|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
7.1.2016 15:35:38   
strukla
Ja ne pozirajo vsi hrane na zacetku sladkorcica, ker majo se mocn sesalni refleks in vrzejo hrano direkt ven.
Bravo res da se pse folgate, men je moj tamal za tri pse, macke pa pet otrok naporen haha.
Ja jst mam Calgel za dlesni, mu obcasno ko je hudo namazem. Pa zvecer da lepo zaspi. Je p res bogi cez dan, ves razdrazen.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
7.1.2016 15:43:23   
sladkorčica
Ja možno da kašen nima še tok razvito sam ne poznam oz nisem še slišala. Mogoče so to bol redki primeri. Moj mali uglavnem lepo požira sem mu zdaj parkrat dala kasico in zelenjavno in sadno pa je lepo šlo.

Men pa to sploh ni naporno nevem lepo jo dam na povodec in gre lepo v stric mene. Smo pa zadnjič meli gonitev. Jao mene takrat sem pa mela dela....sem misla že partnerja poklicat da naj nas pride iskat. To je blo psov okrog nas da sem se že ustrašila. Na koncu sem jo dvignila in jo nesla domov plus tamalga komi pririnila na hrib da sm bla čist mokra. Sem pol ure rabila da sem k sebi prisla

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
7.1.2016 20:55:13   
LeyaPrive
Nečakinja ni imela tega "refleksa" in je hrano kar ven bljuvala, ker ni vedela kaj s hrano početi. Samo ona ni imela niti dobrega sesalnega refleksa in so imeli že z dojenjem težave.

Eno podvprašannje - vam je porod pustil kakšne posebne posledice? Saj verjetno je v stari temi že katera napisala, samo ne morem nič več odpreti. Jaz sem "porodne" kg že stresla dol, ostalo je še ene 7 kg viška, ki sem jih pridelala do 5 meseca. Torej tisti kg, ki jih sploh ne bi smelo biti user posted image Za povrh pa spadam še med tiste srečnice, ki so celo nosečnost odnesle brez strij, pa se niti nisem veliko mazala z različnimi žavbami. Sem jih pa zato ene par dobila kake 14 dni po porodu pod popkom, ko je trebuh splahnel user posted image . Pa se sploh ne sekiram, jih jemljem kot bojne rane in spomin na eno lepo darilo :D

Me pa zato križ ful matra. Že tako nimam najbolj ok hrbtenice. Imam sicer narejen program vaj za hrbet, samo sem zjutraj tako zategnjena, da malega komaj iz postelje poberem, zvečer se mi pa nič ne da. Najhuje je ponoči, ko se komaj obrnem. Sumim, da so krive trebušne mišice oz njihov neobstoj zaradi nosečnosti in ne opravljajo svoje naloge pri boljši drži.

< Sporočilo je popravil LeyaPrive -- 7.1.2016 21:03:50 >

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
7.1.2016 21:03:02   
Anaina
Hej punce.
Kako ste?
Glede GH tudi jaz nisem uvajal samo po eno stvar par dni. Ampak vsak dan nekaj druga. Tudi mešala sem npr. Korenje+krompir. Itak je rekla P da če bi dobil kake fleke ali kake krvave nitke v blatu naj prideva nazaj da ga bo dala na alergoloska testiranja. No za enkrat hvala bogu ni bilo nobene potrebe. Sma tudi dobla že zeleno luč za gluten.
Tudi po člankih sodeč bi ga naj uvajal med 17. In 26. Tednom. Ne prej in ne kasneje saj s tem povečaš možnost za nastanek celiakije. Sploh če baje predolgo zavlačuješ. Itak pa je najboljše delat malo po občutku in se ne držat smernic ko pijanec plota. Smernice se pa iz leta v leto krepko spreminjajo.
Kako so kaj zobki pri vas? Naš je bil danes katastrofa čez dan. Vse v usta, skoz zveči kot da bi imel nekaj v ustih pa nič ni hotu spat čez dan. Sem zdaj dala ene homeopatske granule. Smo jih tudi za krče uporabljali in so nam super pomagale.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
7.1.2016 21:04:06   
strukla
Leya kaj pa ce bi na kaksno plavanje hodila? Pomoje je to najboljs za hrbet. Drugace mam tud jst nekaj strij, ampak to me res ne obremenjuje. Pa bolijo me stopala ker sva "srecneza" najinga falota navadla da se uspava med nosenjem v narocju in sem zdej se hujs polomljena kot med nosecnostjo. Takrat sm vsaj tiste tri stiri kile nosila na koncu, zdej pa ze skor 10. Groza, me bolijo gleznji, stopala in kriz. Vse razboleno da zjutraj komi stopim na tla iz postelje. Me pa od samega poroda boli se del med stegni, ko hocem dat noge recimo gor na kavc me ful zaboli notranji del stegen. Upam da to mine no :)

