|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznjenčki
30.3.2015 11:42:38   
Anonimen
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznje...
30.3.2015 11:44:59   
stasinko
Takole, mislim, da je čas za novo temo oz. novo skupinico...in sicer vseh nas, ki smo se začele boriti marca...in se bomo še aprila in maja :)
Skupaj je vsekakor lažje...kaj ne?

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznje...
30.3.2015 13:02:53   
nunalie
Stasinko, user posted image za novo temo! :) Sem že ena izmed tistih, ki se je začela boriti v marcu. V sredo imam prvi UZ, da vidimo kaj je zraslo. user posted image .

(odgovor članu stasinko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznje...
30.3.2015 13:35:02   
stasinko
No me veseli, da smo se začele zbirati :)
Jaz sem opravila 14 dnevni suprefact in sem zdaj že 6 dan na kombinaciji suprefacta+puregon.... in danes ni moj dan user posted image , vse me špika, tišči, boli...slabe volje sem! Ampak jutri je nov dan :) v petek pa UZ :)

(odgovor članu nunalie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznje...
30.3.2015 13:47:44   
nunalie
No, jaz sem šele četrti dan na Puregonu (200), pa včeraj ni bil moj dan. Mi je bilo noro slabo, težko sem dihala, tako da sem šla prav na urgenco, pa nisem največja občutljivka. Sem se ustrašila, da je kaj drugega, ampak so stranski učinki. Mi je pa zanimivo to, da mi v prejšnjem postopku ni bilo nikoli slabo, le malo mi je odpornost padla. Pojma nimam zakaj se mi je tokrat to zgodilo.

Ampak nima veze, danes in jutri sta nova dneva in po vsem tem smo še močnejše. user posted image

(odgovor članu stasinko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznje...
30.3.2015 22:29:59   
Arual
Hey. Se vam tudi jaz pridružim. Sedaj jemljem Dabroston, da si sprožim menstruacijo. Grem pa v mesecu aprilu po zamrznjenčka. Bo pa to drugi poskus, v bistvu prvi z prenosom zarodka saj prvič ni bilo prenosa zaradi hiperstimulacije. Bo kar bo. Upam pa seveda na najboljše.

_____________________________

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu nunalie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznje...
31.3.2015 15:53:50   
molekulca
Hojla, se iz teme jan-feb. selim kar sem user posted image Trenutno sem 8 dan po et-ju in sem zaradi krčev in bolečin že čisto brez upanja. Mislim, da do testa sploh ne bom prišla.
nunalie, jaz nisem po puregonu imela npbenih stranskih učinkov. V bistvu med samim špikanjem sploh nobenega. Edino 2 modrici,ampak se je dalo preživetuser posted image
arual, v temi jan-feb je zanosila dečva z zamrznjenčkom, tako da kar pogumno. Si pri Rešu?
stasinko, user posted image za odprto temo user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznje...
1.4.2015 9:29:47   
itaMara
Draga dekleta,

nekajkrat sem vas prosila za nasvet v temi jan/feb...in nekatere ste seznanjene z mojim ''problemčkom''. Vas malce spremljam in vam sedaj povem...UMIRITE PSIHO, VSE BO OK :) Vem, težko je (tudi sama imam težave s tem), ampak naj vam predstavim na svojem primeru, čeprav se še ne spopadam s tem to fazo v kateri ste ve, ampak vseeno psiha dela na polno.
Torej, mojauser posted image je vedno točna, 28 dni, dan gor ali dol.
1. Najina želja po otročku je bila tako močna, da sem po več kot pol leta poskušanja že upala, da sem noseča...in user posted image je zamujala 10 dni. Kupit sem šla test, pridem domov in se ulije - psiha.
2. Veste, da sva se odločila za postopek, moj je že na Profertilu, nakar izvem, da moram na poseg LLETZ, kar pomeni, da do jeseni nimava kaj upat na postopek. Dobila sem že datum za poseg (hehe, danes je bil ta dan), nakar meni user posted image zamuja za 5 dni - psiha. Poseg sem morala seveda prestavit.
Pač 2 nedolžna primera, ampak psiha nam vedno nagaja. Tudi mene vse živo špika in boli, od kar razmišljava o otročku, prej nisem sploh čutila svojih organov, sedaj pa štala. Kar je po eni strani ok, po drugi pa tudi ne. Kaj šele vam dela, ko čakate na pluske, sploh, ko vas špika in hoče pacat in nagajat...Ampak s pozitivo bomo mogoče omilile neprijetne znake. Ne tisto zunanjo, namišljeno pozitivo, ampak notranjo. Vem, večkrat je minus kot pa plus, ampak enkrat bosta 2 debeli user posted image tudi za nas in imele bomo prekrasne user posted image .
V sebi moramo biti prepričane, da bo vse ok. Pa saj lahko, kajne? :)user posted image ...no, vsaj potrudimo se lahkouser posted image

Tako da, pogumno v bojeuser posted image
Držim pesti za vse, ki že grejete pikice in tiste, ki še boste user posted image

(odgovor članu molekulca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznje...
1.4.2015 11:50:20   
Arual
Zdravo,
Molekulca jaz señm v MB. Verjamem, da bo vse prišlo ob svojem času tako da sem pogumna. Kje si pa ti?
itaMara - vem kako je ko ti psiha dela 200 na uro. Jaz sem isti primer kot ti. Menstruacije zamujajo testi negativni potem pa se ulije. Sem v prvem postopku skoz razmišljala o hiperstimulaciji in evo ga sem jo dobila. Tako da sedaj se prepričujem da bo vse vredu.
Mislim, da si po 8 letih želje in vstrajanja zaslužim +.



