Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Pri nama je blo tako da sem js že kake pol leta prej začutla da zdej je pa čas za bebija, pa je reku moj dajma še počakat da bo pravi čas. Nakar pa mi kar na enkrat ko je bil na službeni poti in je razmišljal zvečer rekel, ej dajma met otroka. No in od takrat komaj čaka
. Pol sva začela načrtovati poroko in se poročila, in sedaj še kar delava na otročku... Si pa oba zelo, želiva. Jaz pa sem si enostavno tudi hitro, ko sem začutila, da najina zveza klapa, zaželela, da si želim najino družinico razširiti...
, vedno sem imela 29 dnevni cikel. Avgusta mi zamudila 1 dan, ta mesec pa 1 dan prehitro (ma nikoli še ni bila 1 dan prej
se nisem počutila nič drugače in sem odlašala skoraj cel teden s testom. Ko mi je res prvič v življenju zamujala že 6 dni pa sem nardila test. Potem so se pa začeli znaki...
potem bo to samo malo še povečal in bo razvajal oba...