(odgovor članu LeyaPrive)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
7.1.2016 21:36:38   
sladkorčica
LeyaPrive jst sm tudi mislila da me križ boli....Pa napaka....ledvica so me tako bolele do lopatk ker zdaj je le pač zima in ko sem dojila sem skoz imela ledvica zunaj.potem sem pa šla v h&m kupila spodnje majice za dojenje ki je tud tako narejena da ne rabiš modrca sploh in sem zadovoljna in ledvica me ne bolijo več. Drugac sem pa tud jst zlomljena zjutri . Pa še pp stopnicah morava in vam povem da se mi včasih kar kolena tresejo.
Nas mali pa hvala bogu zaspi v svoji posteljci ki je na kolesih tako da ga pol mal pozibam.
Strukla ti maš res vsak dan fitnes nas pa tudi kaj dosti ne zaostaja od vašega.
Anaina sporoči če tiste granule kaj pomagajo ker jst mam tudi namen kupit. Ja saj sem že v začetku tedna pisala da komaj smo se krčev znebili Evo zobki....pol bo pa že konec porodniške ko se bo vse uštimalo Hehe

LeyaPrive jst sm zlo hitro zgubila skoraj vse kg od cele nosečnosti. Ostalo mi je še 5 kg. Samo sva pa zdaj mela eno krizo z mlekom in sem se silila z hrano. Pomoje če nebi zdaj hitro ukrepala bi se polahko nehalo. No smo rešili mleko se je vrnilo sam sm se pa mal zredila...Kaj čem ...bomo že shujšali. Jst sm pa verjetno med porodom dobila strije so pa kar mal pobledele. Dve so pa mal globlje bodo pa večne. Jst pravim da je to podpis od sinkota hehe

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
11.1.2016 10:56:01   
sladkorčica
Ojla punce kje ste vse?

Pri nas je vse ok kakšen dan je ok kakšen pa ne. Tudi noči so malo mešano.

Zdaj bi mu rada dala banano pa nevem ce že lahko?! Jst nevem kaj sem tok zmedena glede hrane. Vsak me po svoje pumpa, tako da nevem več kako. Najbolj mi gre pa na živce ko vprašam za eno mnenje pol pa kar da ne delam prav da najprej samo zelenjava. In res sem se odločila da bom delala po občutku.
Vceraj sem mu dala banano sam za polizat ko sem jo sama jedla. Ja mali je čist znoru ,je grizu lizal cuzal. Pol sem pa eno vprašala če lahko že dam pa sem tak blesav odgovor dobila. Da banana zapira pa da moram najprej zelenjavo da kao če mu bom sadje dajala naj nebi hotel zelenjave jest. Sem bla kar mal jezna .pa ajde no in te smernice. Nočem se jih drzat. Ker potem na koncu ni še noben otrok jedu sam zelenjave. Jst mu bom danes dala za eno žličko banane pa konec.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
11.1.2016 16:15:10   
Anaina
Hej.
Pa mi smo ok. Smo se pa malo potepali za vikend. Nam homeopatske granule fajn pomagajo pri zobkih. Se ful umiri 20 min po tem ko jih zaužije. Kako ste kaj pri vas?
Sladkorčica glede prehrane delaj po občutku. Jaz osebno vem da več sem spraševala slabše je blo. Ker eni tinrecejo tak drugi pa drugače. Jaz sem mu dala prvi dan zelenjavo drugi dan sadje. In sem nekaj časa tak izmenjavo delala. Pa ni blo nobene panike zaenkrat. Zelenjavo ma ful rad pa sadje in vse ostalo tudi.
Banana našega ni nikoli zaprla. Pomoje je to odvisno tudi od otroka. Enega bo nekaj zaprlo drugega pa ne.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
12.1.2016 11:24:46   
LeyaPrive
S prehrano je res najbolje ravnati po občutku. Jaz sem slišala teorijo, da se začne z zelenjavo zato, ker je "manj" okusna kot sadje. Po svoje logično, po drugi strani bi pa rekla, da je bulsh**, ker so za moje pojme okusi precej priučena zadeva. Ravno otroci so sposobni jesti najbolj nemogoče kombinacije :)

Ste vse začele samo s kosilom ali tudi s kakšno večerjo? Naš je že tako pridno spal od 8h do 3h, sedaj pa se je odločil, da bo še pozna večerja in kakšna malica pred nočnim obrokom user posted image Pa razmišljam, da bi kako kašico zvečer dobil.

