Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.?

kar se tiče službe, pa najbolje vem kako je, od 15 leta dalje sem delala ves čas preko študenta, zadnja 4 leta sem delala v eni firmi na tako odgovornem mestu, kjer študent niti pod razno nebi smel bit ..ko je pa zmanjkalo kupovanja statusov, pa nisem dočakala pogodbe, tako da... Sem doma, že debelo leto. No..ker sem ves čas delala, je diploma ostala na strani - seveda, no letos sem končno diplomirala, ko sem diplomirala sem si začela iskat službo pa? Vse kar sem dobivala so bili negativni odgovori, tako da sva se z mojim odločila da pač delava zdaj na
in dam iskanje službe na stran.. Saj drugače delam ampak nič od kjer bi dobila porodniško in delovno dobo
itak pa ... sej jo bom pomoje še pred 29.10 dobila ... ne vem zakaj mam pač tak občutek
samo očke treba odpret in se spravit
na obisk in če pride začnem z klomifenom.
. Tako da sem razčistila s seboj in bo kar bo. Tako da ne se bat, prej ali slej se bo najdlo kaj. Me prav zanima kako bo ko bom povedala veselo novičko