|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vročina po operaciji slepiča
17.3.2015 13:49:52   
acidos
Zaradi bolečin v trebuhu smo v četrtrek peljali 5 letno hčerko pediatrinji nakar nas je napotila v bolnišnico jesenice in zaradi vnetega slepiča ji pri tem tudi odstranili. Naslednji dan je odlično okrevala čeprav ni imela apetita in je slabo kaj pojedla. Mislili smo da v soboto bo dobila odpusnico, ki pa se je na žalost stanje poslabšalo z povečano telesno temperaturo 38,5. Teperaturo so ji zbijali z sirupom in z pomočjo infuzije ker so mnjenja da gre za virozo. Preverili so ji tudi kri da ni slučajno kaj v zvezi operacije slepiča ampak so izvidi bili čisto uredu, rana na trebuščku je tudi uredu in trebušček je tudi mehak tepperatura pa še vedno prisotna zato smo v ponedeljek dobili tudi odpusnico in rekli če ne bo uredu naj jo peljemo pediatru. Danes v torek je še vedno prisotna temperatura (37,5-38,5) in bolečina v trebuhu in tudi apetita še vedno nima tko da sploh več nisem pameten kaj bi bil lahko vzrok tega. Najbolj me skrbi da ni kaj narobe v povezavi z operacijo. Popoldne gremo tudi k pediatrinji da vidimo kaj bo rekla, ker mi je malo čudno da bi 4 dni bila prisotna temperatura zaradi viroze. Zanima me vaše mnenje, kaj vi mislite o vsem tem in kaj bi lahko bilo
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?