Zobki nas pa še ne matrajo, samo slini se ko norc in tlači vse v usta. Samo to je čisto normalno.

Sladkorčica, ne bi nikoi pomislila na lecdvice. Samo pomoje to ni to, ker je mehur ok in sicer se zadeva vleče že precej časa. Pa mislim, da bi ledvice bistveno bolj bolele. Sem pa opazila, da je bistveno slabše, če mali spi pri nama. Kakšno noč ga ne dajem nazaj v njegovo posteljico, da ga ne bi zbudila. Posledično pa jaz potem spim v kakšnem manj udobnem položaju. Se bom pa verjetno vpisala na jogo, ker se je ravno spomladanski semester začel. Samo se začne že ob 19 h, kar pomeni, da bo moral gospod ata dati otroka spat.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
12.1.2016 12:54:40   
sladkorčica
Ja to s hrano je res najbolje po svojem občutku no če je pa kak dober nasvet se ga pa ne bom branila seveda. Sej tud mene razkuri ko ene pravijo da ta prvo zelenjava....mah jst mu bom dala tisto kar bo imel rad....Ves najbolj smešno mi je ker pol to sploh ne pride pol v poštev recimo otrok gre v vrtec tam mora jest že kruh pa marmelado. Tako da tega vrstnega reda se jst ne grem. Delam pa tko kot anaina en dan zelenjavni pire drug dan sadje....Jst sm mu včeri dala banano in je lepo papal.

LeyaPrive tudi jaz nismo pomislili na ledvica pa me je partner opozoril...Ja to z spanjem z malim zraven naju se tudi jaz izogibam ker se bojim da ga nebi v spanju povaljamo in ne sproščeno spim tako da je pol tudi to možno da mamo kake bolečine. Sam jst ga običajno vzamem k sebi ko gre partner v službo ponoči pa vedno dam lepo Nazaj.

Jah glede telovadbe ...Jst sm hotla jit že na zumbo pa sem dobila odsvetovano zaradi dojenja. ...Baje da ce se preveč potiš vpliva na mleko...Tako da sem si premislila zaenkrat.

Pri ledvicah pa ni nujno da te boli se mehur. ..Jst sm že imela hudo vnetje ledvic mehur je bil ok. Tako da jst za sebe sigurno vem da so tuki ledvica pri meni...je pa ena čudna bolečina misliš da te križ boli. Jst zdaj bol pazim na ledvica in povem da je bols.

(odgovor članu LeyaPrive)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
13.1.2016 10:35:21   
LeyaPrive
Potenje pa res ne more imeti nobene veze, kaj pa tiste, ki se nenormalno potijo?

Edina logična razlaga mi je bila, da pretirano hujšanje ni ok. V maščobnih celicah se namreč odlaga tudi vsa "svinjarija" in z hujšanjem se te celice topijo, shranjena svinjarija pa gre potem v telo in se izloči. Del te pa gre lahko v mleko. Sestra je hodila ene 3x na teden na pilates in vsak dan 10 km prepešačila in je po manj kot letu imela trebuh trd ko skala. Pa je pridelala ene 35 kg do poroda. Ok, veliko jij epa tudi voda zastajala, samo vseeno.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
13.1.2016 10:45:30   
strukla
Sej ne gre za potenje per se, ampak za intenzivnost vadbe pri kateri se potis. In sicer vpliva na nastanek mleka.
Jst bom zdej enkrat na teden hodila na plesni pilates, jutr mam prvic. Upam da se bosta oci in moj tamal znasla :) itak bi pa res rada cim prej nehala dojit ker mamo same tezave s tem. Tko da do 6. meseca kokr je treba pa se potem zvecer nekaj casa pol pa konec. Jst sm ena tistih ki se jim je dojenje res do konca uprlo in mislim da tamal to cuti, ker se ne priklaplja vec s tako vnemo in veseljem kot prej. Najprej ga je zalivalo in je skos polival, na joski se je stalno nekaj kregal, ali pa godrnjal, zdej se hoce samo v leze dojit in se to samo ce je tik pred tem da bo zaspal ali pa v polsnu. Jst bom zgubila se zadnji zivc s tem no.

