Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Počakej še malo .... Ni nujno, da je karkoli narobe, ampak men se je 3 dni po zamujanju M pokazala res rahla rahla črtica - komaj vidna kot pri tebi ... potem sem čez 2 dni ponovno delala, se ni pokazala ornk črtica ampak še vedno rahla, čeprou bolj vidna od une prve ... potem 7 dni zamujanja sem imela pa ornk črtico - logično, ker je biu hormon 255 ... ampak potem sem pa začela čez 4 dni blago krvaveti ( rjavi izcedki ... ) ...
aha, joj hvala za opozorilo, o tem tut razmisljala nisem drugace, sicer spikalo me ni nic, mi je pa cudno ker drugace sem jo vedno dobila se nekaj dni prej zadnje mesce, zdej pa zamuja, ampak mislim da testi bi mogli bit zdej ze pozitivni, mislim da bi se morala videt bolj orng crtica
aha, joj hvala za opozorilo, o tem tut razmisljala nisem drugace, sicer spikalo me ni nic, mi je pa cudno ker drugace sem jo vedno dobila se nekaj dni prej zadnje mesce, zdej pa zamuja, ampak mislim da testi bi mogli bit zdej ze pozitivni, mislim da bi se morala videt bolj orng crtica
Ponavadi se pri IMN pojavijo kar bolečine predn jo dobiš, tako,d a pri tebi je vse OK .... pri tebi je bla igurno pozna O ...
Minikimi, mogoče si samo kasneje ovulirala in posledično kasneje zanosila. Držim pesti zate, da se vse izteče ok.
Sofie in Janchek81, tudi za vaju držim pesti, mogoče pa le ne bo in sta
Če sm iskrena bi kr rada vidla, da se mi zdj ulije, ker teli roza izcedki lih niso OK ... pa še tko, da bi vseen rada,da se ne bi na dopustu pol sprašvala, ko bom čutila, da je kakšna sluz pršla, a je vse ok al ne
Jaz testa ne bom še delala .... sm bla lih kar na wcju in se je pojavila že bolj rdeča sluz, ni bla več roza, tko, da upam, da se zdj zdj ulije še, pa bo pika na I
No, jaz sem se odločila, da če je še dons ne bo, da grewm popoldne po test in ga naredim jutri zjutraj, da bom vsaj vedla pri čem sem, predn gremo na dopust ... Če bo me bo valda mal strah, da ne bo šlo na dopustu kaj narobe, če bo test negativen bom pa vsaj vedla, da mi tok zamuja in da je maybe kriva polna luna ....
Sofie, načeloma priporočajo test, ko ti M zamuja (po moje je mišljeno 1 dan). Je pa res, da če nimaš rednih ciklusov, je problem, ker ne veš, kdaj zamuja, kdaj pa je samo daljši ciklus. Ej, jaz bi naredila na tvojem mestu Upam, da bo to to, ker si mi nekam sumljiva
Ja, naredila sem test danes zjutraj in je pokazalo rahlo drugo črtico ... zdej .. al bo lahko prišla tečka, al pa je tok mal hormona ... če tečke še ne bo, bom v sredo še enkrat naredila test