Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

) in Sania, hvala vama za odgovore.
, tudi krvavela nisem veliko. pri drugem je šlo za slepo nosečnost in je bila krvavitev zelo šibka, bolečin pa ni bilo (obakrat sem bila na čiščenju). če ne bi naredila testa, ko sem bila tretjič
sploh ne bi vedela, da sem, ker je krvavitev trajala kot normalna M tudi hujših bolečin nisem imela, na abrazijo mi ni bilo treba.
. Dežurni G mi je povedal, da gre za SS, vendar so me pustili čakat, če se kaj spremeni. Po preiskavah sem se sama odločila, naj me ščistijo, ker ni bilo prisotnega več nobenega nosečniškega hormona, znakov pa tako ali tako ne. Nato je sledilo tedensko okrevanje. Zelo težko sem hodila po stopnicah, ipd. Zdaj je vse za mano, vendar ostane pa zavedno v meni.
in le optimizem mi bo pomagal, da ponovno zanosim.
Po ss pa vse hitro mine, že ko greš domov iz bolnišnice! Ne se obremenjevat s temi vprašanji, le pozitivno glej na vse skupaj!!! Upam, da čim prej zagledamo
!