(odgovor članu LeyaPrive)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
13.1.2016 11:11:05   
sladkorčica
Ja jst se nisem ravno poglabljala v to zakaj ni dobra intenzivna vadba . Pa to sem hotla jit ko je bil mali star 3 m. No zdaj bom tudi jst začela počasi razmišljat o kašno vadbi ker ta glavno dojenje smo kar pregurali. Zdaj bo že 5m star počasi vsak dan malo goste hrane. Men je pa kar šlo dojenje. Sicer pa opažam da mi zadnje čase mal mleko blokira al kaj ne Em nimam več tok mleka kot sem ga mela.
Tud jst sm pridelala 20kg v nosečnosti sam sem bla tud polna vode Ful zatečeno noge. Če sem imela v porodnišnici copate 42st jst mam pa 38 Hehe. To je teklo od mene po porodu. Zato sem pa tako hitro zgubila 15kg. No zdej ko smo pa mela mal krize sem pa mal bol jedla pa pila je šlo pa takoj za 2 kg goruser posted image

Midva bova tudi še malo z dojenjem sam pomoje bomo počasi nehali. Tok bom še počakala da bova nadomestila z gosto hrano obrok za obrokom. Bom pa verjetno kar eno mleko kupila vsaj za riževa kosmiče. Enostavno ni tok mleka da bi si črpala. Ker vidim da mali ko se priklopi ne pritece takoj mleko pol pa vleče in vleče pa ni in ni nikjer mleka pol se pa začne dret da ga ne morem pomiritev. Tako je blo danes ponoči. Jao mene ob 1h prvič zbudu ob 4h spet pa ob 7h spet. Nevem kaj mu je blo spet danes ponoči .
Tok je bil priden do 2gega cepljenja. Prav pogrešam vsaj 7ur v kosu spanja. In pomoje je tudi tuki vzrok da ni več tok mleka. Nevem taka je moja teorija. Ponoči vse pocuza jst nimam nobenega miru. Mah bo že boljše

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
14.1.2016 20:29:50   
LeyaPrive
V Kranju imamo možnost, da patronažna sestra pride na obisk tudi ko se uvaja gosta hrana. Tako, da me prav zanima kaj bo gospa povedala drug teden.

Sem bila pa pridna in kupila korenje za kosilio in riževe kosmiče za večerjo. Bomo počasi začeli sprobavati nove okuse. Po svoje se veselim po drugi stranipa bom pogrešala dojenje. Mi je to le ena posebna bližina in crkljanje. Pa še zastonj je :D Pa komot seveda tudi, dvignem majico in je problem rešen. Se bojim, da bom potem cele dneve samo še hrano pripravljala.

Jaz sem tudi imela obdobja, ko sem mislila, da mi zmanjkuje mleka. Pa so bili očitno le dnevi, ko je bil mali bolj lačen. Sem pa opazila, da sedaj, ko je večji, veliko močneje sesa. Pet minut vleče potem se mi pa vrže na hrbet, češ dost mam. Sem pa opazila, da, če premalo spim, je naporen dan ali pa kakšen stresen moment, da je mogoče malček mleka manj.

Tudi naš je po novem letu spremenil spalni režim. Prej je šel spat najkasneje do 7ih in je bil mir do 3h ponoči in je potem spal do jutra. Sedaj pa se zbudi že ob polnoči in potem na ene 2, 3 ure. Samo pomoje ni od lakote. Mi je bližje teorija, da sedaj že toliko dojemajo svet okoli sebe in čez dan ogromno informacij vpijejo in da to potem ponoči premlevajo. In je menda zelo pomembno, da se naučijo sami nazaj zaspati. Torej brez joške, pestvanja, petja... Naš se je zadnjič zbudil ob polnoči in sem ga kar pustila čelbjati in vriskati. In je potem sam nazaj zaspal čez ene 15 minut. Sem bila vsa ponosna.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
14.1.2016 22:30:43   
sladkorčica
LeyaPrive kot bi moje misli brala. ...se mi zdi da bo za nas ki nam je steklo dojenje kar težko pri srcu....je res ena taka intimna povezava ...sam kaj cmo otroci naši rastejo....
Ja midva sva kar začela vsak dan razen danes me je pa zafrknil ko je zaspal....in res drži da ce je bolj stresen dan in se par noči mi primanjkuje mleka in sem že panična ratala ker bi rada še vsaj kak mesec....bomo videli sem pa včeraj iz preventive kupila aptamil mleko ker zdaj lahko večkrat pride kaka kriza ...Pa tudi ta rizeve kosmiče bom pol raje iz tega mleka...Pa ja zdaj bo res samo kuhanje za otroke. ...

