|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
10.4.2017 11:15:46   
Tara9
Ja 17 tednov, še malo in bo polovica. Ne vem kam gre čas resnično, verjetno nimam toliko časa za štetje in razmišljanje in je lažje.

No lepo, potem naj kar traja tole tvoje počutje. Res sem vesela, ampak sem kar nekako vedela (podzavestno), da se nam kmalu pridružiš user posted image .

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
   RE: Bodoče nosečke II
10.4.2017 13:05:00   
tamala86
Bluegirl user posted image čestitke!user posted image user posted image

Sem vesela, da si se nam pridružila med nosečkami!!!user posted image Same lepe novičke...

Tara in MauMow...hmmm...a pol se moram jaz obremenjevati s kilami...26 tednov in imam +8,5. Ojoj...sem rekla do 12kg, ker sem štartala z manj kilami kot prejšnje 2x. Prvič je šlo gor 20, drugič pa samo 8. Je pa zdaj bolj podobno prvi nosečnosti...tudi bruhanje in to... ja, še zmeraj bruham, najslabše je dopoldne. Sicer pa odvisno od dneva, včasih manj, včasih več...

Jutri imava 3D/4D v Dravljah, komaj čakam...še nisva bila nikoli na 3D UZ. OK, na nuhalni je naredila, drugače pa ne...da vidim našo pikico. je pa ful aktivna, skoz brca, sploh ko počivam. user posted image Čas tako hitro beži, mi pa sploh še nismo začeli delati frčado in sob...upam, da bo končano do konca meseca. Potem pa oprema za tamali in spalnica...in šele potem se bom lotila pregleda stvari za dojenčka. Imam praktično vse, razen podloge za previjanje in najmanjših oblačil. Ker sem tamalo številko prodala...ostalo sem posodila prijateljici in mi že vrača...je njena mlajša eno leto in je že ujela mojo malo žabi.user posted image user posted image
Včasih se zalotim, k se sprašujem, kako bo, ko bojo 3!? Kaj pa ta...moj je od nekdaj navijal bolj za punčke. V vseh nosečnostih...no, sej vseen, sam da je vse ok, samo vedno je govoril za punce...pa mi v soboto reče...veš, bi bilo pa vseeno lepo imet tud enega malega fantka, mini me!!!user posted image user posted image user posted image sem ostala brez besed user posted image

En lep pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
   RE: Bodoče nosečke II
10.4.2017 13:26:16   
MauMow
Bluegirl ČESTITKE!!!! In srečno do konca!!!!user posted image user posted image

Ja kile ja... Uff upam da ne presežem 10 kar mi je maxi meja.

Tamala no super za 3D UZ. Meni je bil super. Okoli 30t so mi naredili in sem dobila tako lepo sliko njegovega obraza.. In točno tak se je potem rodil. Faca tale tvoj. A to pomeni da bo tudi Baby št.4 mogoče v planu? En kolega si je pa res skos želel fanta pa je mel 3 punce že. Pa je rekel dajma še probat. Pa rečejo pri 4 na nuhalni da je punčka pa se je samo za glavo prijel. Potem pa za njegov RD morfologija kjer pa G reče ja fant bo. In njemu so se odprla nebesa. user posted image

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
   RE: Bodoče nosečke II
10.4.2017 13:33:01   
Tara9
Ne tamala ti pa nimaš pravice jamrat o kg. Boga si s tem bruhanjem in slabostjo, tko da hvala bogu da se te sploh kaj prime, nič se sekirat, samo da bosta vidve ok. Jaz sem drugo. Ni blo prehude slabosti, malo samokontrole in evo za zdaj minus 1kg, ampak počakaj, kaj bo po 20. tednu ne vemo user posted image . Sicer pa lepo, da si se oglasila. Uživajta na UZ.

Maumow midve se bova pa skupaj spodbujali, da ne prekoračiva 10 a prav user posted image . Meni je zdaj sicer v parih dneh trebuh ful skočil, ampak kg še obvladujem, zaenkrat user posted image .

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
   RE: Bodoče nosečke II
10.4.2017 13:39:52   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Maumow midve se bova pa skupaj spodbujali, da ne prekoračiva 10 a prav user posted image . Meni je zdaj sicer v parih dneh trebuh ful skočil, ampak kg še obvladujem, zaenkrat user posted image .