_____________________________

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu itaMara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznje...
1.4.2015 14:03:57   
molekulca
aaa ItaMara, tut ti si tukaj? Super, da sta se odločila za postopek, malo manj pa sem vesela tvojih zapletov. Ampak.... važno je, da se premika. Je pa res hudo čakat... Jst sm bla na začetku postopka čist ok in SPLOH nisem zastopila žensk, ki se jim vlečejo dnevi do testa.... no, zdaj jih. Ja psiha je user posted image . Hočeš nočeš, sem danes bila vmalti, da mi je dopoldan minilo, sedaj bo pa spet samo čakanje pa čekiranje ali je izcedek ali ga ni, ali pride M ali je ne bo.... GROZA!
Arual, jaz sem pa kar pri slavnem Rešu user posted image Ne vem zakaj, ampak od njega greva vedno dobre volje. Za transfer smo bili dogovorjeni ob 9 uri, pa me kliče 15 čez 8, da kje smo, da me čakajo, naj prideva čimprej, a midva še dobre pol ure do PO. Ampak, hude jeze ni bilo, sva se pa z možem na ta račun v avtu kar dodobra presmejala user posted image



(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznje...
1.4.2015 17:57:00   
sancy11
Zivjo vsem se od mene...
Evo jaz sem 12 dan po ET (do sedaj 1x frisen poizkus, 1 x z zamrz.) in so se vceraj zaceli rahli rjavi izcedki. Vse mi je ze dol padlo ker mislim da tudi tokrat ni uspelo.
Najbolj mi je bedno ker sedaj kar nekaj casa ne bom mogla it, poste o 1 morebitnem zamrznjencu namrec ni. Ali katera ve, kdaj se lahko gre v nov postopek.
Sem pri dr. Resu...
Molekulca kako s tvojimi izcedki??
Sporocim kako se bo izteklo...

(odgovor članu molekulca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznje...
1.4.2015 18:13:32   
molekulca
sancy11, natanko vem, kako se počutiš. Prebrala sem vse mogoče in nemogoče forume glede izcedkov, ampak, na žalost, bo treba kar počakat, kaj se bo razvilo. Na trenutke upam, da vseeno ni konec, ampak sem tudi jaz že obupala.... mam pa še 2 eskimčka.
Glede pošte o zamrznjenčkih pa mislim, da Reš sploh ne pošilja. Ne vem, jaz sem mela transfer 5.dan so nama jih lepo zamrznili. To je to. Verjetno pa je drugače, če imaš transfer 3.dan in potem verjetno počakajo do 5. dneva ali se še razvijajo naprej. Na kateri dan si ga imela ti?
Pri meni je bil izcedek najmočnejši zjutraj, sedaj pa ga skoraj da ni. Me je pa začelo bolet v predelu križa. Pred M me nikoli ne boli. Držim peste za naju obe, da dočakave user posted image user posted image
Testa še nisi naredila?

(odgovor članu sancy11)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznje...
1.4.2015 18:18:18   
sturla
Nom,jaz sem tista,kateri je ratalo z zamrznjenčkom user posted image takrat sem bila še anonimna user posted image sedaj sem že po nuhalni in vse kaže samo dobro, naj bo še naprej tako.

arual držim pesti za tvoje pingote user posted image lahko bo prvi, lahko pa zadnji kot pri meni..samo da bo! user posted image

Punce,navijam za vas! user posted image vidim,da je letošnja statistika neverjetna! Bravo me! user posted image

(odgovor članu sancy11)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznje...
1.4.2015 18:25:59   
perla*
Molekulca kako to misliš, da Reš ne pošilja pošte?!

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznje...
1.4.2015 18:26:04   
sancy11
Transfer sem imela 3. dan. Rahle bolecine v maternici in zeloooo napete prsi. Vse se je koncalo z vcerajsnjim dnem
ko so se zaceli izcedki. Posto sem v prvem ivf dobila (2 zamrz.) ki se nista obdrzala. Test imam predviden na petek,
samo ga bom delala v soboto, ker bom doma in bom lahko mirno predihala situacijo...

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznje...
1.4.2015 18:54:01   
molekulca
em... ne vem. Predvidevam, ker je nisem dobila in so mi jih zamrzlni ? Kdaj pa jih pošilja potem?
Rečeno nama ni bilo pa nič glede pošte.... user posted image evom, pa mam neki druzga za mislt user posted image

(odgovor članu sancy11)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznje...
1.4.2015 19:00:33   
sancy11
Jaz imam dokument Obvestilo o stevilu zamrznjenckov doma iz prvega postopka.
Prav tako sva morala oba podpisat in poslat nazaj da se strinjava z zamrzitvijo.
A ti nisi sedaj dobila nobenega dokumenta?
Jaz bom jutri kar embrioliga v PO klicala...