Ja pri nas je isto...čisto je spremenil spalni režim in jst tudi mislim da to že spremljajo svet okoli sebe in potem pa ponoči to premlevajo. ..No sem pa vesela in ponosna da smo vsaj do sedaj spali ponoči tudi krči niso bili tako hudi kot sem se bala.
Pač zdaj gremo v drugo obdobje. ...iin ugleda da bo bolj pestro

Tudi pri nas naj bi prišla patronažna. .No vsaj pri zadnjem obisku je povedala da me bo prej poklicala tako da jo pričakujem sem pa skoraj sigurna da ne bom zvedela nič novegsuser posted image

LeyaPrive jst pa enostavno ne morem pomiritev malega ko se zbudi ponoči. ..Al kar v spanju mal jokca. ..Bom pa probala to goro zdaj ko se zbudi da vidimo.


(odgovor članu LeyaPrive)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
14.1.2016 22:43:35   
Anaina
Hej punce.
Kako ste?no tudi naš falot se zdaj že tri dni zbuja ob 4h zjutraj malo poklepeta in se smeji potem pa dalje zaspi.
Glede dojenja strukla je bilo pa pri nas tako pri 2.5 mesecih da sva se lahko dojila samo leže pa se to je moral že na pol spat. No potem je pa blo vedno hujše in vedno hujši jok kak je vidu da se pripravljam za dojenje. Pol se je pa sam odstavu. Ni blo sans da bi ga dala na zizo še.
Glede GH pa ni tak hudo je pripravit. Vsaj meni ni panike no.
Kako so drugače mali faloti?

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
14.1.2016 23:33:53   
sladkorčica
Anaina jst sm bolj slabo danes...me tako ušesa bolijo očitno me je nekje napihalo. ..Drugače je pa mali super ...se vidi da bo star 5m in vsak dan nekaj novega ugotovi....Zdaj lepo sedi v naročju lepo pokonci. Pa kakšen list mu dam za meckat. ..ma rad da skoz neki šušlja. ...drugac čez dan je kar priden malo greva ven pride pa tudi kašna huda ura itak. Se mi zdi da mamo kar eno tečno obdobje....za sedet ni za skoz lezat tudi ne da bi se otrok neki igral ne moreš pričakovati pri 5m...Tako da je pestro skoz se mora neki dogajat ...bo pa vsak mesec bolje ko bo za sam sedel se ksj poigral ampak bo še malo za počakati ni dobro prehitevati..

Drugače midva se dojiva od prvega dne leže. Meni odgovarja da vaj takrat se malo odpocijem ko se dojiva. Našemu malčku pa tudi očitno zelo odgovarja. Sem probala sede pa nama ni šlo. Prvo je to da je precej težak da bi ga tok časa držala drugo pa ko sva probala je bil ves moker ko je mleko teklo fajn in ko ni dohajal je vse mimo letelo tako da sva bla oba mokra. Midva se lepo vlezeva udobno namestila pa gas. Slišim pa da ogromno dojijo sede. To je kakor se navadiš. Nas mali je zdaj že firbcen ratal in to mi skoz majice vleče al mi blazinice ven potegne vse sorte je pogruntal Hehe. Ponoči se pa zmeri dojiva v temi...No mam eno tako svetilko nočno ko jo mam skoz v vtičnici tako da je taka svetloba čist majhna. To sem nekje prebrala da čimbolj ponoči dojit brez luči da se nebi otrok zmotil da je dan. No do sedaj je kar blo sva se samo enkrat fotrala velikokrat pa tudi ne še je šele ob 6h zbudil. ..Zdej pa mamo malo drugače. Upam da se bo uredilo tufi to.