ZMENJENO!!! Jaz probam jesti počasi... AMpak moram na 3 ure dat nekaj v usta ker mi je full slabo drugače.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
   RE: Bodoče nosečke II
10.4.2017 13:41:12   
Tara9
Sej to je super. 5 manjših obrokov na dan je pravilno user posted image .

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
   RE: Bodoče nosečke II
11.4.2017 7:51:32   
Bluegirl
Jutro,

le na hitro se javljam, ker delo priganja. Res mi je smešno - ravno včeraj sem se hvalila, kako je bolj znosno in vse to glede prehrane. No, cel dan mi je bilo tako močno slabo, da sem komaj preživela. In pojedla kar nekaj svinjarij, ker mi samo med jedjo ni bilo slabo. user posted image Upam, da je bil včerajšnji dan izjema. Drugače pa hvala vsem za čestitke. Da bi le vse bilo OK - to si želimo.

Tamala, super za 3D, uživaj! user posted image

Kaj več pa drugič.

Lepo bodite.

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
   RE: Bodoče nosečke II
12.4.2017 9:57:02   
tamala86
Živjo!

Evo včeraj je bilo super na 3D. Mere v mejah normale, smo pa med malo lažjimi...samo tudi midva nisva glih med velikimi in težkimi. user posted image še zmeraj ne vem po kom je tavelika, ker bo kmalu velika kot jaz...pri 7ih ima 130cm, 28kg in št. noge 33/34. Tamala je pa manjša in bolj drobna.
Smo pa lepo videli spol in ja, 100% punčka!!! user posted image Ime imava že izbrano...no, spet sem ga izbrala jaz. Prvič je pa on...user posted image Vedno imava dve imeni in se potem odločiva (vsak predlaga eno pa mora bit obema vsaj malo všeč), zdaj pa ne, ker jaz že od rojstva tamale vem, da če bo kdaj še kakšna punčka, da bo pa Jerca! user posted image Takrat mi je ratalo to ime ful všeč in sem rekla, da če bova še imela, da ji bo tako ime...Za fanta imava pa že od začetka samo 1 ime...in je še vsa leta isto ostal. user posted image

MauMow ne bejbija št. 4 ne bo. user posted image To je najin 2. otrok po IVF, nimam jajcevodov, tako, da UPS-a ne more bit, imam samo en jajčnik in slabe vrednosti FSH in AMH. Moji reprodukcijski organi so kot pri ženskah nad 40-im letom. Je rekla dr. Reševa, da sva 3x zadela na loteriji...glede na to, da imam take težave in nam je uspelo. Se pa vprašam velikokrat, če kdaj mine želja po otrocih? Ker tudi zdaj si ne morem rečt, da je to to...čeprav vem, da sva zaključila. No moj kdaj prav, kaj pa veš čez par let...samo težava je v tem, ker jaz nimam več par let. Moja biološka ura že ornk tiktaka. Ampak, bova pa imela 3 prekrasne punčke in vse kar si želim je to, da so zdrave. user posted image


Kje sta se pa zgubili noname in žabinčica?

Nosečke, uživajte!!! user posted image

LP

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
   RE: Bodoče nosečke II
13.4.2017 10:33:13   
MauMow
Aja Tamala nisem vedela da je to drugi IVF dojencek. No super da vama je ratalo imeti tri skratke. Bo pa ati na vnucke pocakal user posted image .


(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
   RE: Bodoče nosečke II
14.4.2017 7:30:07   
Tara9
Jutro,

evo me nazaj v službi. Sem bila 2 dni doma, miška piša je imela reakcijo na cepljenje, mi je kuhala dva dni po malem, ravno toliko, da nismo bili za nikamor. Danes me je mož zamenjal, bo doma še za ziher, jaz pa malo delat. Se včasih hecam, da se grem v službo malo spočit user posted image . Jap 2letnik je kar zalogaj, ampak je res luštno obdobje. Tko čebljamo da se ji nonstop smejim user posted image .

tamala vsa čast, potem so vama bile te punčike res namenjene, oziroma je bila želja tako močna, da se je uresničila user posted image . Jaz si tega recimo sploh ne predstavljam. Prvo hčerko sem si res želela kot nora, svet ni bil popoln dokler je nisva dobila. Želja po drugem je seveda bila prisotna, ampak ne do te mere, da bi recimo obžalovala, če bi ostala samo na enem. Ah saj ne znam niti opisat user posted image . Seveda imam rada in si želim bebice v trebuščku, ampak nisem bila pa tako zagnana kot prvič, ko je bil prisoten občutek, da mi nekaj manjka v življenju. Tako da jaz že v tem momentu vem, da tretjega otroka pri nas ne bo. Enostavno se jaz tako ne vidim. Tvoj bo pa res blažen med ženskami user posted image . Si kar predstavljam kako luštni boste.

