Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
še kar ni. Ampak me je včeraj moj tolk dobr
, da mi je čist vseeno
.
Bravo punca 
pa moja G ni nič naredila. Jst nisem vedla zakaj do teh izcedkov prihaja. Potem sem ji pa čez 1 leto zatežila, da mam dost teh izcedkov in 7 dni pred M nosit ščitnike perila in boh pomagej. Mi je pa predpisala Estimo in od takrat jih nimam več. Tudi razložila mi je da je to popuščanje rumenega telesca, ki pa je potreben da se zarodek lahko vgnezdi. Halo? Poj pa res čudn da ne zanosim, a ne? sem bla jezna na njo!
... bova pa ta mesc po M začela delat ja
Ampak to samo zadnji teden ciklusa. Mislite, da je to kaj narobe? Se mi pa to dogaja ze od nekdaj, samo nikoli nisem temu pripisala nobenega pomena. Sem danes razmisljala, da ce bi bila tista endometrioza ali kaj je ze, bi me najbrz bolelo skos ali ne?
in to komaj naslenji ponedeljek. To čakanje je res nadležno, ker se ne moreš 24 ur na dan zaposlit z nečim, kar bi te odvračalo od tuhtanja, če boš ali ne. Da ne omenim namišljenih simptomov, ki se izjasnijo komaj takrat, ko začneš krvaveti
Jaz imam sicer boleče ovulacije od kar sem nehala s KT, tko da mislim da tele KT res delajo sranje v telesu..