(odgovor članu molekulca)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznje...
1.4.2015 19:03:29   
molekulca
Ja, midva sva podpisala kar na dan transferja. Sem pa ravno v papirjih, ampak obvestila ni nobenega....
Jaz sem jim že mail poslala, vendar boš verjetno tu prej dobila odgovor, tako, da se priporočamuser posted image
Dobra si, da boš delala z enodnevnim zamikom test. Jaz naj bi ga v ponedeljek, če ne bo prej M.

(odgovor članu sancy11)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznje...
1.4.2015 19:17:30   
perla*
Molekulca ne razumem...kdaj si pa potem zvedela da imas zmrznjencke?
Meni so 5. dan ob transferju rekli, ce bodo dali kaj zmrznit posljejo posto. Sicer ne. Poste ni bilo. Zdej mi pa ti domislijo zbujas...kaj ce so? :-)

(odgovor članu molekulca)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznje...
1.4.2015 19:22:08   
molekulca
:) Evo, nama je bila pred transferjem predstavljena statistika. Od 7 oplojenih celic, so se obdržale 3. Eno so mi vstavili, za ostale dve pa naju je Reš vprašal, če jih bova dala zamrznit. Itak sva bla za. Podpisala sva papir, da se strinjava z zamrznitvijo in to je bilo to. Potem jaz sklepam, da imam še 2 zamrznjenčka, ker pošte ni nobene.

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznje...
1.4.2015 20:41:59   
pejko
Punce, naviiiiijaaaam!!! user posted image user posted image user posted image
Nama je uspelo februarja, v 5. poskusu. Pred testom nisem imela NIČ znakov, joške zmanjšale, nič špikalo -- vse isto kot takrat, ko ni uspelo!

Držim pesti za vas!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu molekulca)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznje...
1.4.2015 20:59:58   
jagodka80
Da se še jaz "pofočkam". Sem "stara novinka". Pred dvema letoma nama je uspelo zanositi v 5. postopku (in osmem transferju), par metrov stran od mene spita dva krasna petnajstmesečnika. Ta mesec grem po edinega zamrznjenčka, sem pa v Mb (prve štiri postopke sem bila pri Rešu, tako da njegov način dela kar dobro poznam). Če nama ja usojeno, bo uspelo, drugače pa sva to zgodbo zaključila. Kaj dela psiha, sama predobro vem iz prejšnjih postopkov. Postopki pri Rešu so me popolnoma izčrpali - najprej sem mislila, da je fino, da se odvija vse tako hitro, a telo in duša si ne moreta odpočiti. V trinajstih mesecih sem imela pri njem sedem transferjev (v štirih postopkih). Sedem razočaranj. Oba z možem sva bila na koncu živčni razvalini. Eno leto sva si vzela časa, da sva se "spet sestavila", meni je ogromno v tem letu pomagal tek; in pa najpomembnejše - zamenjala sa center. Maribora ne morem prehvaliti. Tako, to je na kratko moja zgodba. Veliko padcev, a vse je pozabljeno, ko držiš v rokah svojega otroka. Tako da, punce - ne obupajte. Lahko vam bo uspelo že prvič, lahko da vam bo - kot je meni - uspelo šele osmič. Splača pa se vztrajati :)

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznje...
1.4.2015 21:21:09   
nunalie
Evo punce, danes imela UZ, se špikam še naprej. Mi je pa Reševa na UZ-ju odkrila cisto na jajčniku, kar veliko, pa mi ni točno znala povedati kako naprej. Ali bo transfer ali ne, pač se špikam do sobote, ko imam spet UZ. Kakšna s podobno preizkušnjo? V prejšnjem postopku pa mi je zrastel polip, vendar transferja ni bilo, ker se mi nobena celica ni oplodila. So mi ga odstranili po postopku. Skratka, meni vse zraste, samo tisto ne, kar bi si želela. user posted image

(odgovor članu jagodka80)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznje...
2.4.2015 7:49:52   
ziva1
Še jaz se pridružujem......to bo moj drugi IVF, moram še prej na ambulantno histeroskopijo in upam, da bo vse ok.

(odgovor članu nunalie)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: IVF / ICSI - MAREC, APRIL, MAJ + zamrznje...
2.4.2015 10:12:47   
Rawa
Nunalie, jaz sem imela enkrat v postopku veliko cisto na levem jajčniku. Pri punkciji je dr. Reš najprej "pobral jajčke", potem na koncu pa še cisto spunktiral. Je bil isti občutek kot pa pri jajčnih foliklih, nič tako groznega. Tudi do transferja je prišlo, se mi zdi da se jih je ene 6 oplodilo, 1 so vstavili in 1 zamrznjenček.

Pa srečno vsem!user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?