Kako boste preživele praznike in podaljšan vikend? Pri nas nič posebnega. Moj dopoldan dela, tako da bova sami, popoldan kak sprehod in to je to. Nekih hudih običajev za veliko noč nimamo, najbolj važno, da smo skupaj.

Lepo bodite

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
   RE: Bodoče nosečke II
19.4.2017 14:12:55   
asyka
joj punce jaz sem se pa danes slučajno spomnila tele teme... od junija 2015 sem marsikaj izklopila,... in zdaj med tem, ko moja Nika spi vas berem. Vesela sem za vse vas stare borke, za vse male škratke .. prav luštno mi je malo bilo prefirbcati kako ste, koliko vas je že v dvoje, četvero ... ahhhuser posted image

_____________________________

The secret of life is hidden in DNA.


(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
   RE: Bodoče nosečke II
20.4.2017 7:38:33   
Tara9
O Asyka kako lepo, da si se oglasila in da te je zaneslo sem po 2 letih. Povej kaj več, kako ste? Po zapisanem sodeč imaš malo princesko. Na zadnje, ko si pisala, si bila še nosečka a ne. Kako vam gre?

Kje ste ostale, vse zginile user posted image .

Pozdravčki

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
   RE: Bodoče nosečke II
20.4.2017 8:18:13   
asyka
Tara ja nazadnje sem se bila nosečka. Mislim, da sem se zadnjič oglasila po prometni. Potem pa malo zapustila forume. Decembra 2015 smo dobili našo babo, ki je v trebusku dala pravi adrenalin skozi. Ampak je bilo z njo hb vse OK, samo pri porodu je nam dala malo vetra. Spim že ne 1,5 leta. Odvisna je od zize... In zbirava pogum za ponovne boje na črtice...

Drugače pa nas bo vsak čas odpihnilo :):)

_____________________________

The secret of life is hidden in DNA.


(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
   RE: Bodoče nosečke II
20.4.2017 9:13:42   
Radenska_
Ojla, jaz sem se odločila da raje v to temo malo pridem čvekat, v unih "upamo skupaj" raje ne bom več pisala, ker mi nesrečo prinašajo. user posted image

Bluegirl, tebe se spomnim, mislim da si imela avgusta 2014 rok, ane?

Čestitke!

No jaz sem v 21 krogu za drugega otroka, 2 ivf za mano v zadnjem letu, 4 prenosi, 3 nosečnosti, 3 splavi....trenutno nisem noseča...
Maja/junija grem po zadnjega zamrznjenčka...Plan mam še en postopek jeseni in če po tem postopku ne uspe, ostaneva pri enem, ker jaz psihično ne morem več, dve leti se že sam s tem ubadam, namesto da bi rekla enega otroka imam, vzgojiti dobrega človeka je hudo zahtevna naloga, časa zanj imam veliko, pozornosti mu ni potrebno deliti, iz izkušenj pa vem, da je biti edinec fantastično, ker sem bila 10 let edinka.
Dovolj mi je da to področje krmili moje življenje, v glavnem. Pa še tako fino nam je zdaj, da me počasi (a pod prisilo žal, glede na okoliščine) želja po še kakšnem mineva.
Vsakič ko spravljam obleke na podstrešje in stvari sem slabe volje. Za koga že to šparam? Ker vse kaže da za nobenega.


_____________________________

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
   RE: Bodoče nosečke II
20.4.2017 9:25:39   
Tara9
asyka ja točno, spomnim se nesreče, takrat si zadnje pisala. No, samo da se je vse dobro izteklo, kljub ne spanju user posted image . V "tolažbo", jaz že 2 leti ne vem kaj je konkreten spanec, in najbrž sem frej še za nekaj časa. Čeprav upam, da bo drugi vseeno malo večji zaspanček user posted image . Res sem vesela, da si se oglasila.

