri dr.Sari Korošec...v bistvu so mi jo dodelili sami...jaz sem samo prosila za eno izmed mlajših zdravnic, po nasvetu moje ginekologinje.Koga pa imaš ti?V bistvu mene punkcije niti ni preveč strah...po eni strani skoraj raje vidim, da je na živo,kot da grem za par minut pod narkozo, ker tudi narkoza pušča posledice in, ker se mi zdi, da, če jo vse preživijo, bom tudi jazuser posted image Sploh, če si preživela ti s 35folikli (prvič sploh slišim za tako veliko število)...in to brez narkoze.Wau.Te smem vprašat katere zadeve oz.posege si dala skozi preden si prišla do ivf?Jaz imam ta teden še laparoskopijo...

(odgovor članu anjam)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: II pričakujemo februarja 2015
2.2.2015 14:21:39   
anjam
Jaz sem imela laparoskopijo 2012 in to je to. Tam se je vidlo, da so jajcevodi prehodni tko ni blo treba se teh preiskav delat. No, ce bos imela laparo ze zdaj, potem imas ze vse. Dala bos kri (drugi do sesti dan menstruacije), tvoj bo imel spermiogram in ko bodo rezultati teh preiskav, se zdravnik odloci in napise napotnico za ivf. To traja maksimalno en mesec.
Midva imava Sasa Drobnica. Ful dober res. Imel me je punkcijo in obvlada. Mogoce sem tudi zaradi njega lazje zdrzala. Ja, 35 foliklov, 22 celic in kratki protokol :) imam se 9 zamrznjenckov.

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: II pričakujemo februarja 2015
2.2.2015 14:36:27   
*Junona*
Hojla, punce.

Danes smo 2. 2. in komaj čakam, da se katera javi, da je zagledala user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz bom delala test v petek, če se prej ne ulije. Kako se ve kaj počutite? Živčki kaj delajo?

_____________________________

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu anjam)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: II pričakujemo februarja 2015
2.2.2015 14:38:10   
*Junona*
user posted image F E B R U A R user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image


01.02.2015

Marčevka2010

03.02.2015

obupanka_
~pikapoka~

05.02.2015

chandablue
*Junona*

07.02.2015
chebula

14.02.2015

chocolatecake

15.02.2015

Pajama

18.02.2015

Neza007
She1

20.02.2015

mony123

25.02.2015

MauMow

Februar

Witch


user posted image NAVIJAČICEuser posted image
niinii, Katte, chocolatecake, biba85, mamica deklicam, Shana86, MauMow, Pajama, SU, ~pikapoka~, polhek2, witch, LadyJen

_____________________________

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: II pričakujemo februarja 2015
2.2.2015 14:39:16   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen


user posted image F E B R U A R user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image


01.02.2015

Marčevka2010

03.02.2015

obupanka_
~pikapoka~

05.02.2015

chandablue
*Junona*

14.02.2015

chocolatecake

15.02.2015

Pajama

18.02.2015

Neza007
She1

20.02.2015

mony123

25.02.2015

MauMow

Februar

Witch


user posted image NAVIJAČICEuser posted image
niinii, Katte, chocolatecake, biba85, mamica deklicam, Shana86, MauMow, Pajama, SU, ~pikapoka~, polhek2, witch, LadyJen






_____________________________

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: II pričakujemo februarja 2015
2.2.2015 14:40:23   
*Junona*
Ufff, ne gre meni tole urejanje, sem že pozabila, kako gre. Želela sem chebulo dodati na seznam.

_____________________________

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: II pričakujemo februarja 2015
2.2.2015 14:47:33   
Tikie
anjam samo laparo si imela?Dobre novice tudi zameuser posted image Midva sva do sedaj dala skozi on spermiogram,pa jaz kri za hormone in pregled pri tirologu in tukaj je vse bp.Tako, da me sedaj čaka še laparo in pregled prehodnosti (tudi meni bodo delali oboje v enem), potem pa, če v 3eh mesecih ne rata pa iui/ivf.Za Drobniča sem tudi slišala, da je full dober, ja.Me veseli, da si še ena, ki to potrjuje.user posted image Upam, da bo tudi ta moja ok, ker tudi slišim od vseh, da je baje dobra.
Ti si imela res ekstra dobre rezultate...a so kej ugotovil zakaj se ni prijelo?Kdaj greš spet po pingvine?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: II pričakujemo februarja 2015
2.2.2015 15:28:47   
Marčevka2010
Jaz sem bila prva na seznamu februark. Žal ne bo nič, je včeraj prišla tetka s Krvavca, točna kot urca.user posted image Ni fajn, ampak sem optimist, da bo ratalo. Vprašanje je samo kdaj.user posted image Upam, da še letos. Bom pa enkrat aprila imela bris pri g. in, če do takrat ne bo še nič bom prosila, če malo z UZ-jem pogleda vse skupaj, če je vse OK. Sem pa tečna kot driska, me je PMS matral za znoret. Tako, da upam, da bo teh par dni kmalu mimo, se mi prav vliva sedaj, pa še v službi sem.

Chocholatecake te razumem in podpiram. Ne moreš biti vedno pozitivna, kdaj pride dan, ko je treba dati ven iz sebe in je potem bolje.user posted image

Upam, da boste ostale imele več sreče ta mesec. user posted image Držim pesti za vse, jaz pa se selim v marec.

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: II pričakujemo februarja 2015
2.2.2015 15:31:23   
MauMow
Marčevka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?