Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

in pa zelo občutljiv. ampak ko sva se navadila en na drugega, odlično paševa skupaj, čeprav pravijo, da je to nenormalna kombinacija
, ali nam samo družbo delaš?
znajo te res prizadet stvari, ki npr določenih ljudi ne ... občutljivi ste dost ja ....
...ampak saj bo, treba bo optimistično in energično naprej; druge ni
.
je itq že od julija čudna..učer sta bla 2 plunka,dns pa še ene 2..mah bv vse skup. Včer sm mojmu povedala "veselo" novico..in je bil totalno iz sebe "to ni možno,pa kaku si jo dobila,ta mesec bi res moglo ratat..sej me hecaš da ni ane?" ah ja..
se mi zdi da je bil še bolj razočaran kot jaz..no in pol je bil itq čist slabe volje,še en projekt mu je neki nagajal mah itaq pol sva se pa še "užgala" zvečer tak da to je to en super dan,tko da dans sm "še bolš" kot včeraj..