Radenska ti pa dobrodošla nazaj na tole temo, tale ti bo srečo prinesla user posted image . Sicer pa jaz priznam, da poškilim tudi tam kaj se s tabo dogaja in sem malo na tekočem. Mi je hudo zate, da si toliko tega dala čez, verjamem, da mora biti ubijalsko. Jaz vseeno še vedno verjamem, da se bo vaša družinica povečala.

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
   RE: Bodoče nosečke II
20.4.2017 10:15:45   
asyka
Radenska tebe se tudi spomnim, takrat pred 2 letoma smo skupaj malo navijale ena za drugo. Upam, da vaju vseeno nekje čaka ena dušica. Drugače saj vem, da sta ziher vse poskušala. Ampak kaj pa mogoče kakšne bioenergije in podobno? Za podporo? Držim pesti, da vaju vseeno preseneti plusek in se seveda obdrži in vaju bo razveseljeval.

Tara9 jaz takoj podpišem za drugega otroka, ki bi spal več kot 3 ure v kosu :D ta najina sraka že od porodnišnice ni skupaj sklamfala več kot 3 ure. Sem nekaj časa vsem pravila, da drugi otrok ko bo tal začel spat. Potem pa razmišljam, zdaj sem glih navajena in naj se odvadim in vse jovo na novo user posted image

_____________________________

The secret of life is hidden in DNA.


(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
   RE: Bodoče nosečke II
20.4.2017 13:08:46   
MauMow
OOOO dobrodošle stare čvekice. Sem vesela da ste se oglasile. No pri nas trenutno po starem.

Tara9 sem še -1.5kg user posted image (sam ok sem še vedno zlo nazačetku - 11t3d). AMpak probam danebi šla... Sam doma tk dobro kuhajo user posted image Pa bolje mi je v želodcu če večkrat jem... Ah ja...

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
   RE: Bodoče nosečke II
20.4.2017 13:32:46   
Tara9
asyka potem najbolje nič več čakat, zdaj ko si utrjena je to to user posted image user posted image . Škoda se spet razvadit in navadit na spanje user posted image . Tukaj smo kar nekaj debat o nespanju v vmesnem času imele, te lahko potolažim, da nas je kar nekaj takih. V tej temi zgleda največ ne zaspančke delamo user posted image user posted image .

Maumow a si že v 12. tednu? Veš kaj, tole gre pa hitro, noro user posted image . Sicer pa bravo, zelo pohvalno, samo tako naprej. Jaz sem polnih 18t in tudi še vedno na -1kg, ampak zdaj počasi prihajam v tedne, ko bo navzgor obrnilo, upam, da ne preveč ufff. Trebuh mi je pa ta teden konkretno zrastel, tko da ni več šanse skriti. Se tvoje krvavitve umirjajo?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
   RE: Bodoče nosečke II
21.4.2017 11:16:32   
tamala86
Živjo punce!

Hmmm, sem imela kar nekaj materiala za prebrat! user posted image

Tara in MauMow...res gre hitro. Jaz sem že v 28. tednu... user posted image Imamo pa še toliko za narediti na bajti, da ne vem, kdaj bom vse zrihtala...upam, da tamala počaka vsaj do 2.7. Prvega pridemo z morja. user posted image Se mi zdi pa, da imam velik trebuh. user posted image Skoz pravim, da bo ta nekje vmes med tamalima...prva velika, druga bolj drobižkasta. user posted image user posted image Kako je pri vama? Večji trebuh kot 1.?

Bluegirlkdaj imaš pa pregled?

Radenska jaz ti res želim, da boš čimprej nosečka in, da bo vse ok do konca. vem kako je, ko je želja tako močna in kar ne uspe...mi smo za 2. se matrali 3 leta, 4 IVF, 2xsplav in 1 IMN...in smo jo dočakali, našo princesko. IN čudeži se dogajajo, zdaj čakamo še tretjo (se mi je zdelo, da sanjam,ker je ratal v 1. IVF). user posted image user posted image

LP vsem!!! user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
   RE: Bodoče nosečke II
24.4.2017 10:26:39   
MauMow
Ja danes že polnih 12t, se pravi sem v 13t. Hmm mal me dajejo živčki ker imam jutri nuhalno.....

