Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, če pa je bil samo en folikel, ki je rasel v cisto, pa ovulacije ni bilo.
Vse se stokratno povrne.
. Je pa gin.rekel, da se na ultrazvoku vidi, da imam majhne ciste na jajčnikih, ki bi naj same popokale?? Ker imam včasih v času ovulacije krvav izcedek. A je lahko to kakšna ovira pri zanositvi?
, sam kaj naj lahko le čaka, se pa vseeno trudiva za bejbija. Izcedek je pa danes malo krvav....tko da upam, da ni še kej druzga narobe, samo naredila mi je UZ in rekla da vse ok, razen cista. Kako veliko pa imaš, jaz cca.3x3 cm. Mah upam, da bo kmal mim...
A mi lahko katera svetuje, ali je mogoče katera že doživela....v četrtek sem šla na pregled k gin.ker pač februarja mens. nisem imela, in u ultrazvokom mi ugotovi da imam cisto, 3x4 cm, ne ve kakšene substance je, naslednji dan sem dala samo kri in sedaj čakam 14 dni..kaj in kako....Zanima me če je normalno, da pač nimam menstruacije? Otrok še nimam, se trudiva šele pol leta, mi lahko ta cista povzroča velike težave?
Vem da ti nisem zdej odgovorila tocno na tvoje vprasanje, upam pa, da sem te vsaj malo pomirila.
Ampak cista pri M ni izginila, ampak se je samo zmanjšala. Ampak ni velika, komaj 23mm, kar nekateri G sploh ne štejejo za cisto, čeprav boli pa kar fejst.
.