Kok casa pa kaj zjutraj spite?mMidva tud do 10h dopoldan vleče a če je pestra noč sam mi ni čist nič všeč zato ker nimam čist nič od dopoldneva sam letam pa hitim pa za štedilnikom stojim. Zdej ko mali nagaja ponoči tudi jst nimam več nekega ritma. Včasih sem tok z matra na da tud zaspat ne morem. Pomoje od vsega dnevnega dogajanja al kaj jst vem. Pol če ne grem oz ne morem spat se kmal že ta mali zbudi pol preden ga zrihtam se čist prebudim pol glih mi uspe zaspat se spet zbudi....grozno začaran krog. Šele sedaj ko to pišem da sem čisto zmešala svoj ritem. Pol se pa čudim zakaj ni mleka.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
15.1.2016 10:20:08   
LeyaPrive
Sem včeraj tako ponosno napisala, da je ves utrujen zaspal ob pol 8ih. Potem se mi je začel pa prebujati ob pol 10ih. Sem mu dala dudo in šla v kuhinjo. In je padel v najhujši jok, kot, da se je zgodila največja tragedija. Kokal na ves glas in ni se ga dalo pomiriti. Potem pa je za 5 minut dobil malo dojenja in je spal naprej. Očitno smo preživeli prvo nočno moro. Jst sem pa že paniko zganjala, ker trebušne viroze okoli razsajajo.

Naš ni jutranji zaspanček. Se je na začetku zbujal ob 5ih. sedaj je mal premešal ure in gre kako uro kasneje spat in spi do ene 7, pogosto 8ih. In potem je kako urco ali dve pokonci in gre še za ene pol urce spati. Če se te pol ure preskoči pa je cel dopoldan ena tečnoba. Drugače pa sem vedela, da se bo ob 5ih zbujal že, ko sem bila noseča, ker sem se takrat ob tej uri zbujala. Pa sem bila celo življenje zaspanec, ni šanse, da bi jaz vstala pred osmo, deveto uro. Samo tudi nisem nikoli pred polnočjo spat. Potem pa kar naenkrat neko zgodnje zbujanje. Na začetku me je moj spraševal, če je kaj narobe, če serm bolana..., da sem že pokonci. Očitno so bile samo predpriprave.+ user posted image .

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
15.1.2016 10:46:49   
sladkorčica
Hehe ja tudi jaz sem celo nosecnost slabo spala marsikatero noč prečula. ...sem samo upala da mali ne bo isto delal.

Midva sva šla pa čisto normalno spat zaspal brez problema. No pa se je zbudil ob 1h sem ga nafotrala pa je pol spal do 5h. Tko na 4 ure se hoče fotrat. Sam jst bi ga čim kasneje nafotrala preden gremo spat sam to njemu ne odgovarja in se še prej zbudi in celo noč nemiren....


(odgovor članu LeyaPrive)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
18.1.2016 11:20:17   
Anaina
Hej punce.
Kako ste? Kje se skriva te vse? Vozičkate kaj? Pr nas je res lep sonček je pa kar hladno. Jaz imam danes čistilno akcijo pot grem še torto pečt. Se dobimo z puncami, ki smo se spoznale v porodnišnici. Se dobimo na vsake 14 dni.
Se je pa naš falot včeraj z ležečega položaja čisto sam vsedel. In ko je na trebuhu že da rit v luft in se že odriva naprej. Pomoje bo kar hitro plazu.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
18.1.2016 21:30:53   
sladkorčica
Hej...Evo mene koncno 5m in miru da lahk kaj napišem. Se vidi da je naš mali dopolnil 5m in se skoz okrog njega mora nekaj dogajati.
Ja pri nas je tudi zdaj več alu manj sončni dnevi pa tudi zelo hladni...tTako da grem ven tok da se nadihava svežega zraka potem pa na toplo...nevem meni se ne zdi glih primerno kaki dolgi sprehodi po tako mrzlem vremenu. P tudi mali čist takoj zaspi potem pa tudi meni rata dolg cajt da bi se kar vozickala pa grem raje kaj v miru naredit. ..

O vas je pa res zgodnji. Pa čisto iz ležečega se je sam usedel??? Nas še recimo iz pol ležečega kar precej dvigne sam zaenkrat mu še ni uspelo dvigniti. Je pa zdaj ugotovil iz hrbta na trebuh...Madonca je tako hiter da se ga ne upam tudi sekunde več pustit ko se preoblačiva. Sicer imam podlogo ki je ob straneh dvignjena sam mu ne zaupam. In to se pol na trebuhu prav lepo vidi da bi najraje že šel počasi.