Drugače pa bi samo spala, če bi lahko user posted image

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
   RE: Bodoče nosečke II
25.4.2017 7:16:29   
Radenska_
Hvala vsem :)

No, saj pravim, nekako sem se unesla, resnično.
Z malim uživam, ker je zdaj res sanjsko no. Spi skoz, priden je, vse ga zanima, ogromno lahko počneva skupaj...Super je.
Mi jutri šibamo na morje, vreme me ne zanima, komaj čakam odklop, spanje, uživanje... Res :)
MauMow, držim pesti za nuhalno, da bo ok.
Kako ste pa ostale, greste kaj na počitnice?

_____________________________

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
   RE: Bodoče nosečke II
26.4.2017 8:25:42   
Tara9
Hej hej kako ste?

Maumow nuhalna? Ubitvu sem zaradi tebe prišla sem pokukat. Kako je bilo? Sigurno vse super, samo firbec me daje :).

Tamala moj trebušček je malo manjši kot v prvo, ampak vseeno dosti opazen. Pomoje je zaradi nepridobljenih kg tak, ker v prvo sem bila že kot mali slonček user posted image . Kako si ti? Julij se res ekspresno približuje. Kam greste na morje?

Radenska lepo se imejte na morju. Vreme je sicer kislo, ampak kaj potem, važno, da ste skupaj in imate odklop. Tudi mi smo trenutno na dopustu, sončka je bolj malo, ampak se imamo ful luštno.

Bluegirl kako si ti? Si že imela prvi pregled? Jaz zdaj čakam morfologijo, čez 14 dni jo imam.

Lepo bodite in lepe praznike!

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
   RE: Bodoče nosečke II
26.4.2017 8:30:08   
MauMow
Radenska uživajte.

Ja evo mene iz nuhalne. Rezultat ok ampak čakamo še na DHT da vidimo kako bo. Tako kot pri sinu prvi rezultat bil ok ampak ne tak fulll fulll super, pol je pa DHT izboljšal. Je bil pa rezultat boljši kot je predviden za mojo starost. Upam da bo tudi tokrat DHT še izboljšal. Tako da sem zdej še en teden v čakanju... In po sečnici naj bi bil še en fantič user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
   RE: Bodoče nosečke II
26.4.2017 12:55:53   
tamala86
Ojla!

MauMow super novička. Samo, da je ok. Jaz sem imela v 2. nosečnosti najslabši rezultat na NS. Sem pa takrat šla tudi na DHT. Končni rezultat je bil od vseh treh najslabši. Nekaj čez tisoč.

Tara...uuu...že...res gre hitro. En, dva, tri pa bomo vse rodile. Mi drugi teden začnemo delati doma...2 tedna bo res pestro...pol se pa jaz začnem pripravljati na prihod novega člana, moj pa lahko dela še ostalih milijon stvari okoli bajte.user posted image Za praznike bomo doma, je treba pripravit vse za gradnjo...na morje gremo pa takoj ob koncu šole in sicer v Izolo. Bom pa dobre tri tedne pred rokom. user posted image Upam, da počaka, da pridemo domov. user posted image Drugo leto pa Dalmacija...letos bom prav pogrešala Hvar.

Jaz sem pa shujšala skoraj kilo...zadnji teden mi spet nič ne paše...sploh dopoldan. Do kosila pojem le malo sadja. Potem pa juho. Večinoma govejo, mi ful paše. user posted image In nekaj za kosilo...popoldne malo sadja, mogoče skuto s sadjem in potem večerjo. Pa 2x na teden si privoščim kakav zvečer in upam, da mi ne bo slabo. user posted image Ampak se tolažim, da samo še malo...pa mi ne bo slabo, samo jest bom smela pa še manj... user posted image no, samo upam, da se bova lahko dojili...

Se beremo! user posted image
Grem kuhat...široki rezanci s piščancem in šparglji v smetanovi omaki. user posted image njami... user posted image

LPuser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
   RE: Bodoče nosečke II
26.4.2017 12:56:38   
tamala86
Radenska uživajte...malo odklopa prav paše!!! user posted image

LP

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?