Kako kaj nočni spanec??? Pa zobki?Pri nas je pestro ...kak dan oz noč je ok včasih je pa tudi pestro.
Pri gosti hrani nam kar gre počasi sedaj sem mu dala kar frutek. Mah to sem mu te sadne kkasice kuhala pa ni velik pojedel. Pol sem pa vse skupi stran vrgla. Pol sem mu pa lepo dala frutek iz jabolka in breskve mu je pa šlo. Zdaj dokler se dojiva bo tako pol bomo pa že začeli ...važno da je dobil zelenjavo in sadje.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
18.1.2016 21:44:48   
Anaina
Ja tudi midva greva ven samo za kratko. Ne na neke dolge sprehode.
Glede sedenja pa ja, čisto iz ležečega položaja se je vsedu.
Jaz našega tudi ne pustim samega ne na kavču ne na previjalni. Samo na tleh je lahko še sam:)
Glede spanja zaenkrat ni problema. Edino to da se preden trdo zaspi tam okoli 20.30 se zbudi 1x potem spi nekje do 7.30 včasih se ob 4 zbudi za čaj. Glede zobkov nas kar fajn jezijo ampak takrat damo homeopatske in kar pomagajo.
Glede fruteka pa nič narobe da mu daš. Naj se tudi na kupljene navadi. Dve kolegici nista nikoli devala ena do 7. Ena pa do 8. Meseca in valda mala dva tudi takrat nista hotela sploh jest tega. Itak nista bila navajena okusa. Je vse eno drugače kot domače. Tudi jaz devam sadne občasno kupljene. Zelenjavnih kupljenih pa tudi nima najraje. :)
Kako pa ste kaj z spanjem čez dan? Pri nas je to misija nemogoce:) da ja ne bi kaj zamudil. Najraje se pa zdaj kotali po sobi. Res je vsak dan kaj novega:)

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
18.1.2016 21:45:36   
strukla
Zivjo mamice :) midva vozickava v polni opremi, ga mam v podlozenem kombinezonu pa zimsko vreco cez. Skoda res k mamo ravno za zimo zdej te sportne vozicke k so tko odprti, bi veliko rajs ostala se na kosari. Tudi nas dviguje rito in se odriva z nogami, rokce pa se ne sodelujejo user posted image dviguje se mi pa iz polsedecega polozaja v sedec pa iz lezecega nekje do polovice pol se pa ustav :)
Midva zdej baseva kolerabo+korencek. Najprej mu ni blo vsec, po stirih dneh se je pa ze navadil in kr dost pobasal :)
Kar se tice nocnega spanca, men dvakrat je ali vcasih trikrat in ma zjutraj popolnoma mokro plenico, vcasih tud cez pride. Glede na to da se dojiva v leze, nevem a bi ga zbujala za previjanje ali ne. Najrajs bi hitr uvedla gosto hrano da ne bo vec take potrebe po nocnem hranjenju. Ampak poleg teh obrokov pa kr spi, od sedmih do sestih zjutri. user posted image
Zobki se nam pa res fuuul pripravljajo, dans me je tko grizu v roko da me je prov bolelo, pa slincke ene stiri na dan totalno premoci. Komi cakam ta zobek :) spodi se mu ze vidijo bele lise in ena mocno bela pika, jst mislim da bo to vsak cas.
Zdej mi je res fajn da se ga da mal zaposlit ali animirat cez dan tko da lahko normalno vse pocnem. Recimo skuham, pospravim, mam kaksen obisk, normalno pojem in tko :)

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
18.1.2016 21:53:27   
Anaina
Ja tudi meni se zdi, da je zdaj to obdobje, ko lahko kar se sam zaigra. Jaz tudi lahko končno v miru kosilo pojem in kaj postorim:) strukla super za GH saj boš vidla da bo vsak dan boljše. Mi našemu več ne pasiramo. Mu z vilčko pretlačimo mesek pa čist na mičkeno narežemo. In morem rečt, da prav lepo žveči. Pijemo pa zdaj tudi na kozarček in pa še učimo po slamici.

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
18.1.2016 21:58:44   
strukla
U a mi lahko mal vec o pitju iz kozarcka in s slamico poves, moj namrec nikakor ne sprejme flaske.
Ja vbistvu ze komaj cakam da bo mel vsaj dva obroka goste hrane, da mi ni treba vsako uro dojit :)

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Neverjetne porodne fotografije
Porodne fotografije, ki vas bodo pustile odprtih ust.
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?